Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Joo joo, uznavam, momentalne se fakt nudim
Obed mam taky od vcerejska, maly mi spi kazdy den pravidelne od 10 do 14 hodin, takze mam jeste hodku a pul cas
a ted jen cekam, az se mi dopere pracka, tak tu zaspamovavam tuhle diskuzi…
Ale ja to aspon priznam, jo, fakt se ted nudim a jsem za to rada a tu nudu si uzivam ![]()
Erdit vis, mne prijde, ze tady nikdo nema potrebu si na nic hrat. Ani na dokonalou matku, ani na dokonalou manzelku. Ze to proste kazdej napise tak, jak to cejti, a ne jen proto, aby se blejsknul pred ostatnima, jak ty si furt myslis.
Ale posledni dobou si vsimam, jak se strasne, ale strasne zamotavas do toho, co pises, a jak si hodne protirecis. Takze nakonec to vypada tak, ze ten, kdo se tu pretvaruje, jsi ty. Nechtej, abych to hledala, ve vlastnim zajmu. Ale fakt to tak vypada. Bud jsi hodne psychicky nevyrovnana, nebo se za kazdou cenu snazis jit hlavou proti zdi, plavat proti proudu, jen proto, abys byla zajimava.
Nejspis se te to tedka opet dotkne, ale ja jsem proste uprimna, a vubec, ty prece taky, pred chvili jsi to sama psala
tak by se te to dotknout nemelo.
danyleo tak mi to prosim najdi kde si protirecim.ja o nicem takovem nevim a myslim ze na vse existuje odpoved tak jako ze kdyz mi mala pred dvemi tydny rvala ted uz nerve…nebo ja ted nevim co konkretniho mas na mysli.vyrovnana jsem zcela a zadne problemy nemam.fakt jste tu asi jedine ktere si o me myslite ze nejsem normal a vis co?nechces prijet do havirova?rada te presvedcim o tom ze jsem uplne normal holka jako kazda tady .vim je to nerealne co jsem ti te nabidla anebo vis co?napis mi pres soukrom.zpravu sve tel cislo a zavolam.myslim ze pokec by byl daleko lepsi nez tyhlety pismenka..rada ti na vse odpovim
zuzulendo proc nemas zajem?povozila bych te na svem hrbu primo do pekla
za tu tvou uhadanou slusne receno pusu.vykasli se uz na me ja uz na te nebudu reagovat jo a mozna to psal nekdo jiny ja nevim je vas moc kobylek…
Erdi ja sve cislo nedavam jentak na potkani
Maji ho jen moji nejblizsi pratele, kvuli jednomu mymu ex.....
Fakt chces vedet, v cem si protirecis? Ok jdu ti to najit, ale varovala jsem te ![]()
Zlatuska píše:co je, normalni chat
(holky - sorry - dotaz: DIAZEPAM???)![]()
![]()
zlatusko aspon nekdo tu ma smysl pro humor
danyleo ty jsi asi taky hodne naladova.vcera si mi normalne poradila ohledne male a dnes uz zas viris…pritom jsem ti vubec nic nenapsala ani jsem se o tobe nezminila…ale jo najdi to
Dost si protiřečíš třeba v tom, že jsi kdesi psala, že bereš antidepresiva a teď tvrdíš, že jsi „vyrovnaná zcela“…
Tuhle diskuzi už jsem teda nečetla, to by byla fakt naprostá ztráta času. ![]()
zlatus často tě tet vídám všude.Mnoha tvým příspěvkum nerozumím a občas m přijde že jsem asi z jiné planety než ty
ale dlouho se chci zeptat zda jsi matka,snažilka a nebo jen někoho druhá přezdívka?Někoho mě totiž připomínáš a nemyslím to špatně ale přijde mi že jsi se z ničeho nic objevila a jsi všude a nikam vlastně nák nepatříš,tím myslím do diskuze a od doby Markýska jsem asi trochu paranoidní
Erdita píše:
moje starsi dcera hodne trpela a mozna jeste trpi(jsou teprve 4mesice klid) na kasel a zanety prudusek atd…ale takovy ten hnusny suchy drazdivy celonocni kasel.bobisek muj vzdycky nemohla spat a muselo ji urcite hodne bolet i na hrudnicku uz.
link zde https://www.emimino.cz/modules.php?…
Vsichni si dobre pamatujeme, jak jsi se chlubila, ze tva dcera, prestoze dostavala pribinaky a krupici a mliko od kravy uz jako miminko, je uuuuuplne zdrava.....
Ted nerejpu, ted te jen upozornuju na to, ze tohle fakt zni jako tvoje pokrytectvi.
A vcera jsem ti poradila tak, jako bych poradila kazdymu jinymu. Kdyz se nekdo na neco zepta - v dobrym, a pokud mam co poradit, poradim.
Dal si protirecis v tech uz zminovanych antidepresivech a v tom, ze jsi zcela vyrovnana......
Kdyz ti v te diskuzi Lentilka poradila, at placici miminko nosis treba v satku, odpovedela jsi toto:Erdita píše:link zde https://www.emimino.cz/modules.php?…
bohuzel nemam cas cely den na to hustat malou na sobe…mam jeste dvou a pul letou dalsi dceru ktera je tak zivelna aktivni proste certik a ta kolikrat vyzaduje takovou pozornost ze si nedovedu kolikrat predstavit ze bych jen mela treba umyt nadobi…me dny se toci jen kolem deti a uz mi z toho i nekdy docela slusne hrabe zvlast kdyz mala cely den nespi
Ja jsem ti rikala, ze to v tvym zajmu vytahovat nechci. Takze ja tu vuli mela, jen jsem chtela, aby ses zamyslela trochu nad tim, co pises.