Těhulenky Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9099
24.2.10 17:42

Tak víš co já jsem taka huba drzá :lol: ,že se jí prostě zeptám,kdy se ty kufříky dostávají a pak ji řeknu,že jsem eště žádný nedostala tak ať mi ho navalí :pocitac: :lol: Pokud teda do pátku neporodím ,bo v pátek tam jdu naposled :-) No já doufám,že ve Vítkovicích nebudou mít stop stav moc bych tam chtěla,jinač bych šla asi do poruby :roll: ,fifejdy a ni náhodou :zed: Pak dám vědět jestli mi dala nebo ne :-) (ten kufřík) :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
24.2.10 20:25

Holky, u těch kufříků pozor, uvnitř jsou lístky se slibem, že když je vyplníš pošlou ti další. To sice pravda je, ale zároveň tím dáváš souhlas s tím,že mohou obchodovat s tvými osobními údaji! Ta firma nemá nic společného s maminkama, někde v tom kufříku najdete i internetovou adresu na kterou když klikneš, tak právě vyjede ta společnost a její hlavní podnikatelský plán je prodej osobních údajů :cert: Dostanete lahvičku a dudlík a oni vydělají tisíce… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
24.2.10 20:36

Aha aha tak to nic vyplňovat nebudu jen shrabnu kufřík a je to ! hihi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
24.2.10 21:11

Mona.M - já jsem taky chtěla rodit ve Vítkovicích, ani jiné porodnice jsem si nešla prohlídnout, ale jak už jsem psala měli stopku. Já jsem si říkala, že Fifky taky ne a v Porubě mě v poho přijali a byla jsem i spokojená pouze v 1 době na mě PA neměla moc času, ona se omlouvala, že toho mají hodně, ale já měla porod v poho a byl to pěkný zážitek.
Ještě jsem se chtěla zeptat jestli budeš rodit s epidurálem, protože v porubě mi ho v poho dali aniž by mi brali krev, tak jak nám to říkala PA v předporodním kurzu ve Vítkovicích. A jestli v těch Vítkovicích s tím epid. nedělají drahoty, jestli to té rodičce nerozmlouvají. (informují se pro případný druhý porod)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
25.2.10 05:56

**Tinamar ** no já chci bez Epidurálu,protože bych byla ráda na nadstandartu (pokud bude volnej pokoj) a ten stojí 650,– na den a ten Epidural neni zrovna nejlevnější ve Vítkovicích stojí 2000,– v Porubě nevim :nevim: Nevíš kolik stojí v Porubě?Takže po té finančním stránce radši bez.Bo by jsme pak asi neměli co papat :-)
Ale když bych to fakt nemohla vydžet,tak bych si ho asi nechala.Ikdyž moje mamka je proti pořád mi říka:že to je nebezpečné,že mi to můžou špatně pichnout a pak mít nasledky apod. :roll: No a jestli to rozmlouvají já myslím,že ne maximálně ti řeknou,že už ti to stejně nepomuže,protože než to zapůsobí,tak porodíš :roll:
No takže já bez Epidurálu.
No já radši bez Epidurálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
25.2.10 05:58

:lol: sem to tam napisla 2× no to je tak jak u toho ještě sleduju hokej,pak v tom mám hokej já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
25.2.10 06:00

Do dupy,du dupy!!!! :cert: Dostali jsme gola!!! :cert: Moje nervy!!!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
25.2.10 06:15

A je to v p… :-( Kura já jsem tak nas.aná!!! :cert: Ach jo :-( No jdu spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
25.2.10 09:34

:D Já jsem se taky vztekala u hokeje.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
25.2.10 09:39

Holky, a nejsou to třeba nějaké kufříky, které dostanete jen když jste u nějaké dané pojišťovny? :nevim:

Mono A jak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
25.2.10 10:36

tinamar já teď chodím na předporodní kurz do Vítkovic a PA nám říkala, že u většiny porodů s epidurálem je ten porod pak delší a horší (samozřejmě jsou i vyjímky). Já o něm původně uvažovala, ale když říkala, že stejně to tlumí jen do těch bolestí kdy tlačíš, že oni ty bolesti potřebují aby byly,takže samotný porod cítíš, říkám si, že je to zbytečné. Já si bláhově myslela,že to je právě na to,aby mě ten samotný nejbolavější závěr nebolel. A jak říká Moni, chci jít taky na nadstandart a ještě k tomu platit něco jiného, tak nejíme :-D

U hokeje jsem se nenervla, asi mě ukamenujete, ale můj názor na naše družstvo je, že jsou momentálně na úrovni Lotyšských outsiderů :oops: Jó,kde jsou doby zlatých hochů z Nagana. Bohužel, např. Jágr. Je to obrovská hvězda, dosáhl neuvěřitelného úspěchu, je to borec. Ale ve čtyřiceti je už za zenitem, dvacetiletí kluci ho svými silami předčí. Měl už by své zkušenosti předávat jako trenér a ne jako hráč na kterého spoléhá celé družstvo.
Za to nám to vynahradila Sáblíková a lyžaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
25.2.10 11:03

Jo, Evi.. Souhlasím.. Hráli hrozně.. Jak ponocní už od začátku.. Vůbec nebyli sehraní - nebyl to dobrý tým - ale já tomu nerozumím - jak říkává můj milý přítel.. :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
25.2.10 11:22

Jo jo to je fakt hrali teda blbě i s těma Lotyšama to bylo takové vymodlené :roll:
No uvidime zitra co mi řekne k tomu kufříku :think:
No právě dvojka za injekci a ještě k tomu ti třeba ani nempomůže…? :nevim: A jinak se cítím pořád fajn,asi se malé hned tak ven nebude chtít :lol: No Sáblíková teda mooooc potěšila je to holka šikovná na svých 22 let klobouk dolu! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
25.2.10 13:02

No to jo.. Sáblice je ďáblice.. :palec: Potěšila tím asi všechny.. :palec:
Pak dej vědět, jak to dopadlo s tím kufříkem.. :) Já jsem tež držka - tež bych jí to hned vmetla.. :oops:

Holky, já jsem z toho sluníčka úplně nadšená.. Je to bomba, fakt.. :palec: Takové teplíčko.. Hned se mi líp pracuje - ale doma by mi bylo ještě líp.. :oops: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
25.2.10 13:13

jo jo, sluníčko je úžasné. Sedím od rána v obýváku a mám celou dobu otevřené balkonové dveře a není mi zima. Naopak proudí dovnitř příjemný jarní vzdoušek. Balada… Je mi skvěle.
Moni jsem zvědavá, zda ten kufřík dostaneš! A co ti na to sestřička u mudra řekne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová