Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Froggy ja sem chodim skoro dene ted mam noveho pritele,po 3mesicich psani jsme se videli je snim az mooc dobre.Sabi ma 20mesicu nak moooc to uteklo je hodne velika okoli si mysli ze ma aspon 3roky
ma pres 13kg a neco kolem 90cm nosi velikost 98-104 neco malo uz 110
taky by jsme se mohli domluvit a nekde sejit kdyz uz Tada chodi do skolky mel jit do skoly ale dostal odklad spatne mluvi rec je pry na urovni 3leteho ditete Sabinka mi jeste moc nemluvi max mama,tata,baba,deda a jeji nej slovo je da Ham ![]()
Tak ať ti to s přítelem vyjde.Jinak až bude lepší počasí,teď se mi nikam nechce.Měli jsme průjem,tak doháníme váhu.Dnes konečně začal jíst po týdnu.
Froggy bylo hezky a uz je zase hnusne toje mazec
děkuji zatim si rozumime,jen spolu nejsme casto
a co ostatni chodi sem vubec jeste nekdo ![]()
ahoj,asi moc ne,nevím.Ozvala se mi Halucinka a já ji slíbila návštěvu,jenže mám toho tolik na starosti,že nevím kam dřív.Snad to do konce května stihnu.¨
Jinak ani na rodinu pomalu nemám čas.
@Ivunka87 Tak to je fajn
Jinak jak se vede co ditko nezlobí?My mame zatím hodneho chlapečka tak uvidíme jak dlouho mu to vydrží ![]()
Ivu-Asi si vše beru osobně a pak mám depky jakápak jsem matka a nestíhám ![]()
@froggy22 jj děkuji je to moje zlato.Ale hrozně to letí už bude mít 5 měsíců fičák ![]()
Ahoj holky, po strašně dlouhé době sem píšu a byla bych moc ráda, kdyby se diskuze zase obnovila. ![]()
Evča, Iva, Verča, Monča, Froggy a spol., chodíte sem ještě?
Jo, dívám se tady, ale nikdo nepíše.
Jak ty? Co Zuzka? Vidím, že bude mít za chvíli dva roky.To je to nejhezčí. Začínají mluvit a poznávat svět pořádně okolo sebe.Ten rok jsem si strašně užila a od dubna už jdu do práce. Moc rychle letí čas.
Ahoj Holky stale tu chodim
jen nikdo nic nepisete
Mi se mame celkem fajnově…Tadík jde letos do školy a Sabi snad do školky a ja budu hledat práci ![]()
Holky, já tu taky pořád chodím, ale přihlásila jsem se k vám později, mimčo se narodilo později a pak už začali postupně všichni odpadávat. @Ivunka87 a odkud jsi? Já chci taky zkusit jestli mi malou nevemou do školky v marijánkách, ale ani nevím jak to chodí
.