Těhotenství a roztroušená skleróza

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1341
8.1.11 15:51

Monaxx mluvis mi z duse, chapu Voduzivou, ze jeji detstvi bylo touto nemoci ovlivnenou a cenim si podpory, ale prispevek ve me vyvolal hrozne depresivni naladu a jsem rada, ze jsem temer uplne zdrava a nemoci se nenecham ovlivnovat.
Ano, nekdy ma dramaticky prubeh, ale proc se tim ted zatezovat, kdyz jsme plne sil, dobre nalady a nadseni??
Holky, takze hlavu nahoru :) My to zvladneme a podporu rodiny a pratel mame, jinak bychom do toho nesly.. :palec:
P.S. Vodoziva neni to nic ve zlem proti Tobe!! Zname se z kecani s holkama na porodu Duben 2011!!;)Preju Ti at Tvoje deti nikdy neprozijou to co ty!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
8.1.11 16:12

Nechtela jsem aby to znelo depresivne, jejda :-( :-( Radeji jsem ten muj prispevek smazala a omlouvam se, naopak jsem chtela vyjadrit, ze vase odhodlani a sila je to nejcennejsi :kytka: Asi je to stale pro me citlive tema…uz to radeji nebudu komentovat a jeste jednou se omlouvam, tohle jsem vyvolat teda nechtela :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
667
8.1.11 20:52

Ahoj holky,

doufám, že se vám všem daří dobře :-) .
Dneska jsem byla s mamkou a ségrou nakupovat a celkem jsme se i nasmály, někdy mě popadne takový záchvat smíchu a trvá než přejde a všechny okolo tím nakazím. No nic to bylo jen tak z bežného dne … :lol:
Dnes jsem si taky koupila ten hořčík, tak si ho nasadím.

Měj te se všechny fajn a přeju jen veselé dny. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
8.1.11 20:58

Ahoj Patinko,
to je fajn, ze mel dneska nekdo vesely den :)… ja mela takovy obycejny vikendovy, kdy nic nedelam, ale dumam nad vybavickou :)
Krasny vecer vsem :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
8.1.11 21:10

no já byla v práci a zítra jdu zas. Ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
667
8.1.11 21:42

Já jsem se taky dívala na malé věcičky a ségra chtěla koupit majinkaté bodíčka, tak jsem jí říkala ať se zase tak nerozvášňuje, ať se nic nezakřikne. :wink:

Zítra budu taky lenošit, dneska jsem vůbec nemohla spát tak si to dneska snad zlepší a pořádně se prospím.

Monaxx tak tu práci ti vůbec nezávidím, ale musí tam každě. Musíme to nějak přežít a tešit se na lepčí dny.

Mějte hezké sny. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
9.1.11 17:22

Nazdárek co to tady bylo za příspěvek? O co jsem přišla?Jestli něco špatného,ani mi to nepište!!
Já jsem proležela celý víkend v posteli u telky. V týdnu se mi utvořil nějaský útvar v tříslech,tak jsem ledovala,mazala a vypadá,že to snad bude ok.Doufám!! Dnes jsem i chvíli vstanula a byi jsme u našich na návštěvě.Původně jsme tam měli jet,aby se můj přítel zeptal mých rodičů,jestli mu mě vůbec dají,ale dojely tam i mé dvě ségry a on vyměkl :-D .Že nebude před nima hrát divadlo :-) .Že se tam zastavíme zítra.a přitom měl nachystanou takovou krásnou řeč.ještě teď se směju,jaké jsou ti chlapi poseroutky :-) .
Moje dvě ségry mají malé miminka,takže u mě je to ještě horší.Vidím je často,ale uklidňuju,že budu brzy taky vozit a nějak to neřeším.a ony mě vždycky tak rozeberou,že nato ani nemyslím:-).A tím mám vyřešenou i výbavičku, protože už všechno mám,od postýlky (ty máme dokonce 4!!! ) :-D a oblečení i na holku i kluka.Hned,jak se totiž dověděly,že jsem těhotná,navozily to ke mě domů,to co už nebudou potřebovat.Teď už je počít :roll: .
Tak nic,mějte se moc hezky,jdu se chystat bohužel taky do práce.papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
9.1.11 19:57

Myslela to chudina dobře, chtěla nás povzbudit, ale vyznělo to jako kdyby jsme měly mor a měly každou chvílí umřít…:-)
Celkem jsem z toho chytla depku, dobře, že jsi to nečetla…
4 postýlky?????? Ty zakládáš školku???? :-) :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
10.1.11 09:13
lucynta píše:
Nazdárek co to tady bylo za příspěvek? O co jsem přišla?Jestli něco špatného,ani mi to nepište!!
Já jsem proležela celý víkend v posteli u telky. V týdnu se mi utvořil nějaský útvar v tříslech,tak jsem ledovala,mazala a vypadá,že to snad bude ok.Doufám!! Dnes jsem i chvíli vstanula a byi jsme u našich na návštěvě.Původně jsme tam měli jet,aby se můj přítel zeptal mých rodičů,jestli mu mě vůbec dají,ale dojely tam i mé dvě ségry a on vyměkl :-D .Že nebude před nima hrát divadlo :-) .Že se tam zastavíme zítra.a přitom měl nachystanou takovou krásnou řeč.ještě teď se směju,jaké jsou ti chlapi poseroutky :-) .
Moje dvě ségry mají malé miminka,takže u mě je to ještě horší.Vidím je často,ale uklidňuju,že budu brzy taky vozit a nějak to neřeším.a ony mě vždycky tak rozeberou,že nato ani nemyslím:-).A tím mám vyřešenou i výbavičku, protože už všechno mám,od postýlky (ty máme dokonce 4!!! ) :-D a oblečení i na holku i kluka.Hned,jak se totiž dověděly,že jsem těhotná,navozily to ke mě domů,to co už nebudou potřebovat.Teď už je počít :roll: .
Tak nic,mějte se moc hezky,jdu se chystat bohužel taky do práce.papa

