Těhotenství a udržování se v kondici

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
10.4.14 15:28

@sabusssa jen dodatek - já mám třeba pohyb zakázán, takže se smiřuju s tim, že ještě 4 měsíce nebudu zrovna sexy modelka :mrgreen: :lol: ale pak to napravim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
10.4.14 15:33

Holky dekuji. No dr mi rekl ze mam placentu vepredu a nizko a nic moc narocneho nedoporucuje.
Takze asi vazne pockam. Ale desi me to ze zbyva +-10tydnu a jestli ta p*del poroste stejnym tempem tak nevim nevim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.4.14 15:39
@sabusssa píše:
Holky dekuji. No dr mi rekl ze mam placentu vepredu a nizko a nic moc narocneho nedoporucuje.
Takze asi vazne pockam. Ale desi me to ze zbyva +-10tydnu a jestli ta p*del poroste stejnym tempem tak nevim nevim :)

tak jestli máš placku nízko, tak bych neriskovala :think: tedy ono záleží, kde je.. já mám kvůli tomu ležící režim :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
10.4.14 15:40

@sabusssa v tehoetnstvi zadrzujes vodu ;)

• Citovat
  • Upravit
2965
10.4.14 15:49

@martina.se tak to nezávidím, to asi z těch letních fesťáků, co jsi psala někde v diskuzi, nebude nic :think:
Jinak já se toto těhotenství taky nějak necítím. V minulém to byl samý pilates a power yoga. Dokonce jsem 10 dní před termínem lezla na Praděd. Ale teď jen chodím na procházky a mám dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.4.14 15:52
@Makin píše:
@martina.se tak to nezávidím, to asi z těch letních fesťáků, co jsi psala někde v diskuzi, nebude nic :think:
Jinak já se toto těhotenství taky nějak necítím. V minulém to byl samý pilates a power yoga. Dokonce jsem 10 dní před termínem lezla na Praděd. Ale teď jen chodím na procházky a mám dost.

bude, do té doby se to musí dát dokupy :mrgreen: :lol: minimálně na antitrend jedu klidně na kolečkovém křesle :mrgreen: :lol: já už mám pozjišťováno, kde v okolí festivalů a dovolenkového místa jsou porodnice :oops: :lol: Jinak je fakt, že některé dny jsem naprosto hotová i jen z vyzvednutí kluka ze školy :oops: :zed:

Příspěvek upraven 10.04.14 v 15:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
10.4.14 15:53

Nejzdravejsi je pohyb venku..prochazky..

• Citovat
  • Upravit
2965
10.4.14 15:54

@martina.se :palec: důležité je správná příprava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.4.14 15:56
@Makin píše:
@martina.se :palec: důležité je správná příprava.

tak nějak :mrgreen: :lol: doktor se smál, říkal, že na to jdu moc vědecky. Že se to třeba zlepší a bude po problému :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
10.4.14 16:49

Mně v těhotenství dost ošklivě narostla jak prdel, tak stehna. Nic jsem proti tomu tedy nedělala :lol:
Jsem 4 měsíce po porodu, víceméně každý den chodím ven tak na dvě hodiny a už jsem docela normální :lol: Trápí mě břicho, tam neposiluji ani chozením, ani vzpíráním dítěte, ale jak zadek, tak nohy jsou v normě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
10.4.14 22:42

Já běhala do konce 6. měsíce ;) teda pak už to bylo jen popobíhání, protože mi mimi strašně tlačilo na močák a měla jsem pocit, že pořád potřebuju na záchod :mrgreen: Nakonec jsme se ještě stěhovali, tak jsem měla o pohyb postaráno, nosila jsem krabice a v 8. měsíci ještě lepila tapety. :lol: Prostě si tělo samo řeklo, kdy chtělo zvolnit a kdy jsem ještě mohla „makat“. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
6.7.14 18:48

Ahoj holky, asi sem trapna, ale stejne se chci zeptat nemuzu ublizit miminku, kdyz budu jezdit na rotopedu denne? Nechci nijak extra nakynout chci se jen udrzet tak nejak v norme, posilit stehna…Cetla jsem neco o mozne dehydrataci miminka a omotani pupecnikovou snurou coz mi prijde jako blbost, ale nevim, radeji se ptam + mam tezkou dysplazii cipku, ale pri kazde kontrole zatim ok! Co myslite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
6.7.14 18:57

@Eeliskaa dělej, jak myslíš. Nevíme, v jakém jsi týdnu. Pokud se něco stane, bude odpovědnost na tobě, nikdo ti tady neřekne, jestli se něco stane, může se něco stát i zcela zdravé ženské anebo nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
6.7.14 19:00

Řekla bych že to je asi otázka na tvého gynekologa a ne na ženský na netu :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6086
6.7.14 19:03

@Eeliskaa já jsem celé těhotenství jezdila na eliptickém trenažeru a jezdila na kole do začátku 9 měsíce. Jsem sportovní typ, a celé těhotenství jsem měla bezproblémové. Kdybych měla nějaké problémy nebo se na to necítila, tak bych se vyprdla na to kolik nakynu. Poraď se z doktorem a uvidíš, co ti řekne on. U prvního dítěte jsem chodila pravidelně plavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková