Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahojte holky, dneska jsem byla u porodu kámošky a myslím, že na císaře nechci. Byla to síla. Ale i nádhera.
Já už chci taky!!!!!!!!!!!!!
Teresna - no konečně víme,komu patří to jméno. Krásná nevěsta.Já jdu zkoušet šaty teď v pátek,a pokud mi dovolí,nafotím a vložím sem. Chtěla bych úpa obyčejné,pod prsama stuhu a rovně střižené,žádná obruč nic takového.Ale třeba mi nebudou slušet a budu muset mít korzet,holá ramena a sukni,s kterou se nevejdu ani na záchod:-).
Monaxx - na zumbu chodím k nám na dědinu,není to ta pravá,co vidíš na netu,my jen tak hopsáme,teda lektorky to asi umí a pár vyvolených taky,ale vesměs je to taková hopsajda.ale kámoška chodí do Valmezu k nějaké Andrei a že je to super.Bývá to po,st,pa.
Ty jsi byla u porodu?Já bych to nezvládla.teda jednou už jsem si ho prožila,ale to byl půl kilový prcek,i když nebylo o co stát i tak.A asi bych ani u porodu nechtěla někoho,můj přítel by se tam asi složil,i když tvrdí,že se mnou půjde.teda,když se nám zadaří a otěhotníme.zatím nic
.
Tak se mějte moc fajn,jdu se probírat nabídkama na hudbu a fotografa. někdy se směju, za 2 hodky focení,kde udělá 20 fotek,chce 3000kč
. To si to nafotím sama
.
Moni, ty jsi byla u cisare?? Ty jo tak to klobouk dolu!!
Luci, dekuju za kompliment! Takove saty jake si predstavujes jsou nadherne.. jenze me jako baculce by neslusely, protoze by mi vsude byly videt speky
.. takze obruc me zachranila ..hihi.
Pati, tak jak u Dufka? Jsem napjata jak struna ![]()
Ahoj holky, tak vás zase po pár dnech zdravím
. Sice nepřispívám, ale poctivě pročítám
!
Luci - ta svatba je úplně super!!! Musím se přiznat, že bych se hned taky vdávala
! Ale úplně maličkou svatbu nechci a bohužel, nebo spíš bohudík máme oba velkou rodinu. Teda já bych tam rozhodně chtěla rodiče, bráchu, pár svých vyvolených blízkých přátel, sestřenky, s kterýma jsme si taky blízké atd atd
. Jen si to připravování užívej, budeš krásná nevěsta!
Jinak když se daří, tak se daří. Můj drahý mi domů přinesl chřipku, kterou jsem já od něj chytla, takže víkend proležený. No a v práci mi zbývá doklepat ještě měsíc a půl a pak tradá. Na jednu stranu se to vleče, ale na druhou stranu to i hrozně utíká všechno
! Konečně jsem se odhodlala a zavolala na neuro a objednala se k jiné neuroložce.. čili sbohem stará neuroložko ![]()
Přeji vám krásný a pohodový večer ![]()
Dobrý den dámy,jmeuji se Andrea a je mi 26 let.Na RS se léčím 5 let.Rok a půl se snažíme s přítelem o miminko,ale nějak nám to nejde.Píchám si každý týden Avonex,beru Medrol,kyselinu listovou beru celou dobu co snažíme o mimi.Lečím se i na štítnou žlázu
mám toho trochu víc
Ataku jsem měla před vynecháním antikoncepce - rok a půl,ale momentálně jsem SoluMedrolem zaléčila docela silnou ataku a tak se docela bojím zda se nám to mimi vůbec podaří.Na gynekokologii jsem byla před půl rokem-tam mi doktor řekl,že počkáme do nového roku a když ještě těhotná nebudu,půjde přítel na vyšetření - budu se tam teprve objednávat.Do MS Centra jdu až v únoru,tak vůbec nevím.Neměly by jste nějakou radu,prosím?
Ahoj Andrej, jsme na tom skoro stejně, já se snažím taky rok a půl a zatím nic. Štítná žláza s tím určitě taky může mít souvislost. Ale to ti musí poradit tvůj endokrinolog (tam jdu 8.2) a na spermiogram s chlapem se chystáme ve čtvrtek.
Tak neztrácej hlavu, nejsi v tom sama… A neboj určitě se nám to povede.
Ahoj Andrej - vitam Te.
My jsme nastesti problem s otehotnenim nemeli, takze Ti vubec nemohu poradit. Ale moc Tobe a pritelovi drzim palce, at se brzy dockate!!! ![]()
Děkuji všem za podporu,opravdu tak nějak nevím.....a ještě mě dnes začly děsně bolet zuby…no hrůza. ![]()
Holky, mela bych takovy jeden navrh - co kdybychom si tu diskusi udelaly soukromou? Kdyz se nekdo bude chtit pridat, tak neni samozrejme vubec problem, jen mi obcas pripada, ze sdilime docela intimni veci (o kterych ani muj manzel nevi) a tak by to mozna nebyl spatny napad.
Co si o tom myslite??? ![]()
teresna – a jak se to dělá,aby ta diskuze byla soukromá? Já bych byla pro
Andrea- vítám Tě mezi námi.Máš toho taky požehnaně,Ti řeknu.Ale nevěš hlavu.Já jsem s otěhotněním taky neměla problém,ale po tom nastaly ( přečti si začátek na diskuzi).Tím Tě nechci strašit,že jako když bereš v průběhu snažení medrol a ještě si pícháš avonex,že by to mělo dopadnout jako u mě.U mě se to taky neprokázalo,že by to bylo tím,že jsem nebyla „čistá“ jako ostatní maminy.Je Ti 26,máš ještě času,nemysli na to,ale to asi nejde,co?A nestresuj se,víš,že nám to nesvědčí a taky se nerozčiluj a ber všechno s nadhledem.
A kde se léčíš?
Jinak,dnes jsem si koupila botky k šatům a nechala vytisknout oznámení,zajednala frgály,objednala dorty a vybrala cukroví a teď mě bolí táááák nohy,že…
Ahoj holky, tak předem vítám nově příchozí Andrejku a přeji hodně štěstí v snažení. Hlavně mysli pozitivně a nepřipouštěj si nic špatného. Hlavu vzhůru, holka. Já vím ale, že mě se to kecá.. každopádně držím pěsti, ať co se týče zdraví, tak i miminka!
Luci - frgály miluju
! sestřenka je měla na svatbě taky místo svatebních koláčů.. a nezbylo
!
K soukromé diskuzi, taky nevím, jak se to dělá, ale taky jsem pro ![]()
Dneska jsem překvapivě došla k tomu, že ještě 33 dní a nástup na mateřskou, to to utíká
![]()
Holky, tak ja to zjistim a nejak zkusim zalozit, urcite to nebude nic sloziteho
…
Mam tuseni, ze budu muset zalozit novou a vsechny vas tam prizvat nebo tak neco
..
Me uz do materske zbyva jen asi 25 dni, ale v praci uz budu jen tyden a pul, protoze si beru nejakou dovolenou.. jupiiii ![]()
Luci vy jedete jak draci!!
to je rychlovka zarizovani!!A frgale.. mnaaaam!!
Uz se tesim na fotecky!! ![]()
Tak holky neklesejme na mysli, slunicko konecne sviti, tak si musime nabrat co nejvic energie!!
Ja se vam ozvu s tou novou diskusi.
Ahoj holky,
tak po delší době se opět zapojuji do diskuze
.
Vítám tě Andrejko a přeju hodně štěstí při snažení, koukni do příspěvků, popsala jsem tam co a jak jsem měla já.
Luci taky zírám,jak vám ta příprava na svatbu jde od ruky. Ono se to nezdá, ale máte to taky za pár
.
Deny a Tery tak vám závidím, že už zůstanete doma. Ale taky se snad dočkám a pujde všechno hladce.
Tery tak v pondělí u Dr. moc nic byla jsem z toho taková přepadlá a ještě jsem tak jsem moc nechtěla sem psát abych sem nepřenesla nějakou špatnou náladu. Po porodu budu muset nastoupit na dlouhodobou léčbu atd., ale o tom až v té soukromé diskuzi, taky bych byla pro.
Tak se měj te holky krásně a hezké sny
![]()
Pati, tak to me mrzi, ze te Dufek moc nepotesil!!Neklesej na mysli a uzivej si miminka!!
Ja jsem zalozila novou soukromou skupinu Tehotenstvi a rostrousena skleroza a ted cekam na administratora at nam to povoli.. hned jak to bude hotove, tak vas tam vsechny prizvu!
Vsem vam preju hezky a snad slunecny vikend!! ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.