Těhotenství a roztroušená skleróza

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kuj
20
16.8.16 20:08

Holky jak často chodite na magnet.. ja byla za celou dobu jen 3× a to mam Rs 20let pred lety jsem měla ložiska kolem michy ted nedavno mi našli i v hlavě jak to máte vy? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
16.8.16 20:38

@kuj ja chodim co pul roku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
16.8.16 22:11

@blama1 Držím pěsti Štěstí…bude to O. K. :dance:,nedáme se též mrše :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
16.8.16 22:23

@kuj Já byla teď podruhé, když nepočítám první magnet, na základě kterýho mi řekli diagnozu. Takže se dá říct, že mě zatím posílají 1× za rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kuj
20
17.8.16 00:17

Těhotenství u obou mých kluků jsem měla ukázkové u druhého když jsem chtěla. Pan doktor řek ať jsem rada že mam jedno zdrave a jsem v pořádku, ale mi to nedalo druhe Dítě jsem chtěla. Volala jsem tenkrat na neplatnou linku pro sr nevim kde jsem to našla :think: a pani mi tenkrat řekla ze pro psichiku bude nejlepší když budu mittať jdu do toho než se dusit myšlenkou že nemůžu mit. Takže neplanovaně jsem otěhotněla. a vše ok i po porodu i pri kojení "unava byla ale stim se počítalo :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
18.8.16 18:53

Ahoj holky, lumbalni punkci Vam dělali a jak Vam vyšla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kuj
20
18.8.16 20:14

Dopadla tak že mi potvrdili RS :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
18.8.16 20:51

@Sally 6969 Dělali a potvrdila mi RS, prý jsem měla dost vysoké hodnoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
18.8.16 21:03

@Sally 6969 I mně lumbalka bohužel potvrdila RS :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
20.8.16 09:01
@kuj píše:

No Já jsem právě lumbalku mela :nevim: v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
20.8.16 09:02
@kuj píše:
No Já jsem právě lumbalku mela :nevim: v pohodě.
@aamel píše:
@Sally 6969 Dělali a potvrdila mi RS, prý jsem měla dost vysoké hodnoty.

Já jsem lumbalku mela v pohodě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
20.8.16 09:06

Holky tak včera me volali z RS a mám léčbu, jsem ráda, ale mám i pochybnosti, ani nevím z čeho. Jo a dokonce jsem slyšela, že když mám čistou lumbalku tak to nemusí byt RS tak asi proto mám pochybnosti. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.16 18:22
@Sally 6969 píše:
Holky tak včera me volali z RS a mám léčbu, jsem ráda, ale mám i pochybnosti, ani nevím z čeho. Jo a dokonce jsem slyšela, že když mám čistou lumbalku tak to nemusí byt RS tak asi proto mám pochybnosti. 8o

V lumbalce se projeví skleroticke platy. Je v diagnostice RS přesnější než Magnetická rezonance. Ta muže ukázat jakékoliv ložisko, zánět. Prostě lumbalka je přesnější. Takže? Co rikaji lékaři, opravdu si jsou Rs jistí?

• Citovat
  • Upravit
21
20.8.16 21:10
@Anonymní píše:
V lumbalce se projeví skleroticke platy. Je v diagnostice RS přesnější než Magnetická rezonance. Ta muže ukázat jakékoliv ložisko, zánět. Prostě lumbalka je přesnější. Takže? Co rikaji lékaři, opravdu si jsou Rs jistí?

No Já Teda nevím, bylo me řečeno, že jim staci magneticka resonance na to, že mám R S. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
20.8.16 21:12
@Sally 6969 píše:
No Já Teda nevím, bylo me řečeno, že jim staci magneticka resonance na to, že mám R S. :nevim:

Jo a ještě mám změny na mise.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty