Těhotná v 16-ti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5149
9.11.12 20:31

Jen co sem si sedla a pustila mu Adele začal tančit do všech směrů a nejraději do žeber :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6980
9.11.12 20:31

A jako aby si doktorka spletla 27. a 19.tt? 8o Tady něco nehraje - buď je to s prominutím výmysl a nebo bych teda ještě sypala k nějakému třetímu doktorovi, obzvlášť když chtějí dítko vyndavat o měsíc dřív, tak to bych sakra chtěla vědět v jakém týdnu fakt jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
9.11.12 20:33

Njehorší je, že mi envíme jestly má slečna pravdu nebo ne..Jestly jo jě mi jí moc líto, spíš malé dcerky,,,a budu jí moc držet palce, nebo se jen bojí přiznat, že o těhotenství věděla..Já nevím..každopádně, ženská i kdyby byla hodně silná, pohyby cítit musí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
9.11.12 20:36

Hele pokud byla na genetice tak museli dělat i jiný vyšetření 20 a 27 týden je opravdu rozdíl :D. mě se doktorka vždy ptala na pohyby a pokud bych je necítila okamžitě by se jednalo. Slečna si z nás asi robí řiťku. A fakt to už není vtipný. Je tu tolik ženskejch co nemůžou mít děťi atd atd a tyhle nádherky tu urážej úplně všechno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
9.11.12 20:38
@wewa píše:
Hele pokud byla na genetice tak museli dělat i jiný vyšetření 20 a 27 týden je opravdu rozdíl :D. mě se doktorka vždy ptala na pohyby a pokud bych je necítila okamžitě by se jednalo. Slečna si z nás asi robí řiťku. A fakt to už není vtipný. Je tu tolik ženskejch co nemůžou mít děťi atd atd a tyhle nádherky tu urážej úplně všechno…

Já nechápu co je na tom baví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
9.11.12 20:38

Podle mě je vysoce nepravděpodobné aby holka v 16 měla menzes, necítila pohyby a její doktorka neuměla s ultrazvukem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
9.11.12 20:39

Pokud se tím někdo jen baví, potřeboval by dostat latí po hubě.

Pokud ne a je to pravda, tak já jako druhorodička cítila pohyby až ve 22.týdnu a to teprve velmi slabě, měla jsem velkou placentu, při porodu na ni třeštili oči a na přední straně, takže pohyby jsem cítila později a slaběji, je jí 16 let, třeba to nedokázala identifikovat, třena je ve stresu a špatně interpretuje vyšetření doktorů,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.12 20:40

Dobře si to promysli. Nebudu radit tak ani onak protože je to na každém jak se rozhodne ale zrovna nedávno jsem četla jak jedna 20 letá maminka hrozně lituje že si dítě nechala. Taky otěhotněla v 17 a přítel najednou zjistil že se chce bavit a jí a 3 letou dceru opusti našel si jinou holku bez dětí no debil no. :nevim: Chlapi holt dospívaj opravdu pomaleji. Člověk těžko odhadne co bude za pár let.

• Citovat
  • Upravit
6980
9.11.12 20:42
@wewa píše:
Podle mě je vysoce nepravděpodobné aby holka v 16 měla menzes, necítila pohyby a její doktorka neuměla s ultrazvukem.

jj, přesně tak - moc divných náhod. Může se teda bát přiznat, že o tom věděla - jak píše @terinka4444 - ale to zase moc nechápu proč, když jí tady nikdo neznáme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
9.11.12 20:46

Já nevím možná sem teď psala ne úplně hezky ale jsem otrávená z těchto příspěvků. Mrzí mě že holky nejdou za svejma rodičema aby když už sexujou měla ochranu.Moje mamka na mě byla neskutečne pyšná že jsem za ní přišla a řekla jí mamko už a potřebuju 550 na antikoncepci.Je mi 21 a mám 5 měsíčního syna ale mám snoubence, peníze, byt, práci ve které jsem od 18 a milující rodinu. V 16 skoro každá kouří a dost často nejen to skouší se ledacos a bůh ví jak to bylo…jen mě tohle mrzí že k tomu dochází.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
9.11.12 20:50

Já sem se sexem začínala ve 14…jestly budu mít dceru tak jí ve 1č naženu na gyndu a bude mít prášky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
9.11.12 20:50

Ve 14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
9.11.12 21:48

Já teda pohyby cítila od 22. týdne velice slabě a od 24. trochu silněji, ale kdybych nevděla o těhotenství, tak bych to možná svedla třeba na zaražené prdy.

Zvaž vaši situaci s přítelem. Pokud má o dítě zájem - super.. Vem si, že ted je hlavní tvoje „nová rodina“ - ty, mimčo a přítel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
9.11.12 21:50
@sunnyho.motylek píše:
Já sem se sexem začínala ve 14…jestly budu mít dceru tak jí ve 1č naženu na gyndu a bude mít prášky!!!

No není moc ideální si huntovat mladé tělo hormony. Jsou i jiné metody antikoncepce, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
9.11.12 21:54
@Katjinka píše:
No není moc ideální si huntovat mladé tělo hormony. Jsou i jiné metody antikoncepce, ne?

Jaké??Dát jí kondom? Myslím, že je jedno jesty je dostane ve 14 nebo v 15..A jsou i šetrné prášky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí