Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Verčo tak vychytávku nemám žádnou beru si tam věci které jsem našla na netu hledala jsem to pod nazvém:co sebou do porodnice a podle toho jsem se zbalila
No a jako ten koblih se já cítím už teď přibrala jsem zatím 15 kilo !!
Takže vážim 75 kg no děs bes !!!
Už se mi taky nechce nikam šmatlat raději jen ležím,pouklízím doma a sedím u netu ![]()
Moni, já se ani nedivím.. V tom počasí se nechce ani mě.. Natož tobě!!
![]()
No tak já jsem v 9 tt a už mám 4 kila nahoru..
A co se bavím s holkama ve skupině Září 2010, tak tam holky spíše hubnou..
Ach jo..
Ale co.. přibírám, ale na druhou stranu je mi dobře a nemám žádné nevolnosti, tak mě to aspoň udržuje nad vodou.. ![]()
Já jsem taky neměla žádné nevolnosti vůbec nic jen asi 3 x ,ale az tak v pátém měsíci se mi trošku motala hlava,ale jsem ráda,že jsem si nezažila to ranní objímání záchodové mísy
![]()
Ahojky,tak já má zatím nahoře 17 kilo
a stále to leze nahoru. Doufám,že to pak půjde rychle dolů, přece nezůstanu jak hroch. A nebo jak říkáte koblih
to přirovnání se mi moc líbí ![]()
Moni tak já to řešila taky tak. Mám seznam z porodky z Vítkovic a k tomu jsem jako ty hledala info na netu.
Ahoj Holky dnes jsem byla na kontrole a vse v poradku ja jsem ted podlevahy kilo zhubla ale spis mam pocit ze jsem pribrala nevejduse do kalhot tak jsem si uz koupila tehu katata a super.Nahore mam 5kilo u prvniho tehu jsem pribrala 23kilo a pulroku poporodu jsem byla na puvodni vaze.muzu rict ze ja zazila to ranni
objimani zachodove misy parkrat i celodenni ale uz jeto za mnou uf ![]()
EvaOstrava píše:
Ahojky,tak já má zatím nahoře 17 kiloa stále to leze nahoru. Doufám,že to pak půjde rychle dolů, přece nezůstanu jak hroch. A nebo jak říkáte koblih
to přirovnání se mi moc líbí
Moni tak já to řešila taky tak. Mám seznam z porodky z Vítkovic a k tomu jsem jako ty hledala info na netu.
Evi, věřím, že to dolů půjde.. Musím se tím aspoň utěšovat..
A věřím, že u miminka to půjde rychle.. ![]()
Ivunka87 píše:
Ahoj Holky dnes jsem byla na kontrole a vse v poradku ja jsem ted podlevahy kilo zhubla ale spis mam pocit ze jsem pribrala nevejduse do kalhot tak jsem si uz koupila tehu katata a super.Nahore mam 5kilo u prvniho tehu jsem pribrala 23kilo a pulroku poporodu jsem byla na puvodni vaze.muzu rict ze ja zazila to ranniobjimani zachodove misy parkrat i celodenni ale uz jeto za mnou uf
Ahoj Ivi, to je fajn, že je vše v pořádku.. ![]()
Už jsem asi 3 dny nestála na váze, tak to zase bude překvápko.. ![]()
Ale ty chutě jsou psycho.. Jeden týden něco úplně miluju a druhý týden se mi z toho zvedá kufr…
![]()
Ahoj holky ![]()
Ivunko gratulka ke kontrole ![]()
Já byla dneska na druhé lekci předporodního kurzu a super. Vede to moc sympatická porodní asistentka. Dneska nám ukazovala porodní boxy a oddělení šestinedělí,no a jak jsme byly na tom porodním,tak ve vedlejším boxu se rodilo. Uf, celkem to na mě zapůsobilo, naježily se mi chlupy a říkala jsem si, bože co mě to čeká a nemine ![]()
Evi a kde chodíš na předporodní kurz??? Připadá mi to jako super věc a taky bych se zúčastnila.. ![]()
Poslední dobou mi připadá, že toho o miminkách vím čím dál tím míň.. ![]()
A už mám takové ty stavy, jestli vůbec budu dobrá maminka..
Nějaká depka, nebo co..
To brzo, že? ![]()
No jinak jsem se teď bavila s kamarádkou.. Rodila v pondělí minulý týden ve Vítkovicích, chlapečka.. Sice šel hlavičkou dolů, ale obráceně. Říkala, že šílené, je celá pošitá a že teď po týdnu si konečně sedla.. Ještě jak tlačila, popraskaly jí žilky v očích. Bobišek.. Taky byla prvorodička
![]()
No jak jsem si s ní psala, měla jsem husí kůži.. ![]()
Takže holky.. Přeju klidný bezproblémový porod.. ![]()
Doufám, že jsem vás nevystrašila. ![]()
Verčo vůbec to není brzo,právě naopak,já na začátku těhu měla pořád nějakou obavu. Úplně absurdní - nebudu se umět starat, nepoznám co chce, měli jsme zůstat bezdětní, nezvládnu porod
a pak se to všechno tak nějak vytratilo, jsem v klidu a jedinou obavu, kterou mám,je, že se bojím aby se malá narodila vpořádku zdravá.
Na Př. kurz chodím do Vítkovické nemocnice, 6 lekcí stojí 550,– a přihlašovat je se doporučeno kolem toho 30tt.
Po porodu se tam chystám na kurz něžná náruč a cvičení po porodu. A od příštího týdne mě čeká těhu plavání a cvičení.
EvaOstrava píše:
Verčo vůbec to není brzo,právě naopak,já na začátku těhu měla pořád nějakou obavu. Úplně absurdní - nebudu se umět starat, nepoznám co chce, měli jsme zůstat bezdětní, nezvládnu poroda pak se to všechno tak nějak vytratilo, jsem v klidu a jedinou obavu, kterou mám,je, že se bojím aby se malá narodila vpořádku zdravá.
Na Př. kurz chodím do Vítkovické nemocnice, 6 lekcí stojí 550,– a přihlašovat je se doporučeno kolem toho 30tt.
Po porodu se tam chystám na kurz něžná náruč a cvičení po porodu. A od příštího týdne mě čeká těhu plavání a cvičení.
Ježiš ani nevíš, jak mi spadl kámen ze srdce..
Fakt mám strach..
Pořád si říkám, co když to s nim nebudu umět, co když tamto a tamto.. No doufám, že to časem přejde.. Tak jako tebe
![]()
No a plavání a cvičení je taky super!!! Už jsem nad tím uvažovala, že bych si koupila nějakou permanentku na plavání, ale všechny bazény mám daleko a sama cestovat… ![]()
To těhu plavání a cvičení je taky ve Vítkovické, buď v úterky anebo ve čtvrtky. To je blbé, že to máš daleko. Je to fajn
Byla jsem plavat na Porubském bazénu,ale tam je tak studená voda
bylo mi to nepříjemné.
Nejradši bych odjela někde k moři, pěkně do tepla
zimu úplně nesnáším…
Vercada já ze za ty myšlenky pěkně styděla!!! Myslela jsem si,že nejsem normální. Fakt. Dlouho jsme se o mimi snažili, dvakrát nám to už nevyšlo a teď,když je vše v pořádku, tak takové myšlenky? No byla jsem z toho úplně hotová. Díky bohu,že už to je dávno pryč
Je to teď taková pohoda a moc se na malou těším. Už máme naplánovanou i první dovču a kam půjde do školky
.
Evi, ohledně toho plavání, jak to proplácela pojišťovna - tak jsme jezdili do Klimkovic do Sanatoria.. Tam byla voda super!!! Pamatuju si, že mi strašně voněla - je tam jodobromová voda myslím - a strašně teplá, většinou kolem 26,27 °C.. Ale celkem malý bazének tam je, třeba oproti Porubě tak čtvrteční - ale fakt super! Dokonce i nějaké trysky na masáže.. ![]()
Tak s tím mořem s tebou naprosto souhlasím!!
Jela bych bez zaváhání! ![]()