Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luca91 a co ti to delali za odbery? hlavne ze jsi v klidu, mala to vse citi.Ja byla v utery na kontrole a dr rikala ze tam mala pekne radi, je otocena hlavickou nahoru, tak me pekne kope dole, muj chlap vydel uz kousek nozicky kdyz jsem lezela, jak ju mela pry oprenou o bricho ![]()
@beruska29 vubec nevim, co to bylo za odbery…já sem ju měla taky hlavičkou nahoru, proto má šišatou hlavičku a proto neseděly ty tabulky
takže taky pěkny velky kopance do močáku. Ale myslím, že už se otáčí, řekla bych že teď má noźičky jak kdyby na levmym boku, uvidime zitra
tak hlavně ať ti pěkně řádí, ta moja při utz vždycky spí ![]()
@Luca91 me uz prave zadne odbery nedelali, ale asi proto, ze mi delali odber CVS-chloriove klky-odber z placenty a ten je dost presny.Tak at ti zitra radi na UZ
me se cpe na pravou stranu, vidim to na brichu
@beruska29 jo tak asi proto.Tak nakonec mi utz nedělal
škoda, no tak počkám do 20.na tu genetiku, kope mě jak o život tak je snad ok.To je prčovní jak se to břicho hybe, že? Já bych to vydržela sledovat cely dny.
@Luca91 ahoj,tak to je skoda ze ti nedelal UZ, to mas pravdu ze je to srandovni
hlavne kdyz jdu treba venku a mala si lehne na pravou stranu a ja mam hrcu jen na te strane
to pak vypada jak siska ![]()
@Luca91 ale prosim te
pneu neres, ale je to zajimave sisate bricho ![]()
@beruska29 to jo, to věřím
jakej máš vybranej kočárek? Já tento
@Luca91 ja uz mam u mamky doma ABC Design rodeo-cervena barva od kamosky po jeji dceri-hluboka korba, sportak+autosedacka nebo-li vajicko, ale ten tvuj je peknej i ta barva ![]()
@beruska29 děkuji,taky je hrozně velkej a jde z toho sporťák taky. a krásně houpe! Ten tvůj taky vypadá hezky.
@Luca91 hluboka korbicka je ta velka, tak mi ani neva ze je to trikolka, kdyby u toho byla ta mala korba tak ho nechci, kor na zimu by byl naprd.jo a jeste mi ktomu dala zdarma fusak na zimu a ten jde pouzit i na sportak.
@beruska29 tak to máš dobry, fusak je dost drahej.My ho máme pučenej a od manželovy tety.
@Luca91 jsem se divala min. stoji litr.uz nevedi kde maji lidi skubat o prachy, se nedivim ze je mala porodnost. koupit vse nove, tak si myslim ze by mi nestacilo 30tisic