Těhulenky Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10018
5.2.10 12:31
EvaOstrava píše:
Tak já už to mám za pár,tak přípravy finišují :wink: ale přiznám se,že kočárek mám doma od čtvrtého měsíce, byla dobrá cena a představa, že potáhneme kočárek domů teď v zimě zahnala i pověry :-D no jo, pohodlnost :-D Byli jsme pro něho v Polsku, ne teda na burze, ale v normálním obchodě. Ten samý by mě v ČR vyšel dvakrát dráž :cert: jsou tady vydřiduši…

No tak to my taky jezdíme do Polska.. :potlesk: Takže se tam taky určitě vydáme.. :dance: Hodně jsme tam byli i tehdy, kdy jsme si zařizovali bydlení v našem domečku, dokonce i sedačku máme z Polska.. Tady by taky stála o polovinu víc.. :roll: Takže díky bohu za Polsko - že je relativně blízko.. :kytka:
A kdy máš termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
5.2.10 12:33
Boriska píšeps FN v Porubě holky nedoporučují pro prvorodičky, protože na ně nemají čas, já si asi nebudu moci vybírat, protože jestli dvojčata budou chtít brzy na svět, tak jedině poruba, když Víktovice berou až od 36tt..

děkuji.. Taky dobré vědět jako prvorodička.. Taky jsem už něco takového slyšela, že Vítkovice jsou údajně „ohlednější“ Ale co člověk, to názor.. :wink:
Jinak gratuluji k dvojčátkům.. :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
5.2.10 12:40

Termín mám 30.3. podle menzes a 18.3. podle posledního UTZ. Mám to v metříku, když dáš „zobrazovat podpisy“, najdeš to nad příspěvkama - klikni a uvidíš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
5.2.10 17:13
EvaOstrava píše:
Termín mám 30.3. podle menzes a 18.3. podle posledního UTZ. Mám to v metříku, když dáš „zobrazovat podpisy“, najdeš to nad příspěvkama - klikni a uvidíš :-)

Jůva.. To jsem ani nevěděla, že to tu je takové fajné.. :kytka: Děkuji.. Jsem tu zatím pár dní, tak se spíše rozkoukávám, moc díky.. :hug: Musím zjistit, jak se to tu dává.. :nevim:
Tak ty už to máš opravdu za pár.. :srdce: Tak teda Kačenka.. Moc hezké jméno :kytka:
Já se těším, až zjistím, co to bude.. :oops: Vítáno je obojí.. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
5.2.10 17:17

U nás bylo taky vítáno obojí :-) a když to tak vezmem, dokud neuvidím na vlastní oči,že je to holka :-D co když se UTZ spletl.
Když klikneš na ten můj metřík,tak se ti otevře stránka,kde si můžeš takový metřík udělat. Kdyby sis nevěděla rady napiš, pokusím se tě navigovat,ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
5.2.10 18:37

Děkuju moc.. Snad jsem to zvládla.. :kytka: Nebýt tebe, tak o takovou skvělou věc příjdu.. :-? Ještě jednou díky.. :oops:

No jo, je to možné, i ultrazvuky se pletou.. Nebo se mimi stydí a nic neukáže.. :dance:
A co „problémy“ na záčátku??? Měla jsi? Já zatím naštěstí nic moc, akorát jsem unavená jako kotě a sem tam se mi motá hlava, ale :poblion: se mě naštěstí vyhlo.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
5.2.10 18:58

Já měla začátek divoký (krvácení, hormony, předtím samovolný potrat,pak mimoděložní), takže jsem si vcelku užila. Naštěstí se to konečně podařilo :-) teď už jenom slečnu dopékám, má dvě kilča a podle všech vyšetření je v pořádku. První trimestr jsem celý prospala, budila jsem se jen na jídlo a hygienu. Druhý trimestr jsem byla nabitá energií jako bomba :dance: a teď ve třetím se mi zase nic nechce a jen se kutálím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
5.2.10 19:08

