Těhotná v 16-ti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
K.Black
9.11.12 21:54

Já bych šla na potrat, s dnešním rozumem. S rozumem v 16 ne, páč to jsem viděla všechno růžově.

• Citovat
  • Upravit
395
9.11.12 21:59
@sunnyho.motylek píše:
Jaké??Dát jí kondom? Myslím, že je jedno jesty je dostane ve 14 nebo v 15..A jsou i šetrné prášky.

Podle mě HA není šetrná nikdy. Jsem ráda, že jsem první léta svého sexuálního života HA nebrala a sex jsem si užívala, po jejím nasazení jsem neměla orgasmus, měla jsem deprese a stala se ze mě frigida. Po vysazení zase všechno růžové!
Co vzrůstající neplodnost a počet případů rakoviny ve společnosti?
Ano, poučit ji o kondomech. Proč ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
9.11.12 21:59
@K.Black píše:
Já bych šla na potrat, s dnešním rozumem. S rozumem v 16 ne, páč to jsem viděla všechno růžově.

Ale vždyt' je už v moc pokročilém stádiu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
9.11.12 22:00
@Katjinka píše:
Podle mě HA není šetrná nikdy. Jsem ráda, že jsem první léta svého sexuálního života HA nebrala a sex jsem si užívala, po jejím nasazení jsem neměla orgasmus, měla jsem deprese a stala se ze mě frigida. Po vysazení zase všechno růžové!
Co vzrůstající neplodnost a počet případů rakoviny ve společnosti?
Ano, poučit ji o kondomech. Proč ne?

Ale, bere jí snad každá ženská co nechce otěhotnět..a nevadí jí. prostě někomu nesedne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
9.11.12 22:02
@Katjinka píše:
Ale vždyt' je už v moc pokročilém stádiu

no já si nemyslím myslím že to je výmysl :think: napsala jsem co bych dělala já v 16, rozhodně bych na to nepřišla až takhle pozdě, v 16 už je holka žena a zná své tělo. Chápu do toho 20tt, když je žena silná, to se stalo kámošce po dvou dětech :lol:

• Citovat
  • Upravit
12505
9.11.12 22:03

Já jsem otěhotněla, zjistila jsem to pár dní po mích 17narozeninách, začínala jsem s novou antikoncepcí, strašně jsem dítě chtěly, máma mě posílala na potrat a já proti tomu bojovala, nakonec mě tam prostě násilím odvezla..
V tu dobu jsem jí za to nenáviděla, tět jsem ráda. Ten kluk byl absolutně šílenej magor, a já bych na vše byla sama…Tět mám doma pulročního chlapečka, užasného chlapa, jsme zajištěný..Každopádně, to byl strašný zážitek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kaciiisek0005
10.11.12 14:21

Ne, pohyby jsem necítila až teď… :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.11.12 14:31

Zvažovala bych potrat. Žiješ jenom jednou, a dítě Ti život posune a změní. A aby to byla ta správná, krásná změna, musíš na ní být připravená, což v 16 jistě nejsi. Navíc tím nezměníš jenom svůj život, ale i život mladého 20 letého kluka, který by Ti určitě dokázal poskytnout mnohem lepší podporu o pár let dýl. Navíc zničíš život celé své rodině, úplně jim všechno změníš. A proč? Kvůli své nezodpovědnosti? Nebo jsi snad chtěla být 16 letá matka, která pak svému dítěti bude jednou vyčítat zkažený život? Nebo mu to vyčte Tvůj přítel? Který navíc bude mít pocit, že Tys mu zkazila život, Ty budeš mít pocit, že život zkazil on Tobě…dokážeš i přesto dítě vychovat s láskou? Já bych do toho takhle brzy nešla. To si nikdo nezaslouží. Leda že bys dokázala být naprosto samostatná a smířená, a nikoho tím neotravovala.

• Citovat
  • Upravit
12505
10.11.12 20:00
@Anonymní píše:
Zvažovala bych potrat. Žiješ jenom jednou, a dítě Ti život posune a změní. A aby to byla ta správná, krásná změna, musíš na ní být připravená, což v 16 jistě nejsi. Navíc tím nezměníš jenom svůj život, ale i život mladého 20 letého kluka, který by Ti určitě dokázal poskytnout mnohem lepší podporu o pár let dýl. Navíc zničíš život celé své rodině, úplně jim všechno změníš. A proč? Kvůli své nezodpovědnosti? Nebo jsi snad chtěla být 16 letá matka, která pak svému dítěti bude jednou vyčítat zkažený život? Nebo mu to vyčte Tvůj přítel? Který navíc bude mít pocit, že Tys mu zkazila život, Ty budeš mít pocit, že život zkazil on Tobě…dokážeš i přesto dítě vychovat s láskou? Já bych do toho takhle brzy nešla. To si nikdo nezaslouží. Leda že bys dokázala být naprosto samostatná a smířená, a nikoho tím neotravovala.

Je to individuální, zase nemužeš psát, že jí to zničí život a všem okolo…Nikdy nevíš..Proč by kdyby si dítě nechala a vychovála mu výčitala, zkažený život, každá matka kromě teda těch sviní co sou bohužel, každá milujeme své dítě nadevše…Píšeš jí to moc negativně. Nikdy nevíš jak situace dopadne a jaká bude máma, jak bude reagovat okolí až se malé narodí..taky nesouhlasím s tím aby, dítě mělo dítě, ale když už se stane. Třeba zakladatelka lže, ale co když ne? Tohle rozhodně nejsou slova podpory-.A proč jsi vubec anonimní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
10.11.12 20:21
@Anonymní píše:
Tak si zkus představit sebe, jako matku v 16 letech!!!! Jak by to vzali tvoji rodiče? Co škola? Kdo se bude o to malé starat?

Já se stala matkou v 17.život jsem si nezkazila, školu dodělala, odmaturovala, ted studuji vysokou, mě je 38 synovi bude 21,jsem ráda že ho mám, dceru jsem měla v 25.Ale samozřejmě jde o zázemí. Rodiče nám finančně moc nemohli pomáhat ale zvládli jsem to a to byl manžel na vojně když se malej narodil. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
10.11.12 20:57

Mě máma měla, také v 17…A vychovala mě, postarala se o mě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
10.11.12 20:58
A to si ten potrat udělá jak? je ve 27.týdnu, jak by jako mohla zvažovat potrat? To je fakt skvělá rada 8o
@Anonymní píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kaciiisek0005
12.11.12 20:50

Chápu vás, že vám to přijde jako výmysl, ale nemám důvod si vymejšlet. Proč se asi ptám na názor ostatních, popř. i nějakou tu radu…
Na gyndu jsem šla hned v pondělí, když se mi nedostavila menstruace a v sobotu jsem zaznamenala, že se mi něco mele v břiše!!! Že jsem těhotná mě vážně nenapadlo! Vědět o tom dřív, šla bych samozřejmě na potrat v mých necelých 17ti letech!!!
A ano, moje gynekolgožka mi řekla, že to vypadá na 20 týden, pak ale volala na genetiku, jestli by mě tam ještě ten mohli přjmnout, že se v tom mém ultrazvuku moc nevyzná… Když jsme tam s přítelem přijeli, tak jsem se dozvěděla, že jsem ve 27.týdnu a že čekám holčičku… Taky to beru tak, že jsem strašně mladá, bojím se toho… je brzy… bylo to tak neplánované, nečekané, ale jak mám tu malou dát jenom tak někomu jinému… Přítel mě neustále ujišťuje, že se o nás postará… je mu 21 let, má práci, a máme i kde bydlet… Jen nevím, jak by se to v mojim případě řešilo, když ještě nejsem plnoletá…

• Citovat
  • Upravit
kaciiisek0005
16.11.12 22:50
@kaciiisek0005 píše:
Chápu vás, že vám to přijde jako výmysl, ale nemám důvod si vymejšlet. Proč se asi ptám na názor ostatních, popř. i nějakou tu radu…
Na gyndu jsem šla hned v pondělí, když se mi nedostavila menstruace a v sobotu jsem zaznamenala, že se mi něco mele v břiše!!! Že jsem těhotná mě vážně nenapadlo! Vědět o tom dřív, šla bych samozřejmě na potrat v mých necelých 17ti letech!!!
A ano, moje gynekolgožka mi řekla, že to vypadá na 20 týden, pak ale volala na genetiku, jestli by mě tam ještě ten mohli přjmnout, že se v tom mém ultrazvuku moc nevyzná… Když jsme tam s přítelem přijeli, tak jsem se dozvěděla, že jsem ve 27.týdnu a že čekám holčičku… Taky to beru tak, že jsem strašně mladá, bojím se toho… je brzy… bylo to tak neplánované, nečekané, ale jak mám tu malou dát jenom tak někomu jinému… Přítel mě neustále ujišťuje, že se o nás postará… je mu 21 let, má práci, a máme i kde bydlet… Jen nevím, jak by se to v mojim případě řešilo, když ještě nejsem plnoletá…
  • Citovat
  • Upravit
37
17.11.12 23:11

Ahoj, tak by mě zajímalo jak se slečna nakonec rozhodla, já osobně bych šla na potrat je mi 21 a vůbec se na dítě necítím natož v 16ti, ale jak už bylo řečeno to si musí rozhodnout sama zakladatelka. Tak držím palce ať všechno dopadne dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí