Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
O těch zavřených Fifkách nám říkala PA na předporodním kurzu, že to pak bude záhul, porodky budou praskat ve švech. No snad nás nenechají rodit na chodbě
Při mojí smůle budou mít všechny porodky stop stav a já skončím bůhví kde…
Ahoj Holky jdu vas pozdravit a uz muzu rict jemi dobre viroza to byla apekne hnusna zvracela jsem jak o zivot 2dny jsem to vydrzela pak jsme sli na pohotovost dostala jsem na 2hodiny kapacku a pak uz bylo fajn dneska mne ceka kontrola ta jsem zvedava jak se ma bobisek…
Monicce moc gratuluji k Adriance
![]()
Ahoj holky, vítám froggy ![]()
Teda s těma Fifejdama jste mě dostaly, nevíte, jak dlouho budou zavřené? Protože vím, že před Vánoci jim na Fifkách prasklo potrubí a ve zbývajících porodnicích bylo tak nacvakáno, že ženské ležely i na chodbě. Teda hlavně v Porubě, ta je spádová a přijmout musí, Vítkovice to je jiná, soukromá nemocnice, na tu nikdo nesmí, ti si klidně řeknou, že mají stop stav a vůbec to není pravda. Ale kdo si zaplatí, tak tam může. Z toho je mi trochu na blití, ale holt takový je byznys. ![]()
Ahoj holky,
dneska jsem byla na kontrole a ozvách, všechno je v pořádku, jsem zavřená a čípek dlouhý
porod se zatím nechystá.
lenajs tak na to placení ve Vítkovicích máme naprosto stejný názor.
Chtít po maminkách 2500,– jen za to,že tam budou moct porodit i když bude stop stav. To bych ty prachy dala raději prvnímu bezďákovi na ulici, ten by z toho měl aspoň čučo
Zítra se jdu podívat na porodnici v Opavě, mají tam prohlídku jak porodky,tak šestinedělí. Podle fotek vypadá skvěle.
Ivunko to je mi líto,že jsi tak hodně marod, drž se a brzo se uzdrav!!! ![]()
Ahoj holky,
omlouvám se, že vám sem lezu, jen jsem ze zvědavosti nakoukla, co tady jsou za Ostravačky
K těm porodnicím - kamarádka rodila druhou holčičku ve Frýdku, byla jsem tam s ní coby „otec u porodu“
a myslím, že tuhle porodnici můžu taky jen doporučit. Mi se to kecá, já jsem nerodila, ale kamarádka byla taky spokojená
Jen kdyby fakt byly stop stavy, Frýdek je kousíček, mají to tam nové a moc pěkné. Já jsem byla 2× v Porubě a fakt mazec
Nestěžuju si, ale lidí plno. Být po 3 na pokoji není moc příjemné…
Mějte se, přeju vám všem brzy zdravá miminka ![]()
Fifík ze Severomoraváčku
Ahoj Holky.Evy děuji uzje lepe.dnesni kontrola v poradku mimi vazi pres 400g neni to sice presne ale jeto hezke vedet a budeme mit princezničku ![]()
Ahojky
přeju krásný den! Já jedu dneska na poslední lekci přeporodního kurzu a moc se mi nechce, bude to o císaři a vyvolávaných porodech,brr… No snad mě to nepotká.
fifíku díky za info
a klidně se stav pokecat častěji, rády tě tu uvidíme ![]()
Ivunko veliká gratulka ke kontrole
takže moje Kačenka bude mít kamarádku
už máte jméno??? A 400g,to už je kus ženský ![]()
Ahoj Evy děkuji.ja jen doufam ze nebude moc velika sice nevim kde ji mam ted za posledni tyden jsem zhubla 1,5kila.rostou mi stehna a zadek. ![]()
tobe preji at tito na tom kurzu rychle utece spon budes pripravena na vsechno.muzu jen rict k vyvolavnemu porodu ze je jen jiny bolesti nastupuji rychleji a jsou silnejsi prezil to srab jako ja ![]()
Dobrý podvečer!
Včera jsem ani nenakoukla.Byla jsem na výletě v Těšíně a tak až teď.
Lenajs-díky za přivítání
Rodit tedy půjdu do Jičína,jestli nezměním zase názor do čtvrtku. :lol
Ivu-ať máš brzy sílu ![]()
Ahoj holky, dneska jsem si udělala výlet do Opavy, podívat se na porodnici. Je teda úžasná, moc se mi tam líbilo (nejvíc relaxační vana a aromaterapie), no ale jeli jsme tam hodinu
No nevím nevím, zdá se mi to hodně. Nechtěla bych rodit někde na silnici ![]()
fifejdská porodnice mám nové info, posunuli to až na květen a nezavřou to celé, jen omezí provoz. Pochopila jsem to tak, že tam prostě bude méně maminek, ale stejný počet personálu, takže by si mohli rodiček víc všímat.
Evi- díky za info,jsem ráda,že to tak bude.
Jdu k TV a do hajan ![]()
Ahooooooj ženy tak jsem tu dneska jsem dosla z porodky,nemám vás dočtené tak nevím co nového.Jinač malá je úžasná vůbec nebrečí jen když má hlad,ale to už poznám ,tak se snažím ať moc nebečí,musím jí budit na kojo jinak by to zaspala
.No ale připadám si jak dojná kráva já mám mlíka na rozdávání,cecky jsou nalite a bolí to jak sviňa,za den odstříkám až 440ml no děs.Nevím co stím mlíkem budu dělat,asi ho budu prodávat
.Jo a nenastřihávali mě ani nešili to sem strašně ráda toho jsem se teda bála!
Tak až bude více času tak to tu pořádně pročtu.A jedan fotka po akci ![]()
A eště jednuc ,nemám stáhnuté fotky do počítače tak mám zatím jen tyhle dvě,ale přidám další.
Mona.M píše:
Ahooooooj ženy tak jsem tu dneska jsem dosla z porodky,nemám vás dočtené tak nevím co nového.Jinač malá je úžasná vůbec nebrečí jen když má hlad,ale to už poznám ,tak se snažím ať moc nebečí,musím jí budit na kojo jinak by to zaspala.No ale připadám si jak dojná kráva já mám mlíka na rozdávání,cecky jsou nalite a bolí to jak sviňa,za den odstříkám až 440ml no děs.Nevím co stím mlíkem budu dělat,asi ho budu prodávat
.Jo a nenastřihávali mě ani nešili to sem strašně ráda toho jsem se teda bála!
Tak až bude více času tak to tu pořádně pročtu.A jedan fotka po akci
Moňulko.. Ta je nádherná..
Jsem moc ráda, že to šlo celkem rychle a je s vámi všechno v pořádku.. Je skvělé, že tě ani nenastříhávali - alespoň se rychleji zahojíš.. Jinak opravdu moooc gratuluji maminko.. ![]()
A kde jsi teda rodila? A co doktoři a sestřičky?