Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No,rosteme jako z vody
(jako z nutrilonu
)
Musela sem vyměnit dětskou doktorku..
Na pokec a tak byla fajn,ale co se týče léčení.. ![]()
Prcek byl strašně nemocný a i když sem nechtěla oš´čkovala ho,pak měl 3 dny teploty.. pořád kuckal byla sem tam s stím 3× že se mi v noci dusí a ona že to je alergie ani ho neposlechla..
A pořád takové nějaké věci..
Pak naše sousedka co má 2 děti (6,15) tam u ní byla ptz ten mladší měl teploty a pořád kuckal. Doktorka že to jsou průdušky,dostal ATB na průdušky.. no a skončil se zápalem plic na fakultce.. to samé ta starší,zse tam šla a dala ji to samé co pro malého,se ji té nezdálo tak šla rovnou do fakultky (kde si hnedka nechali malého) a ta oboustranný zápal plic,je ta už 14 dní a nemůže se z toho dostat. Lékaři z nemocnice posílají kontrolu na tu naší doktorku že si nemůžu splést oboustranný zápal plic s prudůškama..
No tak sem si hnedka hledala jinou..
Vigantol sem třeba dávala 6 kapek a všichni tak 1-2.
tato nová je mladá,je s ní fajn pokec všecko mi vysvětlila atd..
Jo, a ještě náš prcek ve 4.měsících byl naočkován tím čím se děti očkují v půl roce.. ![]()
ještě že mám takového šikulu.. ![]()
Ahoj Lady teda tosi delas srandu takovou mudru bych
znam podobnou mudru ale kontrolu nani neposle nikdo kamoska od ni odesla kvuli tomu ze malou lecila 3mesice prudusky bez uspechu davala ji vitamin C a podobne nesmysli dle mne mela uz u druhe navstevy dostat antibiotika nemohla ani dychat tak skncili v nemocnici a tam na kamosku chteli zavolat socku zese nestara o dite a pokud pochybyl mudr zeho mela zmenit
![]()
Ahoj holky, tak se hlásím, že jsem zatím stále 2v1. Dneska mám termín, ale zatím se tedy nic neděje. V úterý jsem byla na první kontrole v porodnici, tak čípek měl 1cm, otevřená na prst a odhad váhy Zuzky byl 3500g. Pokud do zítřka neporodím, tak jdu zase na kontrolu, jsem moc zvědavá, co se zase dozvím.
Lady teda tak to je mazec s tou dr. to jste si užili. Snad už teď bude dobře
![]()
teďka jdu k staré dr zanést papír ať pošle kartu nové doktorce..zkusí něco blého říct..
Jinak my jsme včera večer měli první kašičku..no děs..
Ze žličky papat nebude,to bylo kaše všude plno jen ne v puse. Tak sem to zředila, dala do flašky,udělala větší díru a to vypil jak nic..Můžu to tak dělat než e naučí na lžičku? Jinak celou noc kňoural)bolí ho bříško z toho) furt talčí a nic.. tedy prdy smrdí jako blázen,tak až to z něho konečně vyleze padnu za vlast
ale už aby to bylo, trápí se ,tlačí,pláče a nic..
Teď usnul, tak pojednu k té dr dnad to cesta kočárkem z něho trošku vytřese.. nemáe nějké fígly jak to udělat ať se tak nezabetonuje? Dávám fenyklový čajík..
Lady no naty prdiky je sabsimplex nevim jak seto presne pise a tu kasi muzes do flasky maly mi nechtel prikrmy nic a kasi uz vubec ne tak jsem muto do cca 9m davala z flasky a potom jak byl vetsi tak pil vecer krupicovou kasi z flasky nakrmit ho lzickou byla katastrofa…
mala je sikovnejsi ze lzicky papa od 4m kasicku nekdo si rekne zeto bylo brzi ale mneto tak nepripada tak nenazrane miminko jsem jeste nevidela i kdyz vlastne jo kamaradka ma malou ktera ma pres 1 rocek a spapa celej sacek ryze a 2 kureci stehna
uz vazi pres 15kilo
Kdepak jste holky budu hadat pocasi krasny tak do vecera venku
![]()
Lady malý ti hodně ublinkával, že? Tak sabsimplex raději nedávej, hodně dětí, včetně mojí Kačky po něm blinká. Na žaludek neutrální a imunitě prospěšné jsou probiotika. Neúčinkují teda okamžitě, cca až za 7 dní používání, ale za to dlouhodobě. A musím říct, že Kačka je teď hodně odolná bacilům. O Nutrilonu nevím, kdo by chtěl, já dávám Kačce Sunar Nutra Defence 3.
Ewulik myslím na tebe
I Honza se pořád ptá, zda už jsi udělala tvou mamku babičkou (aby mohl gratulovat) ![]()
Ahojky tak Ewulíku jak jak??
Už jsme celé nedočkavé
A teda váhu má malá krásnou ![]()
Lady no děs a hrůza tvá bývalá dr. děs děs
ještě že už jsi u jiné.Teda 6kapek Vigantolu to jsem ještě neslyšela ![]()
hele a to že dáváš malýmu kašičku přes flašu je v pohodě
Malá má rok a večer má UM a kaši a dávám jí to já (nebo chlap) pořád přes flašku.Někdy si to vezme sama.Dopoledne,ale pije UM sama.No ale k té kaši-jako přes lžičku by mi to samozřejmě jedla,ALE za prvý by to trvalo asi o 20 minut dýl za druhý by byla upatlaná (jak ji krmím tak už je vykoupaná a v pyžamku) a za třetí je to tak pro mě pohodlnější
Přes den toho sní lžičkou dost (ráno třeba mléčnou rýži,odpo oběd,dopo jogurt,přesnídávku rozmačkanej banán… Takže se mi večer už ani kaše lžičkou dávat nechce
![]()
S prdíkama neporadím my je neměli jen na zatvrdnutí nám pomohl vývar z vloček.Ale nevím jestli je to i na prdíky ![]()
Ahoj holky, u nás zatím stále nic nového. Ve středu mám jít na další kontrolu, tak uvidíme, co dr. řekne.
Jinak je to na houby, mám šílenou rýmu, večer jsem měla 37,5, ale co je strašně fajn, že se mi skřípnul nerv tak, že mi to střílí od lopatky až dolů do prstů na noze, takže se mi moooooc fajn chodí, otáčí v posteli a tak.
Přesně takhle jsem to nechtěla, abych byla nemocná před porodem. No to je tak, když na mě chlap nebere ohled a chová se jak malé děcko. Pak byl nemocný a samozřejmě jsem to od něj chytla.
![]()
Ewulik tak jak je dnes? Pořád 2in1 a co tvé zdraví? Chlapům některé věci prostě nedocházejí
Některé Honzovy hlášky jsou, mno na bombu. Jenže… za prvé jsem kliďas a za druhé vím, že to tak nemyslel. (Pokud vůbec u toho myslel). A když má opar, klidně za mnou přijde a dá mi pusu. Ještě se pak čertí, proč se jako odtahuju…
Sorry že vám sem lezu, jen jsem vám chtěla napsat, že Evulik už se stala maminkou. ![]()
Tak uz konecne vim, jak mamka s tatkou vypadaji. Jmenuji se Zuzanka , narodila jsem se dnes 29.3.2011 v 14:07. Vazim 3750g a merim 54cm. Vsichni 3 jsme v poradku.
katy nevadi ze sem lezes donesla jsi nam krasnou zpravu dekujem a male zuzance prejem jen to nej nej do zivota at mamince a tatinkovi dela samou radost
![]()
Zdravím holčiny!
lady- s doktorkou hrůza,je dobře,že jsi ji vyměnila.Malý se zpraví a ty probiotika jsou dobrá.Kaši přes flašku nedávám,ale vůbec to neva,jak píše Moni,je to pohodlnější a když už je děcko večer unavené i lepší.
Evi-gratuluji k Zuzance-nádherné míry a přeji hodně štěstí a zdraví a vám trpělivost.
Já jsem se dlouho neozvala,nestíhám a nějak nemám moc náladu.Asi jarní únava.
Teď půjdu na zahradu- makat.
![]()
Katy2 děkujeme za krásnou zprávu!
Ewulik Gratulujeme Ti celá naše rodina! A vítej mezi nás maminky
Ať vám Zuzanka hezky roste a dělá jen samé radosti!
Doufám, že porod byl rychlý a pohodový.
Froggy v pohodě
taky nevím, kde mi hlava stojí
Chtělo by to srazík!