Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Inuska.pv kliiid já mám 90
ale začla a jsem na 80 a je mi to šumák, půjde to dolů až pak
my máme fotky asi 4 moc hezký, jednu i snad 2 týdny starou, takže břichem to nebude ![]()
@Luca91 No tak budeme mít pěkný fotky až po porodu. Já taky nejsem žádná chuditnka, do metráku mi chybí třicet kilo tak doufám že se tam nedohrabu.
Ale při mé víšce budu jak kulička. ![]()
@archienka1 tak to sou asi jenom řeči. já jdu 7.května, už to mám za pár, strašně se těším ale zároveň mám strach.
@Luca91 no já nejdřív taky zhubla v prvním trimestru, protože jsem skoro nemohla jíst a pořád jsem byla na wc. A teď se mi zdá, že přibírám nějak sama od sebe
ale co, podle doktora jsem úplně v pořádku, a nikdo by mi moji váhu nehádal. Takže jde jen o číslo…
@Luca91 hlavně se nestrachuj a mysli pozitivně, nestojí to za to ![]()
@archienka1 no my bohužel máme jen 1 a i ta je hodně taková rozmazaná. Ale co, o to víc budu fotit po porodu ![]()
@archienka1 strachuje se asi každá ne, ale já si říkám, že dokud mě bolí tak strašně prsa, tak je to ok
i když přes den moc ne, musim nosit mírně vyztuženou podprdu, jinak bych se zbláznila
![]()
@Luca91 no když si 160 cm malinká tak aji jo. Ale mě je to šumák. Sem zdravá a v pořádku. A nějaké to kilo navíc sem přestala řešit někdy před deseti lety. ![]()
@Luca91 myslím, že váha nehraje roli. Já se 70 Kg vypadám skoro hubeně. Takže jde hlavně o celkovou fyzičku a zdravotní stav. Váhou by se teď netrápila. Ono na plánované hubnutí už je pozdě.
@Inuska.pv já se za 7 let co je holka na světěna ty její koukla tak 2×, takže ono zase tak žhavý není, naživo jsou pak samo lepší ![]()
My už máme 2fotečky, jednu už z 6.týdne, tam je uplně malá tečička ![]()