Ahojda omlouvam se ze tady pišu jen jsem tady nakoukla,Mona.m taky chodím ke Slezakovi,a upřímne receno az odrodím tak jdu od neho pryč,protoze jsem k vuli jeho neochote delat cokoli s mojim tlakem (moje 1.tehu 2008)uz od 3 měs.těhu se mi zvedal,a při každé poradně mi řekl že ten tlak budem řešit příště jsem musela byt odvezena sanitou s tlakem 245/185 do Fakultky a tam podstoupit akut.cisař-přičemž tím že to tak oddaloval maly po tydnu na Neonatalní peči zemřel protože v dusledku toho tlaku mel vahu pouhych 500g.
Těd jsem otěhu na Clostu a stara se jako blazen akorat už mu skoro vůbec neveřím.Takže asi tak.
Omlouvam se ze jsem se tady tak vetrela :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
5.2.10 19:44

Ahoj Holky ja jsem z Ostravy na gynd. chodim k Mudr. Mechovi a jsem spokojena zadny poplatky neplatim jen poprve jsem platila 30kc a za fotecky z utz platim 50kc jinak nic.Rodit bych chtela ve Vitkovicich uz jednou jsem tam rodila a byla jsem spokojena.Na Fifejdy :cert: uz nikdy lezela jsem na gynekologii a hruza des.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
5.2.10 20:43

LydaM není se za co omlouvat :-) když budeš mít chuť, přijď si k nám povídat! Čím víc,tím líp :palec:
Je mi líto co se stalo. Pokud doktorovi nevěříš, proč neodejdeš hned? Přecházet můžeš i v těhu.
Každopádně ti držím pěsti ať je vše v pořádku!!!

Ivunka87 vítám Tě mezi námi :kytka: a kde ten mudr.Mech ordinuje? To máš super,že tě neždíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
5.2.10 21:19

LydaM:On je prostě nic moc. :-? K mému tlaku mi sestra taky nikdy nic neřekla přitom se mi zdál jednou nízky pak zas vysoky,ale nic neříkala. :-? Taky jsem si říkala,že přestoupím,ale teď v těhu se mi nechce shánět lepšího,takže taky asi až porodím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
5.2.10 21:19

ahoj EvaOstrava:ordinuje v Ostrave zabrehu a je tam odpoledne vetsinou od 15 nebo 16hod az do 19hod tak mito vyhovuje muj byvaly gynekolog mne vyzdimal poradne ted si nemuzu stezovat akorat mne vyzdimala sestricka ve 12tt o 4 ampule krve tomi bylo poprve spatne z odberu krve :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
5.2.10 21:29
LydaM píše:
Ahojda omlouvam se ze tady pišu jen jsem tady nakoukla,Mona.m taky chodím ke Slezakovi,a upřímne receno az odrodím tak jdu od neho pryč,protoze jsem k vuli jeho neochote delat cokoli s mojim tlakem (moje 1.tehu 2008)uz od 3 měs.těhu se mi zvedal,a při každé poradně mi řekl že ten tlak budem řešit příště jsem musela byt odvezena sanitou s tlakem 245/185 do Fakultky a tam podstoupit akut.cisař-přičemž tím že to tak oddaloval maly po tydnu na Neonatalní peči zemřel protože v dusledku toho tlaku mel vahu pouhych 500g.
Těd jsem otěhu na Clostu a stara se jako blazen akorat už mu skoro vůbec neveřím.Takže asi tak.
Omlouvam se ze jsem se tady tak vetrela :-)

Ježiš.. Vůbec ses nevetřela.. tady je každý vítán.. :hug:
Ty jo, ale jak si čtu ten příspěvek, tak doufám, že ty další budou už jen pozitivní!!!
To jsou zkušenosti, ti teda řeknu.. :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
5.2.10 21:32
Ivunka87 píše:
ahoj EvaOstrava:ordinuje v Ostrave zabrehu a je tam odpoledne vetsinou od 15 nebo 16hod az do 19hod tak mito vyhovuje muj byvaly gynekolog mne vyzdimal poradne ted si nemuzu stezovat akorat mne vyzdimala sestricka ve 12tt o 4 ampule krve tomi bylo poprve spatne z odberu krve :-D

Ahoj Evi, vítám tě.. Musela jsem se smát, jak jsi napsala, že tě sestřička vyždímala o 4 ampule krve.. :potlesk:
A kde jsi chodila předtím na gyndu, jestli se můžu zeptat??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
5.2.10 22:22

Vercada pedtím jsem chodila k Havlíkovi do hlučína to byl doktor des hruza ted jsem moooc spokojena.jojo vyzdimala mne byloto neprijemne odbery mi nevadi ale 4 ampule semi motala hlava…a vubec nevadi zese ptas ja jsem rada :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová