Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Misicka 149–zatim v pohode-jen ten prcek ma porad hlad a zizen.Kdy to cekas?
@beruska29 No podle kalkulačky taky 3. prosince, ale ještě uvidíme co ukáže ultrazvuk. Tak to já s hladem bojuju, mám dole už tři kila, pořád je mi tak nějak divně od žaludku, ale naštěstí to není tak hrozné. ![]()
Misicka–tak ja mam dole 2kg, ale spatne mi neni.kam chodis na gyndu
@beruska29 K panu doktoru Dostálovi, zrovna v pátek jdu na kontrolu a odběry, tak se zvědavá,
A odkud si přesně ty? A kam chodíš k doktorovi?
Misicka–Pv-Krasice, ja chodim k dr. Polzerové a jdu tam ve ctvrtek
Misicka–ja uz jdu na 3 ultrazvuk-uz mame 2 fota.tobe at to taky dobre dopadne
Jé tak to je rychlý, tak to tam se ale chodí ve dvanáctém týdnu, v kterém si ty? Tak to se musíš moc těšit, já na něm byla jednoou s kamarádkou a nic krásnějšího sem neviděla.
Ahojky, hlásím novinky-čekáme holčičku!
jenom sem byla na amniocentéze, protože prý malá zaostává v růstu hlavičky a bříška cca o 2týdny
čekám na výsledky, ale věřím, źe bude všechno dobrý a naše princezna bude v pořádku ![]()
@Luca91 ahoj,uvidis ze holcicka je v poradku, ja byla v 12 tt na CVS-a verila a citila jsem ze je mimco v poradku a nase princezna je uplne zdrava.Ty chodis i na diskusi FN Olomouc?
@beruska29 doufám v to…jo chodím. ty taky, že? Přešla sem k p.Dr.Hejtmánkovi. je hrozně hodnej. Mám tam jít ve středu, tak sem zvědavá, co mi řekne..já mám taky „pár“kilo navíc, tak ani nepoznám, jestli mi roste břicho..zdá se mi že ne, jenom vleže je takový jiný ![]()
@Luca91 chodila,ale dr. Hejtmanek me pak uz poslal k me obvodni gyndarce. Neboj mala bude v poradku uvidis