Těhulenky Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10018
15.3.10 20:42

Evul cukr v moči asi moc dobrý není, ale určo to bude v pohodě.. Zítra dorazím - v práci to mám domluvené.. :) Takže okolo 9:40, těším se… pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4834
15.3.10 21:00

Dobrý večer!
Kočár taky ještě nemám a mám 14 dnů do porodu.
Zítra jdu poprvé na ozvy do porodky na Fifky,tak vám potom povím,jak to na mě zapůsobilo,když jste tady docela proti téhle porodnici.
Evi-já mám těhu cukrovku a musím se hlídat.Normálně se přiznej,že jsi měla neodolatelnou chuť,tak snad to pochopí.Stejně to máš taky za pár a už poslíkuješ.Nic ti dělat nebudou.
Měla jsem náročný víkend.Slavili jsme v rodině čtvery narozeniny a malej se za chvilku přidá k jarnímu vrhu. :lol:
Jdu do sprchy a spát.Tak dobrou. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
15.3.10 22:09

Jo, však já se přiznala, už ráno doktorovi. Sice jsem se u toho cítila trapně, páč vykládat seznam té neuvěřitelné žravky - ostuda, ale stejně mě doktor pro jistotu na ten test poslal. Ale říkal, že mi ho možná neudělají, protože po 30tt to dělají neradi a já jem 38tt :-) kdyby to bylo na mě,tak dva týdny do porodu už nic neřeším a hlavně vím z čeho to je :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
16.3.10 16:37

Ahoj holky, tak konečně sedím doma u netu.. :) To je totiž strašně fajn, když vám v práci nejde elektrika a musíte dělat, že něco děláte ještě když k práci potřebuju počítač.. :D
Alespoň to cvičení s Evčou stálo za to.. :dance: :hug: Člověk je potom fakt jak vyměněný.. :)

Froggy - a jak ty ozvy dneska? A jak Fifky všeobecně? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4834
17.3.10 00:13

Verci--byla jsem v pohodě.Je ale zajímavé,jaké maminy se tam vystřídají a jakého náturu,takže těm sestrám ani trochu nezávidím.Některé bych sama poslala rodit někam jinam,jak si vymýšlí.
Prostředí se s fakultkou nedá srovnat,ale přístup měly sestry stejný.Vyšetřovala mě doktorka a vše mi vysvětlila.Ozvy dopadly dobře.Hrdlo mám na dva prsty a polotuhé a poloha příčná,tak mi budou dělat císaře 1.4.Malý je čilý a na utz bylo vše OK a má 2 950g,plodovky dost,až mě to mrzí,že nebudu rodit přirozeně,vše by šlo fajn,podle vyšetření.Za těch 14 dnů by mohly přibrat ještě alespoň 300g.Ať ho mám za co chytit. :lol:
Evi- Právě po dnešku jsem si řekla,že už taky nic nebudu řešit ohledně cukru.Jdu stejně na ten císař,tak se teď budu cpát,aby ta váha byla miminka o trochu větší,vyvinutý už je a tak už se nic podle mě nestane,když si smlsnu.

Dobrou.Nějak přes den poslední dobou nestíhám jít na net,tak to řeším pozdními návštěvami. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
17.3.10 22:44

Ahojky holky, test byl humus, to sladké pití se nedá nazvat jinak než sr..ka :mrgreen: ale test dopadl dobře. Byla jsem tam teda spíše jako rarita, vyšetření na těhu cukrovku v 39tt ještě nedělali :-D
Hlavně,že to mám za sebu a je to ok. Už tam nechci nikdy jít, to byl teda krutý trest za obžerství…

Verčo ráda jsem tě poznala :-) a cvíko bylo fakt fajn, už se těším na zítřejší.

froggy nevěš hlavu, kamarádce se mimís otočil den před plánovaným císařem!!! :palec:
Babská pověra je,že na otočení pomáhá vytírání podlahy, ale ne mopem,ale pěkně na všech čtyřech hadrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
18.3.10 07:41

Ahoj ženy ! :mavam:
Evi no ten test na cukrovku je teda fakt hnusnej,já když jsem na něj šla,tak už jsem byla od kamarádky poučena,že je to blaf a že to mám vypít rychle a na ex,tak jsem to taky udělala bo kdybych si to měla „vychutnávat“ pomalu,tak bych jim tam asi nechala na podlaze dáreček! :poblion: A kolik jsi toho musela vypít já měla 3 decky.
No,ale otočení mimča den před porodem to musí teda bolet :think:
A k tomu vytírání no coby mamča pro mimi neudělala,ale musí to být makačka to já bych asi nedala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
18.3.10 09:29

Ahoj mamčo, tak co, povídej :-) jak válčíte? Všechno v pohodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
18.3.10 13:06

Holky s tou bílou sračkou mě děsíte.. 8-o Na tu cukrovku jdou všechny těhulky?

Venku konečně fajně - to je bomba to počasíčko.. :dance:

Na cvičení dneska nejdu - nepustí mě z práce.. Už jsem byla dnes u zubaře.. A odnesla jsem si reklamních zubních past a letáčků.. :D Pastu nemusím asi rok kupovat.. :oops: :D :D

Evi, taky jsem tě ráda poznala.. :)

A jinak až teda bude teplo jako je dneska - ráda bych se s vámi a s mimuškama sešla třeba na to kafíčko.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
18.3.10 13:38

Ahoj Holky nestiham vas ani poradne docist v utery jsme byli u zapisu do skolky ted volam dr na potvrzeni a nebere tel tak doufam ze jak tam zitra pujdem nebude mit zastup nekde jinde to by mne asi kleplo prihlasku musime do 22 odevzdat..jinak vcera mel pritel volno tak mne vezl na echo srdicka do vitkovic at nemusim autobusem a hadejte ve dverich mi sestra rekla ze dr je nemocna ze jsem preobednana na 24 malem mne kleplo a zavolat asi nemohli :cert: toho 24 si tam zavolam jestli pani dr neni zase nemocna :cert: dneska je krasne chystame se ven natokaficko toje skvely napad zalezi ktey den by jsme se domluvily jatoho mam posledni dobou az nad hlavu uz mneto nebavi poad jen litam… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
18.3.10 22:08

Verčo - tak na ten cukr chodí všechny od 26 let a více.
Dneska už bylo venku konečně krásně, jak jsem byla s malým na procházce, tak jsem si to užívala a říkala jsem si, že už snad bude i nadále pěkně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
19.3.10 08:20

Tinamar až od 26? Takže by mě to mohlo minout.. :dance:

Dneska jsem zkusila reklamní pastu, co jsem včera u zubařky dostala a myslela jsem, že se snad poprvé :poblion:
Děs… Ne všechno zadarmo je dobré.. :D :D :D

Včera jsem si ten den taky konečně užila.. Konečně na procházce, jak mi bylo fajn.. :dance:
Doufám, že bude hezký vííííkend.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
19.3.10 09:27

Ahoj kdyby to bylo od 26let bylo byto super ja byla u prvniho tehu tmi bylo 18 a ted mi bylo 22 a musim znova pry jeto pro vsechny povinne tak nevim taky bych nato nejradsi nesla…mi jsme vcera byli venku na hristi a super konecne teplo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
19.3.10 09:58

Cukr dělají všem ale povinné to není, můžete to odmítnout. Dělají to kolem 24-30tt a já na tom nebyla. Až teď, ale to jsem šla proto,že jsem měla cukr v moči. Kdyby tam nebyl, tak by mě to minulo.

Venku je fakt skvěle, byla jsem v obchodě a v řezníkovi a šlo se fajně. Odpoledne jdu na drby ke kámošce, desátého se ji narodil klučina, tak jdu omrknout jak se jim po propuštění z porodky daří a donést dáreček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
19.3.10 10:44

Evy tak tose u dr budu informovat ja nato nechci jit u maleho jsem se tam po :poblion: byloto pekne hnusne pred 4roky mi daly cerny caj snad s kilem cukru bylto jen hrnicek ale pekne hnusnej ted je pry neco jineho tak mozna ze bychto zvladla ja miluji sladke ale ted ho nemuzu ani videt z cokolady semi zveda zaludek jinak bombony atd muzu ale ne moc.venku je luxusne krasne odpoledne jedem ke tchyni potrebuju okopirovat par papiru do skolky toje des co vsechno chtej a zebyto okopirovaly to ne musim sama :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová