Těhotné z Prostějovska :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5158
1.5.13 09:13

@Luca91 kor když jste chodili do CAR tak je ten strach víc asi, to je jasný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
1.5.13 09:14

@Luca91 Tak tu já nemám, jdu 10.5. na krev a na kontrolu tak budu mít první fotečku. Už se moc těším, v šestém týdnu tam nebylo nic moc vidět tak doktor říkal že mi pak udělá jednu lepší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
1.5.13 20:06

@misicka 149 Tak já nejsem teda z PV ale chodím k Balákovi na Vodní-jsem spokojená-chodila jsem k němu i v 1.těhotenství a vše OK a to jsem krvácela až do 16týdne. rodila jsem také v PV i když jsem okres Přerov. screening v PV je jedině u Bilíka na vodní-2patro-mělo by stát 1400kč-já tam měla taky jít-v 1.těhu jsem byla u Poláka v OL a nakonec i toto těhotenství jsem šla k Polákovi-jelikož zrovna když jsem se objednávala-tak Bilík měl dovolenou a už bych nestihla-v OL je to sice asi kapacita-dr Polák-ale já si screening moc neužila ani jednou-nanejvýš 3minuty ultrazvuku :( pojišťovnu mám taky 205 a te přispívá 1500kč na manažerku mateřství-takže mi screening proplatila.ted jsem 29týden a nakonec jsem musela po screeningu absolvovat odběr plodové vody-páč nám vyšlo riziko DS 1:35 :oops: takové nervy co jsem zažila-nikomu nepřeju-3 týdny stresu do odběru a další 3 týdny ještě po odběru plodové vody-kde jsem měla ještě strach, že potratím-naštěstí výsledky z odběru podezření nepotvrdily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
1.5.13 20:20

@evulis Ahoj, jsem ráda že ti dopadlo všechno v pořádku a že budeš mít teď jen klid a pohodu. Já doufám, že to vyšetření mi dodá jen tu pohodu a všechno bude dobré, nic si nepřeji víc jak zdravé miminko. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
1.5.13 20:27

@misicka 149 jj Miško to si přejeme všechny-zdravá miminka-budu ti držet pěstičky ať vyšetření je OK-za ten stres to nestojí-i když výsledek byl nakonec negativní-dost dlouho po odběru(v 17tt) jsem měla strach-že mi praskne plodovka-nebo o mimi přijdeme-sex už od toho 13tt screeningu-vůbec nevím co je :zed: takže tohle druhé těhotenství si nějak nemám šanci užívat-ale na mimčo se těšíme tak snad už vše bude OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
1.5.13 20:33

@evulis neboj, teď už bude vše jen dobré, já tomu věřím, vytrpěly sme si už dost tak si myslím že teď už se budeme jen radovat, je pravda že mám strach před každým ultrazvukem. Ale sem velkej optimista a navíc se cítím skvěle tak vše je stoprocentrní. Sex taky moc nevím co je, beru nějaké tobolky na udržení těhotenství a dávají se vaginálně, takže to není moc možné. Ale tak snad to nebude trvat věčně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
1.5.13 20:45

@misicka 149 tak myslím jsi psala že jsi v 8tt??já zezačátku taky brala utrogestan na udržení-protože jsem špinila a potom ten screening-po výsledcích zase výtok-takže globule tak šíleně žlutý že na sex ani náhodou nebylo pomyšlení a potom týden klid a zase znovu-to už jsem si koupila nějaký gel-ten teda pomohl tak uvidím…zrovna zítra jdu do poradny ale myslím že UZ mi dělat stejně nebude :( mi i sebou už šije-tak aspoň cítím že žije ;) jinak pohlaví nevíme-nechtěli jsme vědět ani při 1.těhu a ani teď-a to jsem mohla z plodovky vědět na 100%-řekla jsem dr-že to není důležité, nejdůležitější pro mě bylo, že mi řekl že výsledky jsou OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
1.5.13 20:53

@evulis Tak to tě obdivuju, já sem moc zvědavá co to bude, já totiž tak nějak cítím že je to holka, mám divnej instinkt, nikdy se nepletu, děsí to nejen mě ale i okolí, nejvíc to že vím o špatných věcech dřív než se stanou. :-( Ale v podstatě je mi to jedno. Hlavně aby bylo mimčo vpořádku. :-) To ti závidím, já se moc těším až miminko ucítím jak se hýbe, to musí být super pocit. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1509
1.5.13 21:07

Ahoj holky, ja jsem taky z prostejovska a v unoru jsem rodila v PV, takze kdyby ste chteli neco vedet, klidne se ptejte :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
1.5.13 21:10

@misicka 149 no tak hlavně aby tvůj pocit nebyl jako ten můj :lol: :lol: já v 1.těhu byla přesvědčená, že to bude holka celý těhotenství no den před porodem(rodila jsem nečekaně v 37TT) se mi zdál sen, že mám ročního blonďatýho klučinu-no druhý den se nám opravdu narodil kluk :D ted je mi to celkem jedno-jako přála bych si páreček-ale když to bude druhý kluk(což si myslím že bude) vůbec se nebudu zlobit ;) je mi to opravdu jedno-důležité je aby mimčo bylo v pořádku-jinak pohyby jsou fajn no někdy v noci když tě probudí pořádný kopanec tak to zase tak příjemný není :D ale neboj dočkáš se a taky si to užiješ :srdce: já mám před sebou cca posledních 11 týdnů-tak si to snad taky ještě stihnu užít-protože nejspíš je tohle mý poslední těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
1.5.13 21:15

@evulis A jak budou dětičky daleko od sebe? Nechcete už třetí :-) Pěkně si to užívej, já si užívám, chodím na procházky s pesama, čtu, odpočívám, no já mám vlastně už dvě miminka, :-) Mám pesany, sice je máme jako pracovní ale stejně je beru jako moje děti. :-) Aspoň mám nacvičenou přísnost a důslednost. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
1.5.13 21:25

@Ditipa jo,kdo tě rodil? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1509
1.5.13 21:50

@archienka1 no ze zacatku Nevrla a dokoncil Bilik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
1.5.13 21:58

@Ditipa Nevrla je fajn, Bilíka já fakt nemusím :-) snad ho tam nepotkám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1509
1.5.13 22:01

@archienka1 proc Bilika nemusis??? je fakt, ze je takovej az moc prudkej na tom sale, ale zachranil mi prcka, takze jsem mu vdecna :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová