Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj Luci, pridavam se k nazoru holek - ty druhe. Prvni jsou takove, ze te delaji silnejsi, pritom jsi krasne hubena a ty matragi jsou zbytecne vysoke, i kdyz kdyby byl nizsi vystrih, tak by byly krasne.
Takze za me c.2!!! ![]()
Jinak jsme na soukrome diskusi, urcite jsem Ti posilala pozvanku ![]()
Teres,já žádnou pozvánku nemám.Teda ani nevím,kde ji hledat. HELP ![]()
Tak jsem Ti to Luci poslala.. moc nevim kde se Ti to zobrazi, ale asi na Tvem profilu.
Kdyby nahodou to neslo, tak jsme ve SKupinach/uzavrene skupiny/Tehotenstvi a roztrousena skleroza - tam pozadej o vstup a ja Ti to hned odklepnu ![]()
To same pro ostatni holky, kterym jsem treba zapomela poslat pozvanku nebo se jim nezobrazuje..
Tato diskuze byla ukončena a založená nově v uzavřené skupině. Pokud se někdo bude chtít přidat,klidně může.
Ráda bych se k vám přidala do uzavřené diskuse,ale nevím jak.Mám taky r.s.od roku 2001 a jsem zrovna doma s miminkem. ![]()
29marta píše:
Ráda bych se k vám přidala do uzavřené diskuse,ale nevím jak.Mám taky r.s.od roku 2001 a jsem zrovna doma s miminkem.
Ahoj ![]()
Bez do Skupin
/Uzavrene skupiny/Tehotenstvi a roztrousena skleroza/ a pozadej o vstup, Ja ti to hned povolim ![]()
Terka
teresna píše:29marta píše:Ahoj
Ráda bych se k vám přidala do uzavřené diskuse,ale nevím jak.Mám taky r.s.od roku 2001 a jsem zrovna doma s miminkem.
Bez do Skupin/Uzavrene skupiny/Tehotenstvi a roztrousena skleroza/ a pozadej o vstup, Ja ti to hned povolim
Terka
Mohu se taky přidat?
Mám RS už 4 roky a jsem 38tt.
Ahoj Zuzano, klidně se můžeš přidat. Platí viz. výše… Běž do skupin /uzavřené skupiny/,najdi si skupinu těhotenství a rs a požádej o vstup a tam Ti to holky povolí ![]()
ahojky holky,jsem tu nova a obcas si tu u vas ctu diskuse a nazory ..chtela jsem se zeptat,jestli se k vam muzu pridat,pro radu,pro nazor a taak.. mam diag. rs,vlaste jeste cekam na vysledky z lumbalky,nicmene je to na 99%.. a snazime se a chceme mimi. no,chci poklabosit ..krasny den jana ![]()
Ahojky Lucynto! Ereska u mě sídlí osmým rokem, alespoň tedy, kdy byla lékaři potvrzena. Z prvních otázek jedna právě byla jestli budu moci mít děti a dnes nám v postýlce spinká čtyřměsíční synáček. Těhotenství jsem si prožila hezky, tedy se stálou myšlenkou opatrně, opatrně (představa např. zakopnutí a pádu k zemi, jak jsem si už několikrát vyzkoušela, mě s rostoucím bříškem jasně nelákala). Jak mě ereska nechala po dobu těhotenství vpodstatě klidnou, po návratu z porodnice se brzy přihlásila atakou (problémy s rovnováhou a chůzi), takže přeléčení solumedrolem a návrat k léčbě. Přesto všechno jsem ale šťastná a Tobě přeji brzké miminkování také!! S pozdravem Jana
Ahojky. chtěla jsem se zeptat jak moc je problém těhotenství s roztroušenou sklerozou. Netýká se tento problém přímo mě, ale mé sestry. O její nemoci ví cca rok je ji málo přes 30. Už teď přemýšlí o adopci, ano taky možnost, ale nebrala bych ji v úvahu na prvním místě.
Děkuji.
Ahoj Lenko, těhotenství není problém. Jen by měla sestra splňovat určité podmínky a to je být nějakou dobu bez léčby, mít stav nemoci alespoň poslední rok stabilizovaný (tzn. bez ataky). Nevím, zda jsem něco nevynechala.. snad ne
. Já mám momentálně 7mi měsíční holčičku, kterou jsem měla při RS. Po porodu hrozí, že se objeví ataka, ale to už potom o dalším postupu rozhoduje lékař.. přeju sestře hodně štěstí a pokud má zájem, pošli ji k nám tady do naší soukromé skupiny. Jsme tam maminky s RS, nebo holky, co se o miminko pokoušejí a mají RS a taky těhotné s RS.
Sadilko, nevím, jestli tady máš profil, nebo jsi jen tak nakoukla, ale pozvání platí samozřejmě i pro Tebe. Já sama mám RS už přes 5 let a taky mám zrovna mimčo
. I já jsem měla po porodu problémy, nejdříve necitlivost, pak přeléčení imunoglobulíny, které bohužel nezabraly, později se mi podlamovala kolena, měla jsem těžké nohy, a pravou ruku.. přeléčilo se to solumedrolem a zase běhám jak kamzík ![]()
Jo a ještě Leni, rok s Rs je příliš krátká doba na to, aby se s ní člověk smířil a sžil, ale to přijde
! Není to nejhorší nemoc na světě a dá se s ní žit.
Deni děkuju, segra moc není na tyhle diskuse, takže ji sem nedostanu. Nějak teď by se měla dozvědět jestli do toho může jít nebo jak postupovat. Každopádně chce být matkou a já tetou, takže ji chci podpořit jak jen to půjde.
Přeji Vám všem mnoho štěstí. ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.