Těhulenky Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10018
8.4.11 21:50

Jako teď si teprve čtu, co jsem tu psala o tom kojení.. Asi jsem měla psychozu, nebo co.. :D

Jako radost jsem měla, to jo, ale příspěvek jsem napsala docela škaredě.. :-x
Jako neberte to tak, že jsem kojila nerada, to ne.. Naopak.. Jen vím, že ke konci už mě to bolelo a taky mlíčka jsem už moc neměla.. A hlavně mě zkolilo to, že už ani nepřibírala.. Naopak za čtrnáct dní zhubla o 30 dkg.. Takže v 6 měsících vážila 7470g.. a v 5,5měsících rových 7500..
Takže to neberte zle.. Fakt čumím, co jsem to tu psala.. :D :roll:

Jinak jsme byli na kontrole v 7 měsících vážila 8210g a měří 70 cm.. :dance: Takže už to dohnala..
Ale tak většina z vás asi ví z FCB.. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
8.4.11 22:33

Ahoj Verci to mate krasnou vahu mi jsme tedy zavami vazime jen 8kg a merime 71cm.s kojeni si nic nedlej tose muze stat kazde znas a kdyz je male lepe na um tak toje jen dobře mi jsme kojily jen 2mesice byla to nocni mura mala rvala jak tigr mela tu 3mesicni koliku tak jsem to vzdala kdyz vypila lahev byla klidnejsi a i uprdena :lol: :lol: a co ten srazik holky domluvime se treba natu zoo kdyby nektera zvas poradila cim mam ject tak dojedu a strasne rada jen aby nam vyslo pocasi :lol: pridavam foto te moji smisulky kdyz seto narodilo nemeloto rado vodu rvaloto a ted toje naopak cachame se uz ve sprse pac pokazde vytopila pokoj jeto malej dabel :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6612
9.4.11 17:43

Vercada: Neboj ono to tak hrozně nevyznělo :mrgreen: :kytka: .

Ivunka87: To je super fotka :srdce: . Ta moje dupa se zatím jenom otáčí na zádech, těším se až se bude taky čachtat :-D .

Evulik84: Nedala bys tu prosím prosím jednu fotečku :kytka: , my spolu na facebooku nejsme :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
9.4.11 20:45

Ahoj Savik dekuji no ja bychsi radeji jeste uzivala mimi ktere neutece sabi je mala dablice pres den uz moc nepospi zatio proleze kdeco od zradla pro psa az po kos :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
9.4.11 22:54

Savik tady je fotečka té naší princezny :srdce: Jinak na fb mě najdeš pod Eva Frýdlová :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6612
10.4.11 11:15

Ivunka87: Ježíši :mrgreen: to je ďáblík, no to se mám na co těšit. Už teď slýchávám historky o peněženkách v koši a klíčích vyhozených oknem 8-o :lol: . Největší strach mám z čistících prostředků, všechny mají takové krásné zářivé barvy…budu to muset někde zamknout až mi začne rabovat kuchyň a koupelku.

Evulik84: To je krásnááá princezna :srdce: , děkuju moc za fotku :kytka: . Moje sestřenice rodila v únoru a taky pojmenovala holčičku Zuzanka :-D , je to krásné jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
10.4.11 17:15

Savik sabi zajimaji takove ty fuj veci nejradsi ma suplik s piskoty tak se furt tlaci ale je tezky tak ho neotevre a cistici prostredky se zatim nedostal :lol: :lol: :lol:
Evulik mala je krasna princeznicka a jeto dlouhane k ze :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
11.4.11 10:23

ahojte holky, chodím vás sem číst ale moc nepíšu.
Evulik vy máte ale krásnou princeznu , a jak je dlouhá to bude modelka jak vyšitá :srdce: :mrgreen:
Holky chtěla jsem se zeptat zda nevíte jestli se dá někde v Ostravě dodělat dálkově výuční list?
Já jsem dělala operátor oděvní výroby(4letý) ale dochodila jsem jen první pololetí třeťáku. Chtěla sem tam k nám jít jenž náš obor je zavřený, tak že bych si to udělala u krejčích - zavřený.. znova od prváku se mi teda nechce :roll: chci si užít prcka..
Kdyby něco písněte mi prosím, hledám hledám a zatím nic..
Jinak se už sanžíme plazit, zatím se odráží dozadu,.takže umíme couvat :lol:
Co s tím srazíkem? já bych se ráda sešla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
12.4.11 21:54

Holky díky, no malá měla při narození 54cm, takže žádný drobek. Ale ono se není čemu divit, když já mám 180cm a Libor necelé dva metry :lol:
Jinak ten sraz bych taky brala, akorát asi trošku později, než se zaběhnem. Momentálně je to doma docela mazec, ale doufám, že to bude lepší a lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
12.4.11 22:31

Evulko neboj, my na tebe počkáme :-)

Lady nejlépe ti řeknou na pobočce úřadu práce. Má svůj název, jen si ho už nepamatuji, byli jsme tam v deváté třídě se školou :lol: „kruciš to je let…“ a bylo to specializované pracoviště na volbu povolání + tam měli veškeré seznamy škol. A paní nám tenkrát říkala, že radí i dospělým. Adresu neznám, ale pokud by jsi chtěla, doprovodím tě. Je to v centru Ostravy a kousek od toho chodím do práce :-)

Ivunko odpadkový koš je u nás TOP :-D naprostý favorit mezi hračkami

Vercado neboooj :-) my tě pochopily… žádné děsy na nás po přečtení nepadly.

Příspěvek upraven 13.04.11 v 14:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
13.4.11 09:32

jo.my jsme tam byli aky myslím. je tu u tramvají směr z centra na přívoz ne? Takový modrý baráček myslím …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
13.4.11 14:16

Lady jj, to přesně myslím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4834
17.4.11 21:29

ewuliku-malá je moc krásná :hug: a až se budeš cítit zavel a vyrazíme,jinak se asi nesejdeme :lol:
Verči-pěkné míry má Natálka, s kojením si nelam hlavu
Lady-bohužel ti nepomůžu

Koš atd. asi je to všude stejné.Malý ještě objevil schody na výšky a bere je za dveřmi a já musím dávat pozor,aby neshodil při tom všem na sebe ještě prkno na žehlení a sušák.Nedá si říct a nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
18.4.11 21:23

ahoj…Evy no unas jeto taky top ale pro mne ble ble a taky je druhy top zradlo od psa uz skusila 1 granulku pocumla nez jsem dobehla zvykala jak zbesila a uz se nam konecne klube 1 zub uz je prorizly tak cekam jak dlouho to muze trvat nez vyleze uplne sabi je vpohode jen trosku protivna usina vpohode tak jsem rada jinak uz chodime kolem nabytku lezeme sedime a kecame baba,dede,haha je pes :lol: ale mama nerekne ani bohove to na mne pisti jako zeto rikat nebude lumpice mala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
20.4.11 23:07

ahoj holky jestli chcete kouknete na fotky z vitani obcanku je tam snama i ex jsme na te 6fotce kdoby nas nepoznal http://www.dehylov.cz/…ani-obcanku/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová