Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Moňo.. No tak to je super..
Alespoň něco - ale věřím, že kdyby ses nezeptala, tak bys ani nic nedostala..
I když tam je svým způsobem kulové..
Kurnik - máš nějakého surového doktora.. ![]()
Ty jo, jsem zvědavá, kdy to na tebe příjde - zítra máš vlastně termín, že? ![]()
Mončo já tipuju,že to bude v neděli! To je úplněk a to se miminkům chce ven. Jinak gratulka ke kontrole a ten kufřík mě teda zklamal, nic v něm není
Docela mě pobavil ten časák o bydlení, miminkovský by byl teda vhodnější ![]()
Mona- tak já jsem se měla asi zeptat, ale jak píšeš tak je tam nic moc, ale kámoška i moje švagrová tam ,měli bepanten (malé balení), nápoj pro těhotné, dudlík, lahvičku no možná to zkrouhli
ten porodnický kufřík je teda asi lepší, já tam měla - holítko, vzorek zubní pasty, čistič na WC (velké balení),vzorky krému od hippu, mléko od Hippu, přesnidávku, krémy na opruzeniny sudokrém, rybilka a různé další věci + plno létáku a brožůrek v těch si teď listuji takže super
Příspěvek upraven 26.02.10 v 16:01
Ahoj Holky moje resim tu jeden problem ze sestrenkou a vlozil se dotoho uz i pritel a vypad to ze dostanu zpatky uspesne vsechno obleceni po malem jsem jito pred 2rokama pujcila a ona ne a ne vratit ale snad ted uz jo .Ja jsem rodila ve Vitkovicich na doporuceni meho gynekologa mohla jsem si vybrat kde chci rodit doma uz mne nemohl nechat byla jsem pres 42tyden museli mi porod vyvolvat od 6rana jsem tam byla a rodit jsem zacala az o pul pate.Verci taky jsem se bala jak zvladnu mimi jestli budu vedet co a jak bylo mi tenkrat cerstvych 18 jak jsem zjistila ze jsem tehu mimi bylo planovane a zvladla jsemto neboj kazda mame v sobe ty materske pudy jak mimi bude plakat nebo bude neklidne budes vedet co a jak ted mne holky napadlo ze jsme se mohli nekde sejit az bude krasne na kafco nebo tak neco ![]()
Mona- ještě k tomu jak tě vyšetřoval, to buď v klidu on ti chtěl už možná pomoct ať rodíš, já tehdy po tom posledním vyšetřní doma slbě zašpinila a za 2 dny jedu do nemocnice(do Vítkovic), protože jsem měla stahy po 5 min a tam mi udělal Dr. vyšetření (mluvil s ruským nebo polským přízvukem nešlo mu ani moc rozumět, že já až mírně zařvala (možná to byl hemiltonův hmat to nevím) a poslal mě domů že to ještě porod není, že to budou poslíčci a za hoďku mi praskla voda a já jela, ale byla jsem ráda že už rodím ono byly tehdy šílená vedra atd. Tak možná že už teď jsi pomalu na cestě do porodnice nebo to čekej každou chvíli. Já bych jela taky, ale chvíli si počkám, protože bych musela mít k malému chůvu, je to někdy šrumec, ale jinak on je hodné mimi a teď už je s ním veselo.
Ivunko to kafčo anebo tak něco není vůbec špatný nápad
furt sedím doma jako puťka, chtělo by to změnu. A jak bude hezky, tak už budu mít malou doma, provětráme ji ![]()
Ahoj Moni to mi udelal gynekolog v nemocnici pripadlo mi zemi strcil celou ruku az do krku zarvala jsem a on no pokud neporodite v pondeli nastup ale nekrvacela jsem budu na tebe moc moc myslet at je vse v poradku…
Evy ja taky sedim doma jak pipina z malym jdeme max do obchodu on totiz vymete kazdou kaluz a nedej boze hovinko domu donese taky tak nerada nekam chodim spis tak nekam posedet atd…ja bydlim kousek nad duhou. ![]()
Evi Tak v neděli je úplněk jo?Tak to jsem zvědavá jestli se teda vyklube
Já si myslí,že to bude až příští týden
A nad tím časákem jsem taky kroutila hlavou ![]()
Tinamar No tak to v tom porodnickém je teda hoodně věcí tak aspoň něco ![]()
Ivy ty brďo vyvolávačka v šest a porod až o půl páté??
No poťěš!
A bolí to vyvolávání to se vyvolává nějakýma pilulkama že?
No ten srazík by nebyl od věci
Takže říkaš,že ti bylo 18let,tak teď je ti 21–22?
Verčo jo jo zítra máme termín,ale asi hned tak venku nebude
A co v Tescu odolala jsi miminkovským hadříkům,nebo byla nakupovací mánie? ![]()
jo jo,bude úplněk a při něm se prý rodí hodně dětí ![]()
Ivunko já jsem z Radvanic
Moňo - nedělňátka jsou prý šťastné děti. Já teda nedělňátko a můžu to jen potvrdit..
V Tescu jsem se samozřejmě úplně rozplývala nad těma věcičkama, ale nekoupila jsem ještě nic. Čekám, až budu vědět, co v tom bříšku vůbec nosím. Doma už mám ale dvě bodyčka..
Neodolala jsem.. ![]()
Evi Já jsem si včera musela tu topinku taky udělat, úplně jsem měla na ní chuť.. ![]()
Ivunko Máš můj obdiv - já mít mimi v 18, tak nevím.. Neměla jsem nic. Jako asi bych to zvládla, ale díkybohu to přišlo až teď - máme postavený domeček, takže máme kde bydlet - už víc jak dva roky pracuji, tak dostanu mateřskou.. O takových věcech bych asi v 18 neuvažovala..
Ne, že bych jen o pár let snad dostala rozum, ale já jsem byla takové mladé nerozumné ucho..
Takže tě fakt obdivuju.. ![]()
S tím kafčem souhlasím..
Budete mít všechny ty malé drobečky a já se budu ploužit jako jediná s břichem
Ale budu ráda.. ![]()
Verčo zase si budeš užívat ještě ten klid
bříško nepapá, nekaká a neřve ![]()
Ivunko o těch hovínkách ani nemluv. Po tom,co rostál sníh mám pocit, že psi chodili s..t jen na chodníky. A páníčkové dělají,že to nevidí…
Je to jak na slalomu ![]()
Evi ještě k tomu proplácení u té pojišťovny.Nevadí,že tam půjdu jen třeba proplatit ten krém na strie a Bepanthen cca za 500kc ? ![]()
Nebo mi proplatí jen celou částku tj. 1500,takže bych musela třeba ještě něco dokoupit? ![]()
Moni vůbec to nevadí. Je to jen na tobě,kolik vyčerpáš. Já si nejdříve nechávala proplatit jen kurz a teprve teď tam ponesu účtenky od kosmetiky z lékárny. A plánuješ to pak celé vybrat? Byla by to škoda,to nevyužít. Ten Bepanthen je drahý jak čert
a kojící čaje taky. A nebo nějaké to plavání s miminkama, můžeš ten příspěvek využít až do dvanácti měsíců věku dítěte. Jo, to mi připomíná, že jsem tady ještě nehodila ty odkazy
jsem ostuda…
1. http://ostrava.kenny.cz/
2. http://www.plavani.net/…ac/index.php
3. http://www.plaveckaskolicka.cz/
4. http://www.naseporodnice.cz/…ube-104.html
5. mimi plavání na krytých bazénech v Ostravě-Porubě a Ještěrce v Bartovicích
Moje mamka chodila se ségrou do Poruby,ale tam je strašně studená voda
po třech lekcích tam už nešla. A ještě je plavání miminek ve slané vodě v hotelu Imperiál,ale nenašla jsem nikde odkaz, ani ceník. Psala jsem jim na jejich mejl, ale už je to dva měsíce a neobtěžovali se mi odepsat. ![]()
Tak to je fajn,že to můžu vyčerpat postupně.No to jo ten Bepanthen je drahy jako prase
!No uvažuju o tom plavání bylo by to super takové poplaváníčko ![]()
A do toho Impíku no musí to tam být pěkné,ale i drahé a já bych tam nechtěla potkat svou mistrovou,nebo někoho z číšníků chodila jsem tam totiž 3 roky na praxi
Takže tam ne
A děkuju za ty odkazy ![]()