Těhulenky Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3105
16.2.10 17:23

Ahojky :-) gratulka ke kontrole! :kytka: Taky mám ráda ultrazvuky, je to bomba pocit. A ještě mám ráda poslech srdíčka. Já byla na kontrole včera, mimčo v pohodě,čípek dluhý,tuhý, ale já musím znovu za týden na kontrolu, protože se doktorovi nelíbili moje otoky a vysoký tlak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
16.2.10 20:50

Ahojky ženušky tak u mě taky zatím dobrý čípek už se mi zkracuje (1,5) dr říkal,že už se to připravuje.Akorát mám zajímavej tlak dost nízkej 84/66 sem na to čučela jak puk! 8-o Na začátku ani v polovině těhu nic a teď mám nízkej tlak :roll: Na kontrolu jdeme zase teď v pátek tak jsem zvědava jakej bude teď :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
16.2.10 21:00

Holky.. Vysoký tlak, nízký tlak, otoky.. :roll: Doufám, že se vám to nějak upraví k normálu.. :hug: Vám už se to krátí, co? 8-o
Chci se zeptat, byly jste na 3D ultrazvuku? A jestli jo, stojí to za to? Určitě se na něj chystám, ale už jsem od jedné „známé“ slyšela, že jsou to vyhozené peníze.. Já bych teda neřekla.. Ale je to můj názor.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
16.2.10 21:38

Ahoj Verci ja se chystam na 3d muzutidt i cislo stoji to tam 800,– a dela seto na 2× mezi 12-15tydnem a pak ve 25tydnu ja tam jeste budu volat kdyby jsi chtela vice info zeptam se a pisnu tito tu pisu na ychlo pritel tu hrjepisnu jeste pozdeji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
17.2.10 10:00

Ahoj holky :-)
Jen otevřu oči,kouknu ven a zase smog. Teď přemýšlím,zda vyvětrat a ten humus si pustit do bytu anebo zůstat ve smrádečku :-D Jo jo, není nad to,bydlet pod novou hutí :cert:

Moni tak ten tlak je šílený!!! Dávej na sebe pozor, udělej si ráno slabé kafíčko. Mimču jedno neublíží a ty se budeš cítit lépe. Hlavně prudce nevstávej. Já mám odjakživa nízký tlak a teď na kontrole jsem taky čučela,když mě hlásili, že je vysoký :-D to mi v životě nikdo neřekl.

Vercada já na 3D utz nebyla (doma mi chlap tvrdil,že je to zbytečnost,že malou uvidíme po porodu) a teď toho lituju :-( byla by to skvělá památka. I když je cena kolem té tisícovky, tak si myslím,že to za to stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
17.2.10 10:11

Verčo ,tak já na 3D nebyla,ale chtěla jsem,jenže buď nebyly penízky nebo nebyl čas.Já myslím že je to krásná vzpomínka :palec: takže jen do toho jdi :palec:
Evi no ten smog tady je fakt bombajá bydlím v Zábřehu,ale pod NHačkem to musí být maras teda :zed: asi bych volila smrádek a teploučko než smogíček a zimečku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
17.2.10 19:41

NO dneska s tím smogem to je sekec mazec, fakt.. Je to snad letos poprvé, co se mi tak blbě dýchá a bolí mě hlava.. A to jsem venku byla jen v nejnutnějším případě.. A u nás v Bělé si myslím, že to ještě není nejhorší :roll:
Evi u tebe to musí být úplně šílené.. :roll: :zed:

Doufám, že zítra to bude o něco lepší..

Ivunko a kam na ten 3D jdeš? Já mám tu možnost, že to dělá přímo můj doktor, takže se na to určitě chystám.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
17.2.10 20:48

Ahoj Verci (Piskove doly Dolní namesti)ale kde jeto presne nevim ja moc ostravu neznam,to mas skvele zeto dela tvuj doktor muj to nedela.
Evy na prvni poslech srdicka jdu 17.brezna uz se mooc tesim.na dalsi kontolu na gyn. jdu 8.3 budu mit i vysledky z krve tak jsem zvedava a zaroven se bojim jak casto chodite na kontroly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
17.2.10 20:56

Ja jsem chodila vždy jednou za měsíc vždycky jsem se nemohla dočkat.Přijde mi to hodně málo jednou měsíčne a to kolikrát ani nezapínal monitor,abych malou viděla-jen do mě zašmatral prstem prohmatal břicho-stím,že vše v pořádku a naschle za měsíc!To sem byla kolikrat,tak nas.aná :cert: No a teď od 37týdne chodím každej týden :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
18.2.10 00:57

Já jsem do konce třetího měsíce chodila na kontroly každý týden,včetně ultrazvuku,pak co 14 dní (utz na každé druhé kontrole) a teď mě chce zase vidět už za týden. Je to sice naprd, připadám si,že jsem jako hypochondr furt u doktora, ale na druhou stranu jsem hodně ráda,že mě tak sledujou, jsem klidná, protože vím,že je s mimčem vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
18.2.10 10:16

Monči Já si myslím, že je to celkem málo - ale je to můj názor.. Já jsem teď v 11tt a už jsem u doktora byla 3× a v úterý 2.3. jdu na ten prvotrimestriální screening.
Takže si myslím, že jsem celkem pod dozorem..
Ale na druhou stranu, když si je ten doktor jistý, že je vše v pořádku.. :nevim:
A co jinak Moni? Jak se cítíš? Už máš za chvíli termín 8-o .. Těšíš se?? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
18.2.10 10:23

Ivi, tak jestli půjdeš dřív jak já, tak dej určitě vědět.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
18.2.10 12:59

Jo jo už se nemůžu dočkat ! :srdce: Klidně by mi nevadilo kdyby to přišlo dřív,protože už se stráááášně nudím,nevím co mám celé dny dělat.Ven do takeho počasí se mi nechce a když mám oběd navařenej a poklizeno tak fakt nevim co dělat :zed:
Teď nevím ty ještě pracuješ nebo jsi na nemocenské Verun?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
18.2.10 13:14

Moni, určitě ti přeju, aby to hlavně dobře dopadlo.. Věřím, že už to ke konci je takové nudné, ještě když je venku takový hnus, že? Kdyby bylo hezky, tak můžeš ven, ale v tohmle?? :evil:

Já jsem normálně v práci, ale nevím, jak dlouho tu vydržím.. Jsem vlastně operátorka, takže prakticky jediné, co v práci zvedám, jsou telefony, ale ti lidi mě pěkně dokážou vytočit.. :cert: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
18.2.10 16:37

Jo jo, lidi umí pěkně prudit. Nejhorší je,že když prudí v zaměstnání,tak jim člověk nemůže nic říct, protože by pak přišel o místo raz dva. Nebo o prémie.

Dneska si dělám seznam věciček, které mi ještě chybí, už jsou to jen takové drobnosti jako kartáček na vlasy, ondřejovka, karáč na láhve… Píšu si k tomu orientačně cenu a už jsem na patnácti stovkách 8-o (a to počítám cenu z internetových obchodů) ach jo, obchodníci na těch dětech pěkně vydělávají… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová