Těhulenky Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9099
8.2.10 15:07

Verčo tak vychytávku nemám žádnou beru si tam věci které jsem našla na netu hledala jsem to pod nazvém:co sebou do porodnice a podle toho jsem se zbalila :-) No a jako ten koblih se já cítím už teď přibrala jsem zatím 15 kilo !! 8-o Takže vážim 75 kg no děs bes !!! :cert: Už se mi taky nechce nikam šmatlat raději jen ležím,pouklízím doma a sedím u netu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
8.2.10 15:54

Moni, já se ani nedivím.. V tom počasí se nechce ani mě.. Natož tobě!! :nevim: :hug:
No tak já jsem v 9 tt a už mám 4 kila nahoru.. :roll: A co se bavím s holkama ve skupině Září 2010, tak tam holky spíše hubnou.. :roll: Ach jo.. :think: Ale co.. přibírám, ale na druhou stranu je mi dobře a nemám žádné nevolnosti, tak mě to aspoň udržuje nad vodou.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
8.2.10 18:03

Já jsem taky neměla žádné nevolnosti vůbec nic jen asi 3 x ,ale az tak v pátém měsíci se mi trošku motala hlava,ale jsem ráda,že jsem si nezažila to ranní objímání záchodové mísy :poblion: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
8.2.10 18:46

Ahojky,tak já má zatím nahoře 17 kilo 8-o a stále to leze nahoru. Doufám,že to pak půjde rychle dolů, přece nezůstanu jak hroch. A nebo jak říkáte koblih :lol: to přirovnání se mi moc líbí :palec:
Moni tak já to řešila taky tak. Mám seznam z porodky z Vítkovic a k tomu jsem jako ty hledala info na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
8.2.10 21:58

Ahoj Holky dnes jsem byla na kontrole a vse v poradku ja jsem ted podlevahy kilo zhubla ale spis mam pocit ze jsem pribrala nevejduse do kalhot tak jsem si uz koupila tehu katata a super.Nahore mam 5kilo u prvniho tehu jsem pribrala 23kilo a pulroku poporodu jsem byla na puvodni vaze.muzu rict ze ja zazila to ranni :poblion: objimani zachodove misy parkrat i celodenni ale uz jeto za mnou uf :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
9.2.10 08:43
EvaOstrava píše:
Ahojky,tak já má zatím nahoře 17 kilo 8-o a stále to leze nahoru. Doufám,že to pak půjde rychle dolů, přece nezůstanu jak hroch. A nebo jak říkáte koblih :lol: to přirovnání se mi moc líbí :palec:
Moni tak já to řešila taky tak. Mám seznam z porodky z Vítkovic a k tomu jsem jako ty hledala info na netu.

Evi, věřím, že to dolů půjde.. Musím se tím aspoň utěšovat.. :palec: A věřím, že u miminka to půjde rychle.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
9.2.10 08:47
Ivunka87 píše:
Ahoj Holky dnes jsem byla na kontrole a vse v poradku ja jsem ted podlevahy kilo zhubla ale spis mam pocit ze jsem pribrala nevejduse do kalhot tak jsem si uz koupila tehu katata a super.Nahore mam 5kilo u prvniho tehu jsem pribrala 23kilo a pulroku poporodu jsem byla na puvodni vaze.muzu rict ze ja zazila to ranni :poblion: objimani zachodove misy parkrat i celodenni ale uz jeto za mnou uf :lol:

Ahoj Ivi, to je fajn, že je vše v pořádku.. :dance:
Už jsem asi 3 dny nestála na váze, tak to zase bude překvápko.. :roll:
Ale ty chutě jsou psycho.. Jeden týden něco úplně miluju a druhý týden se mi z toho zvedá kufr… :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
9.2.10 13:48

Ahoj holky :-)
Ivunko gratulka ke kontrole :kytka:

Já byla dneska na druhé lekci předporodního kurzu a super. Vede to moc sympatická porodní asistentka. Dneska nám ukazovala porodní boxy a oddělení šestinedělí,no a jak jsme byly na tom porodním,tak ve vedlejším boxu se rodilo. Uf, celkem to na mě zapůsobilo, naježily se mi chlupy a říkala jsem si, bože co mě to čeká a nemine :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
9.2.10 14:10

Evi a kde chodíš na předporodní kurz??? Připadá mi to jako super věc a taky bych se zúčastnila.. :-)
Poslední dobou mi připadá, že toho o miminkách vím čím dál tím míň.. :cry:
A už mám takové ty stavy, jestli vůbec budu dobrá maminka.. :cry: Nějaká depka, nebo co.. :oops: To brzo, že? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
9.2.10 14:15

No jinak jsem se teď bavila s kamarádkou.. Rodila v pondělí minulý týden ve Vítkovicích, chlapečka.. Sice šel hlavičkou dolů, ale obráceně. Říkala, že šílené, je celá pošitá a že teď po týdnu si konečně sedla.. Ještě jak tlačila, popraskaly jí žilky v očích. Bobišek.. Taky byla prvorodička 8-o 8-o 8-o
No jak jsem si s ní psala, měla jsem husí kůži.. :roll:
Takže holky.. Přeju klidný bezproblémový porod.. :kytka:
Doufám, že jsem vás nevystrašila. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
9.2.10 14:19

Verčo vůbec to není brzo,právě naopak,já na začátku těhu měla pořád nějakou obavu. Úplně absurdní - nebudu se umět starat, nepoznám co chce, měli jsme zůstat bezdětní, nezvládnu porod :mrgreen: a pak se to všechno tak nějak vytratilo, jsem v klidu a jedinou obavu, kterou mám,je, že se bojím aby se malá narodila vpořádku zdravá.
Na Př. kurz chodím do Vítkovické nemocnice, 6 lekcí stojí 550,– a přihlašovat je se doporučeno kolem toho 30tt.
Po porodu se tam chystám na kurz něžná náruč a cvičení po porodu. A od příštího týdne mě čeká těhu plavání a cvičení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
9.2.10 19:02
EvaOstrava píše:
Verčo vůbec to není brzo,právě naopak,já na začátku těhu měla pořád nějakou obavu. Úplně absurdní - nebudu se umět starat, nepoznám co chce, měli jsme zůstat bezdětní, nezvládnu porod :mrgreen: a pak se to všechno tak nějak vytratilo, jsem v klidu a jedinou obavu, kterou mám,je, že se bojím aby se malá narodila vpořádku zdravá.
Na Př. kurz chodím do Vítkovické nemocnice, 6 lekcí stojí 550,– a přihlašovat je se doporučeno kolem toho 30tt.
Po porodu se tam chystám na kurz něžná náruč a cvičení po porodu. A od příštího týdne mě čeká těhu plavání a cvičení.

Ježiš ani nevíš, jak mi spadl kámen ze srdce.. :oops: Fakt mám strach.. :roll: Pořád si říkám, co když to s nim nebudu umět, co když tamto a tamto.. No doufám, že to časem přejde.. Tak jako tebe :roll: :oops:
No a plavání a cvičení je taky super!!! Už jsem nad tím uvažovala, že bych si koupila nějakou permanentku na plavání, ale všechny bazény mám daleko a sama cestovat… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
9.2.10 21:12

To těhu plavání a cvičení je taky ve Vítkovické, buď v úterky anebo ve čtvrtky. To je blbé, že to máš daleko. Je to fajn :palec: Byla jsem plavat na Porubském bazénu,ale tam je tak studená voda 8-o bylo mi to nepříjemné.
Nejradši bych odjela někde k moři, pěkně do tepla :-) zimu úplně nesnáším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
9.2.10 21:16

Vercada já ze za ty myšlenky pěkně styděla!!! Myslela jsem si,že nejsem normální. Fakt. Dlouho jsme se o mimi snažili, dvakrát nám to už nevyšlo a teď,když je vše v pořádku, tak takové myšlenky? No byla jsem z toho úplně hotová. Díky bohu,že už to je dávno pryč :-) Je to teď taková pohoda a moc se na malou těším. Už máme naplánovanou i první dovču a kam půjde do školky :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
10.2.10 08:04

Evi, ohledně toho plavání, jak to proplácela pojišťovna - tak jsme jezdili do Klimkovic do Sanatoria.. Tam byla voda super!!! Pamatuju si, že mi strašně voněla - je tam jodobromová voda myslím - a strašně teplá, většinou kolem 26,27 °C.. Ale celkem malý bazének tam je, třeba oproti Porubě tak čtvrteční - ale fakt super! Dokonce i nějaké trysky na masáže.. :palec:
Tak s tím mořem s tebou naprosto souhlasím!! :hug: Jela bych bez zaváhání! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová