Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ještě jsem chtěla napsat, že mám obchůdek na MMB s hračkami a kojeneckými potřebami, tak kdybyste něco chtěly, tak stačí napsat.
odkaz mám v podpisu pod metříkem.
No zatím furt nic,uvidíme jestli na ni dneska zapůsobí ten úplněk
Když ne tak zítra zas naklušu na gyndu
Ale poslední dva dny mi dává pořádné kopance
a když už se začne vrtět,tak teda dost hodně a dlouho
A začíná mě píchat (nevím jak to napsat,ale prostě cítím silné píchnutí) ve spodku,takže to asi bude brzo ![]()
Duuupka teda ty máš,ale věciček na MMB
![]()
moni - mě taky začalo píchat(3 až 4 dny před porodem) a pak to začlo
Ahojky
o tom píchání jse taky něco slyšela, že to je předzvěst
Moni, jsem strašně zvědavá
Doufám,že pak stihneš napsat, že je to tady
a my ti budem držet pěsti!
Zítra mě taky čeká gynda, už na 7.40, ach jo. Já se tak ráda ráno převaluju pelechu a zítra nic… A po gyndě jdu na ORL, skrz ucpaných dutin (chrápu jako bernardýn), tak mi držte pěsti, ať mě moc netrápí.
Ahoj holky tak se hlasim po vikendu maleho to na plese nebavilo tak jsme sli ke tchyni maly tam spal v sobotu tak jsme vyrazily posedet a super vikend az na par veci vesnicke drby jsem se zasmala jak nikdy jak nekteri lidi dokazou byt hnusny jen se jim smeju jak jsou ubohy
jemi lepe v ostrave nelituju ze tam uz nebydlim.
Moni:drzim palecky
![]()
Evy budem drzet palecky na zitejsi kontrolu.
maly se narodil v cervnu a v rijnu mi bylo 19 hodne lidi mne odsoudilo ze jsem si skazila zivot atd a cpaly mne kacama at jdu na potratjsem je poslala nekam jsem stastna ze mam Tadeáška dala bych zanej vsechno na svete jeto muj milacek
![]()
Moni - tak já už držím palce teď…
Hlavně ať jste holky obě v pořádku a zdravoučké.. ![]()
Evi - a co ty na kontrole? Jak jsi dopadla?
Ivunka87 píše:
Ahoj holky tak se hlasim po vikendu maleho to na plese nebavilo tak jsme sli ke tchyni maly tam spal v sobotu tak jsme vyrazily posedet a super vikend az na par veci vesnicke drby jsem se zasmala jak nikdy jak nekteri lidi dokazou byt hnusny jen se jim smeju jak jsou ubohy![]()
![]()
jemi lepe v ostrave nelituju ze tam uz nebydlim.
Moni:drzim palecky![]()
Evy budem drzet palecky na zitejsi kontrolu.
maly se narodil v cervnu a v rijnu mi bylo 19 hodne lidi mne odsoudilo ze jsem si skazila zivot atd a cpaly mne kacama at jdu na potratjsem je poslala nekam jsem stastna ze mam Tadeáška dala bych zanej vsechno na svete jeto muj milacek![]()
![]()
No lidi dokážou být pěkně hnusní.. Normálně se na ně vyprdni.. ![]()
A kde jsi předtím bydlela? Někde u Ostravy?
Vesnice jsou vesnice - já to znám..
Jak ty pomluvy, tak i ty drbny..
![]()
Ivunko nejen,že bych ty „rádce“ někam poslala, já bych je tam i nakopala… Vesnická drbna je horší jako televize Nova
znám to od nás,ob barák jedna taková bydlí a normálně tě na ulici doběhne a zeptá se beze studu na cokoli. Mě se minulé léto ptala, zda jsme s mým plodní, nebo máme jiný problém, když už spolu více jak 4 roky bydlíme a dítko nikde
je to děs…
kontrola na gyndě a ozvy v pořádku, pořád jsem zavřená, čípek tuhý,dlouhý,malá nikam nespěchá. V pondělí zase,ale naštěstí až na 9.10hod, tak se vyspím. No a na ORL jsem dostala kapky a tabletky, víc mi pomoct nemohou. Těhulkám dělají zákroky jen v extrémních případech. Což díky bohu nejsem. Takže mám přijít po porodu. Do té doby mi snad léky pomůžou a když ne, tak si hold mám na to zvyknout ![]()
Evi - tak to je super zprávička..
Jen malou nech, ať se krásně „dopeče“ jak říkáš.. ![]()
Ohledně toho chrápání - kupte si klapky na uši
To už je chvilka - to už vydržíte… ![]()
Moňa se nám nějak neozývá.. Že by už???
![]()
Ne ne ženy jsem stále tady dva v jednom ![]()
No na kontrole (poslední u gynekologa) tak zase mi strčil prst až bůhví kde,ale teď jsem nekrvácela (aspoň něco),ale bolelo to zas dost už vím proč to dělá je to Hamiltnův hmat i to krvácení potom je normální,vyvolává se tím porod.Ale na mě to nějak nepůsobí ![]()
No jinač otevřená na jeden prst malá pro změnu váži 2950 (minule říkal 3150)takže 3 kilča bude mít určitě.No a říkal že si mám zajít do porodnice s tím,že si mě tam už možná nechají,říkam mám tam jít dnes?A on no můžete.Takže dnes tam samozřejmě nejdu
říkal můžete ne musíte
Zajdu tam zítra dopoledne doufám,že mi neřeknou,že už tam mám zůstat a budem vyvolávat to já nechcííí
Ani si tam neberu tašku (bych ju neunesla) fakt nepočítám,že by si mě tam už nechali
a když jo tak mi tašku doveze chlopek.
No,ale dneska na to s chlopkem chceme skočit
.Už to chci mít zasebou,třeba tomu pomůžeme a pojedu tam už najisto
Necháme se překvapit ![]()
Normálně jsem tě tu už nečekala..
![]()
Tak Adriance se nějak nechce ven.. ![]()
Já bych do té nemocnice taky nešla hned.. ![]()
S tou taškou jsi mě rozesmála..
I když já budu mít sebou asi lodní kufr, jak se znám..
Takže ten bych taky určo neutáhla.. ![]()
Ahoj Holky.Moni mne taky poslal do nemocnice tam mne prohledly pak jsem lezela natom pristoji co zapisuje srdecni ozvy nebo jak seto jmenuje byla jsem tam cekem 3× pak se rozhodlo o vyvolani v patek mi rekli pokud o vikendu neporodite v pondeli nastup jsem se tomu smala ze budu tehotna 2roky jak slonice ![]()
No nechce se jí prdí na nás potvůrka jedna
No tu tašku mám takovou průměrnou cestovní,ale těch věci co tam musiš tahat,už jen pleny,župan,ručník a přezůvky ti zaberou skoro celou tašku
a pak to ostatní… ![]()
Já si taky myslím,že si mě tam eště nenechaj…
No chlop spí takže nevim,nevim esli něco bude
idu čučet na Ulici.
Moni kulíšek pořád nic? Tomu se v tom bříšku u tebe asi líbí. Ale kdyby náhodou něco, tak přeju pohodový porod
A kufřík teda nic moc. Já to měla stejně jako Tinamar. Ale oni to můžou měnit, záleží na firmách, co tam chtějí mít reklamu nebo vzorek.
Vescas, Evi fakt se toho nebojte. Já jsem taky říkala, co budu dělat s tak malým miminkem, neuměla jsem si to představit a to mám o dost mladšího bráchu a taky jsem hlídala jiná miminka, ale i tak jsem měla strach. A v té porodnici to příjde nějak samo. Tak víte, že musíte a nikdo to za vás neudělá. A je strašně krásný pocit vědět, že je na vás ten drobek závislý a najednou víte, co dělat.