Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
ja jsem pred tehu cvicila hodne, ale ted jsem porad silene unavena, akora chodim do prace a spim, snad to od druheho trimestru prejde a budu moct neco delat.
tak jsem mluvila s moji trenérkou a zjstila jsem pár věcí, který mi udělaly obrovskou radost…až mě přejde rýma, tak se do toho zasejc položím. Vzhledem k tomu, že jsem už před otěhotněním dost cvičila, můžu posilovat skoro všechno - dělat výpady, plie,squaty, kliky,na všech čtyřech zanožování s overballem, výdrže na předloktí a na špičkách… břicho bych prý mohla taky posilovat(do určité doby šikmé bř.sv. i přímé bř.sv. a pouději jen šikmé), ale vzhledem k tomu, že ho mám hodně naposilované tak mi ho doporučila jen naopak uvolňovat a protahovat…Takže to jen pro Vás aktivní ![]()
tytyty píše:
ja jsem pred tehu cvicila hodne, ale ted jsem porad silene unavena, akora chodim do prace a spim, snad to od druheho trimestru prejde a budu moct neco delat.
Tak to přesně znám, měla jsem to v obou těhotenstvích stejně. Po prvním trimestru mě to pokaždé přešlo a vrátila se touha něco dělat.
ahojky holky, ja jsem bohuzel na rizikovem a doktor mi jakkykoliv sport zakazal
takze se musim jen valet doma..jsem v 10tt a zacina se mi delat poran.kuze na stehnech..myslite si ze by mohla pouzivat kremy proti celulitide? nebo je to zakazane? vubec netusim…nevite nektera?? dekuji ![]()
Jana333333 - poran.kůže? co je to? A jak to vzniká? Napadá mě že se kůže napíná, ale v 10tt je to podle mně ještě brzy… ? ![]()
aha
Vím, že na pomerančovou kůži pomáhá zvýšit pitný režim, masírovat nohy, prstama proštipovat a střídat sprchování teplou a studenou vodou… Jinak, v období, kdy jsem ještě těhu nebyla, na PK jsem používala břečťanový gel od Ryoru( http://www.eryor.cz/…-celulitide/ ), který mi opravdu pomohl. Je to přírodní gel, tak třeba by vadit nemusel, ale opravdu nevím…
Ahojky holky máte zkušenosti některá s jízdou na eclipticalu?
To nemám, těžko říct, ale je to skoro přirozený pohyb… tak bych se tomu asi nebránila ![]()
Já si také myslím že to nebude mít negativní vliv na těhotenství…před otěhotněním jsem dost kilo schodila, ted jsem v 5 měsíci a nabrala sjem 4 kila, ale bohhužel jsem se objemově rozšířila,
a štve mě to chci se udržovat! s dcerou jsem přibrala 25 kg tak doufám že s malým se to do 12 kg nepohne
Ahoj tehulky a maminky ![]()
Chtela bych se zeptat jestli vam nejake cviceni pomohlo v tehotenstvi na formovani hyzdi.
Jsem 28-29tt a bohuzel se mi zadek zvetsil dvojnasobne. No popravde nic necvicim, jen chodivam na dlouhe tury se psem..
Mam obavy ze jsem jiz uz zpozorovala i celulitidu ![]()
Mate nejake tipy jak to vse dat do puvodniho stavu nebo cekat az po porodu???
Dekuji
@sabusssa osobně bych vydržela po porodu - nebo jestli nemáš problémy, tak vyzkoušet stepper
a po porodu 30ti denní výzvu na zadek a bude to ok ![]()
Nic, chodim na prochazky..to bude geneticky..Ale zkus plavani ![]()
Šla bych do stepperu nebo nějaké trochu rychlejší těhu cvičení… určitě se cvičit dá - těhotenství není nemoc, ale s mírou a s rozumem…
Já třeba vlezla cca v 15tém týdnu na 20 minut na stepper a pak sem prozvracela celý večer ![]()
@sabusssa jen dodatek - já mám třeba pohyb zakázán, takže se smiřuju s tim, že ještě 4 měsíce nebudu zrovna sexy modelka
ale pak to napravim ![]()