Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luca91 To je zvláštní, švagrová byla taky v olmiku ve fakultce a platila 1200,– Tak je to možná za těch pár měsíců jinak. Já chodím k dostálovy, je to super člověk a velkej odborník. Jediná překážka je tam sestra, je náladová jak aprilové počasí, ale té já si nevšímám. ![]()
@Inuska.pv však jo, každé vyhovuje něco jinýho, to je jasná věc. já chci rodit v ol, možná bych ani nechtěla, kdybych neměla víc známých, kteří měli špatnou zkušenost z Prostějovem.
@archienka1 Já budu mít prakticky celou výbavičku včetně kočárku poděděnou. Ale na to vyšetření jdu stejně hlavně kvůli svému klidu. Abych se už konečně přestala strachovat co bude.
@misicka 149 jo ten jedinej by se mi zamlouval, ale když jsem před 7lety hledala gyndaře, chtěla sem jít k němu tak nepřibíral…
@Luca91 Neboj, ultrazvuk si s nějakým tím špíčkem poradí.
Aspoň mám miminko pěkně měkkej polštářek ![]()
@misicka 149 mě říkal dr že nebudu nic platit a když sem se tam objednávala tak mi taky řekla jenom 30kč
@misicka 149 ono je to taky tím, ženejsem těhotnápoprvé ![]()
@Luca91 to je jedno že máš špek, já taky jako prase a doktor mě ujišťoval, že to na utz nemá vliv…no já chodím ke Konečnýmu a to jsou teprve story na něj, nadávat umíkaždej, pochválit málokdo, já s nímproblém nemám sbemenší, rodit budu tady v PV s klidným srdcem
@Luca91 No když sem tam šla já tak taky nepřibýral, ale já mu řekla, že mamka říkala, že když si mě porodil tak by se měl o mě starat, tak se začal hrozně smát a řekl, že když to řekla mamka tak to mě bude muset někam vecpat. ![]()
@misicka 149
tak to je dobrýý, mě porodil Kalčík, kterej bohužel taky už nepřijímal..jinak my jsme chodili do centra asistované reprodukce a u toho doktora, kterej tam býval(střídají se)sem nakonec skončila a sem u něho strašně spokojená.
@Luca91 já taky nejsem modelka, prásknu to na sebe rovnou teď jsem na konci těhu pokořila metrák
a co? Manželovi to nevadí a věřím, že to shodím. Jinak ale přiznávám, že fotečku malého nemáme vlastně pořádnou žádnou. Všechny byly hodně neostré. Ale nevím, jestli to bylo tukem v bříšku nebo prostě malý ležel pokaždé hodně vzadu…
@Luca91 Tak to buď ráda, já budu taky rodit v Pv. Byla sem tam už na ginekologii a můžu říct že tak super personál se nikde neviděla. Dokonce i manžel tam semnou byl celej den a nikdo nic nenamítal. Takže moje volba je jasná. ![]()
@Luca91 mě říkal že je to fuk, a to jsem byla sktčená na koze a našel to
![]()