Těhulenky Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6612
21.4.11 07:17
Ivunka87 píše:
ahoj holky jestli chcete kouknete na fotky z vitani obcanku je tam snama i ex jsme na te 6fotce kdoby nas nepoznal http://www.dehylov.cz/…ani-obcanku/

Jéé jste tam krásní :srdce: . Koukám, že už tam byli samé velké miminka :-) .

Jo a nakonec jsem našla v porubě salón, kde nastřelují náušničky a dělají to za 300,–. Dneska tam jdeme, strašně se těším. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4834
21.4.11 08:45

Ivu-krásná fotka a to jste už zase spolu nebo je to jen hra pro děti?
Saviku-lepší salon?nevím,snad tam mají odborníka,aby ti nepíchli blbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
21.4.11 11:32

Frogy nejsme a dekuji ani nechci byli jsme tam spolu aby tu nebyli zase drby ze ani na vitani obcanku nezasel ja bych uz snim asi nebyla ted jsem si nasla svoji prvni lasku sice je hodne daleko jen si pisem a vzpominame na stare casy on zustal s 5letou dcerkou sam ta ehm jak ji nazvat ani ne matku to neni matka ktera opusti sve dite uz jeto 3,5roku a zajem o malou nema mela jsem a mam ho hodne rada jen osud nas rozdelil ani jsme se nerozesly proste odjel domu volal ale pak nevim cose stalo uz nevolal no jeto slozite a chce za nami priject ale jaho nemam kde ubytovat na financni stranku jsem seho jeste neptala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6612
22.4.11 10:46
froggy22 píše:
Ivu-krásná fotka a to jste už zase spolu nebo je to jen hra pro děti?
Saviku-lepší salon?nevím,snad tam mají odborníka,aby ti nepíchli blbě.

Neboj, našla jsem na ně doporučení na jiném webu :wink: . Když jsem tam včera byla, tak to vypadalo zastarale, ale měli tam (je to i kadeřnictví) frontu asi tak 20 lidí 8-o , vypadalo to tam jak v čekárně u lékaře, to jsem v životě neviděla. Ale paní byla fakt šikovná a malá to má dobře píchnuté. Jenom zaplakala jak to střelila a už je z ní kočka, fakt ji to sluší :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4834
25.4.11 21:39

Ivi-snad ti to vyjde,jen se moc do toho nežeň a neměj moc velké růžové brýle,abys nebyla zklamaná.
Saviku-tak už máš fešandu :palec: dej sem foto,jestli vůbec dáváš veřejně.Já jsem taky chtěla holčičku,ale nevyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4834
28.5.11 14:08

holčiny,co s váma je?Nějak to tu vázne.
My jsme teď pořád venku a u PC strávím málo času.
dnes jedu k tátovi na víkend,až se malý vyspí.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6612
30.5.11 09:58
froggy22 píše:
holčiny,co s váma je?Nějak to tu vázne.
My jsme teď pořád venku a u PC strávím málo času.
dnes jedu k tátovi na víkend,až se malý vyspí. :mavam:

Ahojky, my taky, je tam úžasně až na pár dnů. My už začali před pár týdny přikrmovat, bylo to 14 dní před 6.měsícem, už to nešlo, tak jsme to nechtěla lámat přes koleno. Musela jsem kojit co 1,5 hodiny někdy i dřív. Když jsem kojila v 8, tak jsem musela už v 9:30 i dříve znova a už jsem měla pocit, že ji nestačí i to. Teď se to krásně upravilo na co 2-3 hodinky a začala mi spinkat i přes den. Schrupne aspoň odpoledne v postýlce po obědě mininálně 30 minut :dance: . Předtím tohle naspala přes celý den a víc ani ťuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
15.6.11 21:46

Ahoj Holky nak namtotu stim krasnym pocasim umrelo :think: jak se vsechny mate co deticky?rostou? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4834
1.7.11 16:33

Už třetí den prší,tak mám chvilku ke psaní.
Jsme v pořádku a zdraví. :wink:
Byla jsem s Halucinkou,malá je rozkošná a Miky je šikula.
Letos nejedeme nikde na dovolenou,snad někdy zajdeme na koupaliště,tedy až bude počasí. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
3.7.11 20:15

Ahoj holky, jak se všechny máte? Nějak to tady utichlo :-(

My jsme v pohodě, malá roste jako z vody, je s ní už sranda. Řehtá se, vykládá, no miláček. Tento týden měla už 3 měsíce, neskutečně to letí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
3.7.11 20:22

Ahoj Evulik taky jsem chtela napsat ze nam totu umrelo asi to bude tim letem vsechny travime cas venku s detmy urcite v zime tu budem sedet a kecat :lol:
Mise mame taky dobre sabi ma za par dni roček ani semi nechce veřit žeto tak uteklo jeto uz velka holka chodi zacina skouset beh umi par slov zadna slava moc seji nechce ma svoji hatatitlu jedine coumi poradne je ham..tak se opatrujte kočandy :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
3.7.11 20:56

Ivuš malá už bude mít rok???? To snad není možné, to tak letí. A neboj, až se rozmluví, tak budeš vzpomínat na to, jaké bylo ticho, když nemluvila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
3.7.11 21:10

Evi 21 cervence to bude mit rocek strasne to uteklo maly mel v cervnu uz 5let…mala mele ostosest ale zadne poradne slovo jen tata mama baba dede a ham toje vse co umi zatim…a co vy mala uz ma 3mesice ten cas letí :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
4.7.11 18:32

Ahoj holky.. :)

No už jsem tu taky dlouho nebyla.. Není čas.. :( Natali už se konečně naučila po 4, tak furt lítá a hlavně se všude staví.. Takže já mám momentálně taky po srandě.. :mrgreen:

Sranda je, že ještě nemáme žádný zubík :mrgreen: Já jsem prý taky měla pozdě, ve 13ti měsících, tak se chce asi opičit.. :mrgreen: :mrgreen: No má na to ještě tři měsíce.. :think:

Je to šílené, jak rychle to letí.. Se ani nenadám a půjde do školky.. :zed:

Jinak gratuluji broučkovi od Frogy k ročku :kytka: :kytka: a za chvíli i Sabinka bude mít rok.. No je to mazec.. :roll: Hlavně zdravíčko dětem.. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4834
4.7.11 20:50

Verci-dík za přání,malá bude zubatá co by dup.Kámošce se první zoubek malému vyklubal až v 18.měsících.Dokonce šla s malym na rtg,aby měla jistotu,ale je to zbytečné,některé děti,zrovna od moji zubařky vnouče až ve 2letech a vůbec to neva. **
Evuli**-užívej dokud je mimi,pak se přetočí a je kouzlo pryč.Jak ráda bych si pochovala zase ten růžový uzlíček.Ale teď je to raubíř se vším všudy.
Dnes dokonce i s kolejovým lišejem.Spadl mi mezi nástupištěm a Regionovou ve Studénce,když jsme čekali na zpožděný vlak.Utekl mi a já jsem ho nestačila chytnout. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová