Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jj, erotický dort
sestra slaví osmnáctiny, furt jsem přemýšlela co originálního ji dát. Mám pro ni kosmetiku, ale na tu si za deset let nevzpomene. Tak mě napadlo upéct vlastnoručně dort, potáhnout ho marcipánem a na to vymodelovat buď pořádně vybaveného chlapa anebo nějakou dvojici v intim pozici. K tomu nějaký nápis,jako: „žádné strasti, samé slasti“ a „18“. Naše z toho asi klepe, ale ségra na to určo nezapomene ![]()
Jak bude hotový,vložím sem fotečku ![]()
EvaOstrava píše:
Jj, erotický dortsestra slaví osmnáctiny, furt jsem přemýšlela co originálního ji dát. Mám pro ni kosmetiku, ale na tu si za deset let nevzpomene. Tak mě napadlo upéct vlastnoručně dort, potáhnout ho marcipánem a na to vymodelovat buď pořádně vybaveného chlapa anebo nějakou dvojici v intim pozici. K tomu nějaký nápis,jako: „žádné strasti, samé slasti“ a „18“. Naše z toho asi klepe, ale ségra na to určo nezapomene
Jak bude hotový,vložím sem fotečku
No tak to bude úžasný dárek..
Fakt super nápad..
Určitě pak musíš poslat fotečku.. Můžeš tam rovnou schovat robertka
A jen ho přetáhnout marcipánem.. Ale z toho by už asi „vaše“ jak píšeš fakt klepla pepka.. ![]()
Já jsem kupovala jako dárek mojí mamce ke kulatinám robertka.. A jaký to byl úspěch..
![]()
EvaOstrava píše:
Jj, erotický dortsestra slaví osmnáctiny, furt jsem přemýšlela co originálního ji dát. Mám pro ni kosmetiku, ale na tu si za deset let nevzpomene. Tak mě napadlo upéct vlastnoručně dort, potáhnout ho marcipánem a na to vymodelovat buď pořádně vybaveného chlapa anebo nějakou dvojici v intim pozici. K tomu nějaký nápis,jako: „žádné strasti, samé slasti“ a „18“. Naše z toho asi klepe, ale ségra na to určo nezapomene
Jak bude hotový,vložím sem fotečku
Ahoj tak toje super ja bych do peceni dortiku nesla jsem nemehlo moje svagova pece krasne dorty a ty panske vybavi teda umi dobre kdybych mela fotecku hodila bych pro inspiraci.ted letim do lekarny maly byl 2dny zdravy a uz jeto zpatky takze ted do lekarny zitra k dr.achjo at uz je jaro…jinak rostak jeto poradny poad vymysli blbiny… ![]()
Robertek by u nás asi opravdu způsobil infarkt rodičů
ale je to supr nápad. Já ho jen trošku zjemním, přišpendlím ji tam balíček kondomů ![]()
Dortík je skoro hotový, teď se chladí v ledničce,abych ho mohla potáhnout marcipánem. Uf,ale že jsem si mákla. A já jsem taky absolutní jelito, divím se,že jsem došla až tak daleko
a kdyby jste viděly kuchyň… atomovka by tam udělala bordel daleko menší. To neuklidím ani za dva dny. A to už je plná i myčka ![]()
Ivunko to je mi líto,že je malý zase marod! Ať ho to brzo přejde.
Ivi, taky přeju, ať je brzy zdravý!!
Evi, ale ten výsledek bude stát určitě za to!!!
![]()
Děkuji, jsem ráda,že se líbí
ale být cukrářkou,tak si nevydělám ani na slanou vodu
včera jsem pekla korpus a dneska jsem se s tím patlala od rána až do televizních novin. Co malý, je mu lépe?
Jojo jemu lepe rano umiral ted tu jeste lita a nepude spat a nepude achjo se zneho uz zcvoknu svagrova je cukrarka a taky si dela korpus den predem a na druhy den jak jsou deti ve skolce tak zdobi.Tenhle mel maly na 3narozeniny akorat klobouk s kralikama byl moc tezky tak se boril do dortiku …
Ti králíci jsou úžasní!!! Super!
Moc se mi líbí,takovéhle dětské dorty. Už se nemůžu dočkat,až budu malé taky takové objednávat (péct ani náhodou,po včerejšku jsem si slíbila,že už péct nikdy nebudu a ten bordel v kuchyni na mě kouká ještě teď ráno)
jó,je mu líp,rošťákovi,tak už ta postýlka není tak lákavá
To mi vykládali naši,že vždy,jak se mi udělalo lépe, tak jsem řádila jako tajfun a v pelechu bych byla leda kdyby mě přivázali a dali vypít odvar z makoviček ![]()
Holky.. Vy jste naprosto úžasné šikulky..
![]()
Takové umělkyně.. Já úplně čumím.. ![]()
Já bych to asi nezvládla.. Oba dorty naprosto dokonalé, fakt!!!
![]()
Verčo děkuji za pochvalu a to jsi neviděla tu umělecky zababranou kuchyni
teď zrovna přemýšlím,jak odstranit velký červený flek
no a k tomu suším triko,na kterém byl zelený flek… naštěstí se vypral. Mám keramickou dílnu, měla jsem to dělat raději tam. Do kuchyně se prostě nehodím. Zůstanu pěkně u svého řemesla ![]()
jo a ještě pro zasmání,hledala jsem metličku na rozšlehání vajec, věděla jsem,že když jsme zařizovali kuchyň,tak jsem si ji v zápalu vidiny vyvařování koupila a našla jsem ji v dílně v kyblíku s glazurou ![]()