Těhotenství a roztroušená skleróza

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1341
22.1.11 18:52

Ahoj Luci, pridavam se k nazoru holek - ty druhe. Prvni jsou takove, ze te delaji silnejsi, pritom jsi krasne hubena a ty matragi jsou zbytecne vysoke, i kdyz kdyby byl nizsi vystrih, tak by byly krasne.
Takze za me c.2!!! :)
Jinak jsme na soukrome diskusi, urcite jsem Ti posilala pozvanku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
22.1.11 19:05

Teres,já žádnou pozvánku nemám.Teda ani nevím,kde ji hledat. HELP :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
22.1.11 19:15

Lucinko, tak ja to zkusim znovu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
22.1.11 19:19

Tak jsem Ti to Luci poslala.. moc nevim kde se Ti to zobrazi, ale asi na Tvem profilu.
Kdyby nahodou to neslo, tak jsme ve SKupinach/uzavrene skupiny/Tehotenstvi a roztrousena skleroza - tam pozadej o vstup a ja Ti to hned odklepnu :D
To same pro ostatni holky, kterym jsem treba zapomela poslat pozvanku nebo se jim nezobrazuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
27.1.11 19:51

Tato diskuze byla ukončena a založená nově v uzavřené skupině. Pokud se někdo bude chtít přidat,klidně může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29marta
31.1.11 15:16

Ráda bych se k vám přidala do uzavřené diskuse,ale nevím jak.Mám taky r.s.od roku 2001 a jsem zrovna doma s miminkem. 8-)

• Citovat
  • Upravit
1341
31.1.11 15:20
29marta píše:
Ráda bych se k vám přidala do uzavřené diskuse,ale nevím jak.Mám taky r.s.od roku 2001 a jsem zrovna doma s miminkem. 8-)

Ahoj :)
Bez do Skupin :palec: /Uzavrene skupiny/Tehotenstvi a roztrousena skleroza/ a pozadej o vstup, Ja ti to hned povolim :D
 Terka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
21.2.11 21:36
teresna píše:
29marta píše:
Ráda bych se k vám přidala do uzavřené diskuse,ale nevím jak.Mám taky r.s.od roku 2001 a jsem zrovna doma s miminkem. 8-)
Ahoj :)
Bez do Skupin :palec: /Uzavrene skupiny/Tehotenstvi a roztrousena skleroza/ a pozadej o vstup, Ja ti to hned povolim :D
Terka

Mohu se taky přidat?
Mám RS už 4 roky a jsem 38tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
22.2.11 19:09

Ahoj Zuzano, klidně se můžeš přidat. Platí viz. výše… Běž do skupin /uzavřené skupiny/,najdi si skupinu těhotenství a rs a požádej o vstup a tam Ti to holky povolí :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
18.4.11 07:12

ahojky holky,jsem tu nova a obcas si tu u vas ctu diskuse a nazory ..chtela jsem se zeptat,jestli se k vam muzu pridat,pro radu,pro nazor a taak.. mam diag. rs,vlaste jeste cekam na vysledky z lumbalky,nicmene je to na 99%.. a snazime se a chceme mimi. no,chci poklabosit ..krasny den jana :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sadilka
8.11.11 21:04

Ahojky Lucynto! Ereska u mě sídlí osmým rokem, alespoň tedy, kdy byla lékaři potvrzena. Z prvních otázek jedna právě byla jestli budu moci mít děti a dnes nám v postýlce spinká čtyřměsíční synáček. Těhotenství jsem si prožila hezky, tedy se stálou myšlenkou opatrně, opatrně (představa např. zakopnutí a pádu k zemi, jak jsem si už několikrát vyzkoušela, mě s rostoucím bříškem jasně nelákala). Jak mě ereska nechala po dobu těhotenství vpodstatě klidnou, po návratu z porodnice se brzy přihlásila atakou (problémy s rovnováhou a chůzi), takže přeléčení solumedrolem a návrat k léčbě. Přesto všechno jsem ale šťastná a Tobě přeji brzké miminkování také!! S pozdravem Jana

• Citovat
  • Upravit
6907
20.11.11 22:08

Ahojky. chtěla jsem se zeptat jak moc je problém těhotenství s roztroušenou sklerozou. Netýká se tento problém přímo mě, ale mé sestry. O její nemoci ví cca rok je ji málo přes 30. Už teď přemýšlí o adopci, ano taky možnost, ale nebrala bych ji v úvahu na prvním místě. :nevim: Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1068
21.11.11 16:36

Ahoj Lenko, těhotenství není problém. Jen by měla sestra splňovat určité podmínky a to je být nějakou dobu bez léčby, mít stav nemoci alespoň poslední rok stabilizovaný (tzn. bez ataky). Nevím, zda jsem něco nevynechala.. snad ne :). Já mám momentálně 7mi měsíční holčičku, kterou jsem měla při RS. Po porodu hrozí, že se objeví ataka, ale to už potom o dalším postupu rozhoduje lékař.. přeju sestře hodně štěstí a pokud má zájem, pošli ji k nám tady do naší soukromé skupiny. Jsme tam maminky s RS, nebo holky, co se o miminko pokoušejí a mají RS a taky těhotné s RS.

Sadilko, nevím, jestli tady máš profil, nebo jsi jen tak nakoukla, ale pozvání platí samozřejmě i pro Tebe. Já sama mám RS už přes 5 let a taky mám zrovna mimčo :). I já jsem měla po porodu problémy, nejdříve necitlivost, pak přeléčení imunoglobulíny, které bohužel nezabraly, později se mi podlamovala kolena, měla jsem těžké nohy, a pravou ruku.. přeléčilo se to solumedrolem a zase běhám jak kamzík :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1068
21.11.11 16:37

Jo a ještě Leni, rok s Rs je příliš krátká doba na to, aby se s ní člověk smířil a sžil, ale to přijde ;-)! Není to nejhorší nemoc na světě a dá se s ní žit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6907
21.11.11 19:16

Deni děkuju, segra moc není na tyhle diskuse, takže ji sem nedostanu. Nějak teď by se měla dozvědět jestli do toho může jít nebo jak postupovat. Každopádně chce být matkou a já tetou, takže ji chci podpořit jak jen to půjde.
Přeji Vám všem mnoho štěstí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty