Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@beruska29 jo to mě taky, ale já chodila k jednomu do pv ale kvuli jeho chování sem odešla k dr. Hejtmánkovi. právě v tom 13.tt bylo všechno uplne ok tak me to ted hlavne zaskočilo.
@Luca91 to jsem netusila, ze dela i klas.gyndu.ja mela spatne hodnoty v krvi u 1.screeningu, tak mi delali odber choriovych klku, to je taky tou fuj jehlou. A vysledky byli v poradku-mala je v poradku, ze se to obcas po IVF stava, za tyden jdu jeste na kontrolu na genetiku do Olmika. A ke komu jsi v PV chodila? neboj bude to vse v poradku, a kdy budes mit vyslekdy?
@beruska29 aha,to ja měla právě všechno dobry…chodila sem k Balákovi, moje zkušenost-za 7let nebyl jedinej problém-v čem taky,1krat za rok na kontrolu,1krat za ctvrt roku pro prasky…ale jakmile po nem neco chci.tak je problem. Jenom soudí podle věku, na všechno hruza času..já chci prostě dítě teď, ne, až už je na čase, jak je dnes v módě! Takže tak. Prostě Hejtmánek je zlato, má o tebe zájem jako o člověka, ne jako o pacienta.to mám na něm ráda, ten nepředstíranej zájem. Jo a má ordinaci v Globusu. Výsledky nevim, muže to být prej za 3dny, nebo za 3týdny…
@Luca91 ja chodim k Polzerove, Balak je neosobni.Ja cekala 3 tydny na vysledky, ale do druheho dne by byli za 3000kc.Ten je zlato, jak se semnou tesil kdyz mi poustel zvuk srdicka miminka
@beruska29 že? jak kdyby byl otec a slyšel to poprvé
tak mi přišel a od té doby sem si ho zamilovala
a ty si přímo z pv?
@Luca91 primo z PV, ja jezdim na genetiku do Olmika k Polakovi.Ty jsi taky primo z PV?
@beruska29 já nee, Pivín, znáš? Já chodím na genetiku do fn, víš? Ten Polák je soukromej že?
@Luca91 znam.jo je soukromej, ja jsem zapomela, ze mi to Hejtmanek napsal do papiru, ze se muzu objednat do FN a pak jsem se objednala k Bilikovi, ale skrz ty spatne hodnoty me poslali rovnou k Polakovi, ze ma lepsi UZ
@beruska29 jo tak.no,mě jaksi tady ti soukromí nejdou do noty. A rodit chceš kde?
@Luca91 Ahoj,rodit chci v PV a ty?,beru jen mamavit+ovoce-zelenina. V lekarne mi rikala magistra, ze se to nema prehanet, ze kdyz jis moc vitaminu, tak se rodi velke deti, ale to jsem od ni slysela poprve.
@beruska29 ja chci rodit v Ol. Já právě neberu žádný vitaminy, kromě ovoce a zeleniny.Tak nevim, jestli není malá proto.Jo to vím o tom, že to dítě může byt pak moc velky.To sme se mohly někdy vidět, já sem pracovala v tescu-v klieru ![]()
@Luca91 tak si kup ten mamavit, ja ho kupovala naproti AIDY v lekarne, baleni na 2 mesice za 228kc+mi dala prazdninovou slevu. Potrebujes aji prisun kys. listove+zelezo, zelezo ti bere mala nejvic.Ja delam-delala na Olomoucke za mostem CIL se to jmenuje a obcas jsem do Tesca chodila
@beruska29 já se zeptám v dr.max dneska tam jedem.Kys.listovou sem brala, teď mi došla. Tak to neznám, to CIL vůbec. a vidím, že máme termín cca o 14dní od sebe
navíc ty ho máš na narozeniny myho taťky.