Ahooj :) - ti chlapi jsou fakt cisla :) Ja vim, ze memu bratrankovi trvalo cely prodlouzeny vikend, nez rodice sve snoubenky pozadal.. furt se tam pry nekdo pletl a nebyla vhodna chvile atd :) Asi to neni takova prca, jak my si predstavujeme :)
Doufam, ze utvar se zmensuje a ze je Ti dobre!! :palec:
Ja jsem sobotu prolezela, prosedela u televize a pocitace a nedeli jsme jeli nakupovat vybavicku a pak jsme byli v Narodnim divadle Brno na Idealnim manzelovi (nic moc, ale byla jsem poprve v tom divadle a je krasne!! :D)
Co se tyka prispevku, tak je fajn, ze ho pani smazala- nebylo to tak mysleno, ale byl depresivni a to my prece nejsme!! :mrgreen:
Krasny tyden preju vsem a snazilkam veeelmi prijemne snazeni!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
667
10.1.11 21:01

Ahoj holky, já jsem ten příspěvet taky nečetla, ale podle toho co jsem si tu přečetla tak mi to ani nevadí.

Holky nevíte některá co je dobré na bolesti v podbříšku, někdy je to docela záhul, tak jsem se chtěla zeptat jestli nemáte s něčím nějaké zkušenosti, nějaký čaj nebo tak něco?
Děkuji moc.

Taky se těším až si budu kupovat výbavičku, ale ještě je brzo. Postýlku už máme u našich taky ještě po nás :-D .

Jo a ještě k tomu snažení, mě se nedělaly vajíčka, tak mi dr. předepsal Clostylbegit k tomu ještě Pregnyl 5000 injekci a po tom se nám to povedlo napoprvé. Tak to jen tak z vlastní zkušenosti.

Tak se mějte moc hezky a pohodově a ať se jen daří. Papa všem. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
667
10.1.11 21:01

Ahoj holky, já jsem ten příspěvet taky nečetla, ale podle toho co jsem si tu přečetla tak mi to ani nevadí.

Holky nevíte některá co je dobré na bolesti v podbříšku, někdy je to docela záhul, tak jsem se chtěla zeptat jestli nemáte s něčím nějaké zkušenosti, nějaký čaj nebo tak něco?
Děkuji moc.

Taky se těším až si budu kupovat výbavičku, ale ještě je brzo. Postýlku už máme u našich taky ještě po nás :-D .

Jo a ještě k tomu snažení, mě se nedělaly vajíčka, tak mi dr. předepsal Clostylbegit k tomu ještě Pregnyl 5000 injekci a po tom se nám to povedlo napoprvé. Tak to jen tak z vlastní zkušenosti.

Tak se mějte moc hezky a pohodově a ať se jen daří. Papa všem. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
11.1.11 08:42

Ahoj Pati, ja jsem nastesti na bolesti v podbrisku netrpela - ale co jsem na zacatku tehotenstvi jedla byla kyselina listova (ta se doporucuje vsem), pila jsem hodne tehu caje od Lerosu. Ono se to tam cele v tom tele predelava, takze tu a tam neco zaboli nebo pichne :) Snad to nebudes mit moc!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
11.1.11 18:58

Tak ten clostylbegit, ted zacínám zobat taky, tak uvidíme.
Mela jsem jeste zvýšený prolaktin. Tak uvidíme, jak to všechno dopadne.
Dneska jsem měla nějakou depku. Byla jsem v brně na nákupy a z celých nákupů jsem si dovezla ovulační test. :jazyk: Asi mi už fakt hrabe..:-)
Moc vás všechny zdravím a jsem ráda, že alespon někomu se můžu svěřit.
Moje nejlepší kámoška ted leží ve spitále a má každým dnem rodit, tak ji nemůžu zatěžovat blbostma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
11.1.11 20:42

Moni, z depky si nic nedelej, je nejake divne depkove obdobi!! Bude lip :kytka:
Drzim palce se zobanim tech prasku!!At to zabere! :)
Drz se a at zijou ovulacni testy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
667
11.1.11 20:51

Ahoj holky,

já tu kyselinu listovou mám taky. Dneska v noci mě ta bolest v podbříšku opět vzbudila, ale zkusím ty čaje a snad to trochu pomůže.

Mony budu držet palce ať se vám to po těch prášcích podařilo hned na poprvé tak jako nám. Máš domluvený pak ultrazvuk jestli se ti dělají vajíčka a prášky zabírají?

Držím palce ať to vyjde! :kytka:

Mějte se hezky a žádné depky, musíme se těšit na jaro a to bude líp. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty