Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky jak často chodite na magnet.. ja byla za celou dobu jen 3× a to mam Rs 20let pred lety jsem měla ložiska kolem michy ted nedavno mi našli i v hlavě jak to máte vy? ![]()
@blama1 Držím pěsti Štěstí…bude to O. K.
,nedáme se též mrše ![]()
@kuj Já byla teď podruhé, když nepočítám první magnet, na základě kterýho mi řekli diagnozu. Takže se dá říct, že mě zatím posílají 1× za rok
Těhotenství u obou mých kluků jsem měla ukázkové u druhého když jsem chtěla. Pan doktor řek ať jsem rada že mam jedno zdrave a jsem v pořádku, ale mi to nedalo druhe Dítě jsem chtěla. Volala jsem tenkrat na neplatnou linku pro sr nevim kde jsem to našla
a pani mi tenkrat řekla ze pro psichiku bude nejlepší když budu mittať jdu do toho než se dusit myšlenkou že nemůžu mit. Takže neplanovaně jsem otěhotněla. a vše ok i po porodu i pri kojení "unava byla ale stim se počítalo ![]()
@Sally 6969 Dělali a potvrdila mi RS, prý jsem měla dost vysoké hodnoty.
@kuj píše:
Dopadla tak že mi potvrdili RS
No Já jsem právě lumbalku mela
v pohodě.
@kuj píše:No Já jsem právě lumbalku mela
Dopadla tak že mi potvrdili RS
@aamel píše:
@Sally 6969 Dělali a potvrdila mi RS, prý jsem měla dost vysoké hodnoty.
Já jsem lumbalku mela v pohodě ![]()
Holky tak včera me volali z RS a mám léčbu, jsem ráda, ale mám i pochybnosti, ani nevím z čeho. Jo a dokonce jsem slyšela, že když mám čistou lumbalku tak to nemusí byt RS tak asi proto mám pochybnosti. ![]()
@Sally 6969 píše:
Holky tak včera me volali z RS a mám léčbu, jsem ráda, ale mám i pochybnosti, ani nevím z čeho. Jo a dokonce jsem slyšela, že když mám čistou lumbalku tak to nemusí byt RS tak asi proto mám pochybnosti.
V lumbalce se projeví skleroticke platy. Je v diagnostice RS přesnější než Magnetická rezonance. Ta muže ukázat jakékoliv ložisko, zánět. Prostě lumbalka je přesnější. Takže? Co rikaji lékaři, opravdu si jsou Rs jistí?
@Anonymní píše:
V lumbalce se projeví skleroticke platy. Je v diagnostice RS přesnější než Magnetická rezonance. Ta muže ukázat jakékoliv ložisko, zánět. Prostě lumbalka je přesnější. Takže? Co rikaji lékaři, opravdu si jsou Rs jistí?
No Já Teda nevím, bylo me řečeno, že jim staci magneticka resonance na to, že mám R S. ![]()
@Sally 6969 píše:
No Já Teda nevím, bylo me řečeno, že jim staci magneticka resonance na to, že mám R S.
Jo a ještě mám změny na mise.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.