Těhotenství a roztroušená skleróza

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1068
21.11.11 20:54

Ok, já taky nediskutuju nikde jinde. Jen je fajn vědět, že existují holky se stejným problémem, co vždycky podrží, když je potřeba. A taky se tam ledacos o nemoci dozvíš. Na netu jsou staré informace, které na psychice zrovna nepřidají. Tak přeji hodně štěstí do budoucna a ať se ségra drží ;-)! To, že o RS už teď ví má výhodu v tom, že je o krok napřed ;-). A bude to dobré, nebojte :mavam: a kdyby si to sestra rozmyslela, tak víš, kde nás najde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6907
21.11.11 22:03

Děkuju. Já jsem na emimi jako doma. :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
28.11.11 22:05

Leni, jak psala Deninka, s RS je těhotenství možné celkem bez problémů! Já mám teď taky 7měsíční holčičku - a je to přenádherné a určitě plánujeme druhé dítě!!Moc sestře držím palce ať je brzy maminkou a ty tetou :D … kdybys někdy pro ní potřebovala radu, tak nám klidně napiš soukromou zprávu. Jsme na uzavřené skupině, ale rády poradíme.. viď Deni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1068
29.11.11 21:59

Jasná věc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
2.12.11 16:45

Ahoj holky,
snad nevadí, když se k Vám přidám… Myslela jsem si, že žádná diskuze ohledně roztroušené sklerózy a těhotenstvím není a ejhle :mavam: Chválím :-) Mám roztroušenou sklerózu 3. rokem. S přítelem bychom si moc přáli miminko, ale Dr. mi to až tvrdě rozmlouval, ptal se mě, jestli mám vymyšlenou alternativu v případě, že se miminko rozhodneme mít a stane se, že ochrnu. Opravdu povzbuzující začátek… Ale i přesto naději neztrácíme. Momentálně jsem na Tysabri, Copaxone ani Avonex mi nezabíral, spíše naopak byla jsem pořád v atace. A co vy holky, taky Vás takhle hezky varovali a rozmlouvali Vám těhotenství? Všem kteří těhulkují moc gratuluji! :potlesk: A přeji, ať je vše v pořádku. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1068
2.12.11 17:46

Ahoj Klari, přidej se do naší soukromé diskuze (Skupiny » Těhotenství a roztroušená skleróza » Diskuse » Vítám vás), požádej terku o vstup ;-), je nás tam více a víc se tam dozvíš ;). Zatím pa a těšíme se :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
2.12.11 20:14
Deninka píše:
Ahoj Klari, přidej se do naší soukromé diskuze (Skupiny » Těhotenství a roztroušená skleróza » Diskuse » Vítám vás), požádej terku o vstup ;-), je nás tam více a víc se tam dozvíš ;). Zatím pa a těšíme se :P

Ahoj Deninko, děkuji za info. Budu moc ráda, když se k Vám budu moci přidat. Požadavek jsem odeslala (snad správně :-) ) Tak vyčkám a těším se, až se zapojím do diskuze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1068
2.12.11 20:23

Jasně, není zač, až tady Terka bude, tak Ti to určitě hnedka potvrdí, zatím papa ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
17.1.12 13:51

Dobrý den, mohu se, prosím, zeptat maminek s RS jak dlouhu jste kojily? Doktoři mi doporučily max 6 měsíců, ale já bych ráda alespoň 8. S RS se léčím 14 let. Děkuji moc za případné odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
3.2.12 14:52

Ahoj Mmac - tak já jsem kojila cca 6. měsíců a klidně bych kojila dál, kdyby malá chtěla.. ona nebyla moc savec, takže jsem se na to pak vykašlala, než se kvůli tomu stresovat.
A pokud vím tak Deninka kojila cca 4.měsíce a taky by kojila dýl, ale zase měla ataku.
Mě doktor radil jen 3. měsíce, ale pak to vůbec neřešil
A holky co znám, tak kojily i rok..

Takže držím palečky a ať jde kojení krásně!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
21.2.12 10:05

Ahoj holky, můžu se k Vám přidat? Je parádní,že existuje taková skupina :lol: Ahoj Teres :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
21.2.12 11:56
lucynta píše:
Ahoj holky, můžu se k Vám přidat? Je parádní,že existuje taková skupina :lol: Ahoj Teres :lol: :lol:

Lucynto? Ty uz mas miminko??? To je super. Gratuluuujiii!!! :-)
Ja tady obcas nakoukla a sledovala,jestli se Ti pod prispevkem neukaze metrik. Vzdycky jsem si na tebe vzpomela. A ted jsem mile zaskocena a podle fotecky si domyslim,ze mad miminko. Mam opravdu velkou radost. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
21.2.12 17:43

to bobiše - jj, mám, šak jsem dnes psala teresně dlouhýýý román,jak jsem se měla tu dobu,co jsem tady nebyla a jak jsem rodila atd. Jsem tu jako nováček, tak mě neprozraď :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
21.2.12 20:22
lucynta píše:
to bobiše - jj, mám, šak jsem dnes psala teresně dlouhýýý román,jak jsem se měla tu dobu,co jsem tady nebyla a jak jsem rodila atd. Jsem tu jako nováček, tak mě neprozraď :lol: .

Moc se z tebe tesim! Docela by me tvuj roman zajimal… :-)
Tak jestli chces,tak pisni i me.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3890
15.3.12 00:27

ahoj.. akurat som narazila na toto tema vobec som nevedela ze take nieco existuje… nasla som tu uzavretu skupinu ale ak som to spravne pochopila uz novych neberiete?? to je teda krute :( ja mam taky RS uz 11 rokov a mam momentalne 4 mesacnu holcicku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty