Těhulenky Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3086
7.2.10 17:05

Vercada - vůbec jsem si nevšimla, že jste se bavili o tom NT screeningu. Já byla 29.1. ve Vítkovicích a naprostá spokojenost. UTZ dělal DR. Hrankay ( doufám, že to píšu dobře ). Bylo to krásné, trvalo to asi 20 minut a výsledek mi řekl okamžitě. Ukázal mi ručičky miminka, páteř, hlavičku a dokonce i žaludek. Taky jsem poprvé slyšela srdíčko. Doktor i sestřičky byli vynikající. Je to zdarma. V Poubě to stojí 850,– Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
7.2.10 19:19
myšánek píše:
Vercada - vůbec jsem si nevšimla, že jste se bavili o tom NT screeningu. Já byla 29.1. ve Vítkovicích a naprostá spokojenost. UTZ dělal DR. Hrankay ( doufám, že to píšu dobře ). Bylo to krásné, trvalo to asi 20 minut a výsledek mi řekl okamžitě. Ukázal mi ručičky miminka, páteř, hlavičku a dokonce i žaludek. Taky jsem poprvé slyšela srdíčko. Doktor i sestřičky byli vynikající. Je to zdarma. V Poubě to stojí 850,– Kč.

No juva.. Už se těším.. :dance: až toho bobiška našeho zase uvidím.. :oops: Jdu až 18.2., a to do Výškovic - Gynet..
Děkuji moc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
7.2.10 19:23

A co jinak holčiny? Jak se cítíte? Taky už máte plné zuby toho sněhu? Dneska jsem se byla projít s tím našim lumpikem (máme štěňátko německého ovčáka -4 měsíce) a cesty jako sklinka, úplně mazec.. :roll: Daleko jsem nedošla.. 8-o
Jak já bych už chtěla jaro, sluníčko a hlavně teplo!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
7.2.10 19:30

No já už mám plné zuby celé zimy :-D nejsem zrovna nadšenec drkotajících zubů a oblečení a´lá cibule. Do toho to teď začalo pekelně klouzat, ani cm chodníků posypaných :cert: a já s tím pupendem pěkně baletím. Poslední dva dny pořád tvrdnu, ujdu pár kroků a jsem hotová :-( doufám,že se mi tím mimčo nechce snažit říct, že by už rádo ven :-) má ještě spoustu času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
7.2.10 19:36
EvaOstrava píše:
No já už mám plné zuby celé zimy :-D nejsem zrovna nadšenec drkotajících zubů a oblečení a´lá cibule. Do toho to teď začalo pekelně klouzat, ani cm chodníků posypaných :cert: a já s tím pupendem pěkně baletím. Poslední dva dny pořád tvrdnu, ujdu pár kroků a jsem hotová :-( doufám,že se mi tím mimčo nechce snažit říct, že by už rádo ven :-) má ještě spoustu času.

:D Já myslím, že by ven ještě nechtělo.. Komu by se taky do té zimy chtělo, když je pěkně v teple u maminky v bříšenku.. :think: :palec:
Mohlo už by to skončit.. Dneska u nás zase sněžilo.. Co sněžilo, normálně chumelilo.. :evil:
Hlavně na sebe dávej pozor!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
7.2.10 19:45

Brrr,sněžení, taky fuj. Hnus jeden fialovej :-D U nás teda za celý den ani vločka. To musí být parádní, jak tam teď máte led zamaskovaný sněhem.
No to doufám,že jí je u mě v bříšku dobře :-) jenom ať tam pěkně zůstane a dopeče se. Někde jsem četla,že to tvrdnutí není nic špatného, že je to příprava dělohy k porodu. Jen by to nemuselo být tak často. Byli jsme dnes v obchodě a než jsem došla na druhý konec k pokladnám,tak to trvalo jak výšlap na Lysou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
7.2.10 19:53

jj, už ať je se zimou konec.. No ty cesty jsou úžasné, fakt.. :( Chci vidět, jak dlouho mi bude trvat cesta do práce.. :-?
Ať se tam hezky „dopeče“ to je milé.. :hug:
Jak ti jako tvrdne břicho? To citíš, že se ti jakoby stahuje? Ten pocit ještě neznám.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
7.2.10 20:17

Tvrdne až v druhé půlce těhu, poprvé jsem to cítila cca v 6-7 měsíci,ale to bylo jen výjmečně, teď v osmém to mám dost často :-(. No a poznáš to velmi dobře. Bříško opravdu ztvrdne, je jako kámen :-) netrvá to dlouho, je to docela nepříjemné (teda alespoň pro mě) no a neudělám u toho ani krok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
7.2.10 21:29

NO tý jo.. Vidíš, to bych ani nevěděla.. To by zase bylo překvápko.. :-) :think: :nevim:
No tak to musí být fakt nepříjemné, jak tě to zastihne někde, kde musíš chodit, nebo tak.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
7.2.10 22:34

Ono je to spíše obtěžující,za chvilinku to totiž přejde, tak jdeš v klidu dál. Kámošce to třeba vůbec nedělalo. Mamce to zase dělalo až těsně před porodem,tak jak jsem ji teď říkala,jak mě to ty dva dny tak hodně trápí, říkala: nestraš,ještě je brzo! :-D Ale řeknu ti, poprvé to pro mě bylo jak říkáš překvápko. Nevěřícně jsem koukala 8-o co se to děje, bříško tak tvrdé,že nešlo zmáčknout :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
8.2.10 08:06

Jo jo tvrdnití břicha nic přijemnýho.Já už to mám teď furt většinou každý den,ale jen tak 2-3× denně.Když už mi ztvrdne třeba při chůzi,tak si ho musím zespodu přidržet,protože mi ztvrdne a jakoby se stahuje dolů. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
8.2.10 08:13

Dobré ráno těhulenky!
Moni mě směrem dolů bříško nejde,na to mám času dost, ale tak ty už očekáváš mimíska každým dnem :-)

Tak dneska to u nás v březňátkách vypadá na to,že se narodí 4 miminka :-) dvoje dvojčátka. A to už máme jedno mimi na světě z konce ledna. Těm březňátkům se snad březen nelíbí :-D
Jinak u nás posnížkuje a parádně mrzne. Chodníky jsou už od pohledu mňamka.
A já jsem dneska ještě ani jednou „nezatvrdla“, hurá! Že bych měla konečně klid? Mohlo by. PLánuju jít dokoupit poslední věci do porodnice, už mám sice zbaleno,ale zjistila jsem, že jsem na pár drobností zapoměla - např. deodorant.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
8.2.10 09:29

Dobré ráno, holky.. :kytka:
Jak vás tak pozoruju, tak vy už to budete mít za chvilinku za sebou.. Tak hlavně hodně zdravíčka přeju a ať vám všechno vyjde v pořádku, ju? :hug: :srdce:
A dávejte na sebe pozor - to je zas počasí venku.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
8.2.10 11:50

Mončo máš nějakou vychytávku do porodky? Přemýšlím,co by se mi tak mohlo ještě hodit :think: Seznam z porodky je takový dost strohý.

Verčo taky na sebe dávej pozor!!!

Jinak do toho Obi jsme nedošli, po nákupu potravin už jsem byla úplně hotová :oops: někdy si připadám jako z Kaufland klubu BéHáVéček :lol: asi tam pošlu přítulu samotného, ale aby nedonesl domů třeba skelnou vatu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
8.2.10 12:18

Evi, já se ti ani nedivím.. Mě se do obchodu nechce už teď.. :lol: Takže jsem zvědavá na sebe v 8. měsíci.. :mrgreen: A to, že pomalu kynu, ze mě bude tak akorát chodící koblih.. :think: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová