Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Moňuli - gratuluji ke kontrole.. Musí to být super slyšet to srdíčko..
![]()
Vím, že jak jsem byla naposledy, tak na gyndě byla jedna maminka už teda s pořádným bříškem - a ležela na boku, ale to
bylo slyšet - bylo to moc krásné..
![]()
Už se těším, až uslyším to naše ![]()
Leňuli - taky moc gratuluji ke kontrole a jsem ráda, že už je vše OK.. ![]()
Ahoj holky
Monča nám nějak mlčí,že by už rodila?
Včera byl tak nádherný slunečný den, byla jsem na hodinové procházce. Balada! Už abych takhle chodia s kočárkem, břuško se mi moc dobře netáhlo
domů jsem došla jako stařena. Ale stálo to za to.
Ne ne ne eště jsem tu jsem pořád Kinder vajíčko s překvapením!
Jo jo včera bylo fakt pěkně no dneska to taky ujde hlavně že už je tu jaro!!!
A jinač jsem šťastná že ti umělci kteří si říkají poslanci taky schválily něco užitečného jako je zvýšení mateřské na původní výši to je super! ![]()
Ahoj Moni
já si říkala,že už možná rodíš ![]()
No jinak s tou mateřskou se ještě neradujme, musí to schválit senát a v něm je většina z ODS a pak prezident. U toho je alespoň výhoda, že prezidenstké veto můžou poslanci přehlasovat. No, budu trnout u hlasování senátu, to bude kritické…
Ahoj Holky jdu vas pozdravit.Na plese bylo krasne ja netancila pritel jo a dostat ho domu bylo teda neco ja vydrzim do konce ale ted jsem byla uz ve 3hodiny ko a on mi porad zdrhal spali jsme u tchyne a ta nam dala jen jedny klice
tak sel semnou… Kosmetiku Johnson's pouzivam od narozeni maleho a jsem spokojena…taky bych sla na prochazku akorat mije od vcerejska nak divne boli mne hlava a porad bych spala asi uz konecne prichaziiiii Jaro ![]()
Davamsem fotecku pitelovo masky ja nebyla za nic on se hezky propekl
![]()
Ivunka 87 hahaha tak to je super maska akorat ho teda lituju dyť z něj musel stříkat pot!!
Ještě k tomu když tančil ![]()
Evi já vím,že to musi ještě ten „chytrej“ senát schválit i prezident,ale spoléhám na to,že to dopadne dobře,protože kdyby to nechtěli nechat zvýšit,tak by to znovu neprojednávali
Ikdyž u nich si člověk nemuže být nikdy stopro jistej
No nechám se překvapit ![]()
Moni jojo byl spoceny porad chodil ven na cigaretku se vetrat jasemu smala predtim machroval ccc nebude mi horko ale bylo mu fest vedro pak se prevlekl hodim foto s jeho nej kamosem to uz byli oba trosku opily
Holky tak jase zase loucim pritel ma volno takze se na pc dostanu zase aztak kolem pulnoci driv to nehrozi tak toho moc napiste at mam co cist jinak krasny den vsem ![]()
Promiňte že vám tady lezu, ale chci se zeptat, která z vás chodí k Dr. Slezákovi, jestli jste dostaly od sestřičky kufřík pro nastávající maminky (má je tam vystavené), protože když jsem chodila do poradny, tak jsem pořád čekala, že mi ho sestřičká dá a nic, kámoška, která sice chodí k jinému dr. tak ho automaticky dostala aniž by musela říkat, tak nevím jestli jsem se měla upomínat, ale bylo mi to blbé. Ale jinak to neřeším jen jsem se chtěla zeptat.
Tinamar ahojky tak já k němu chodím a jsem ráda,že se na to ptáš protože já jsem žádný kufřík nedostala a to tam jdu teď v pátek naposled a pochybuji že mi nějaký dá.Taky nevím jestli se jí (sestry) mám připomenout …
A v kterém týdnu by se ty kufříky měly dostávat??
No to já nevím, protože jsem žádný nedostla, já na něho čekala od 32 týdne a nedočkala jsem se. Myslím si že ta moje kámoška ho dostala kolem toho 32,33 týdne.
Jestli se tím setřička náhodou neživí, jednou jsem pod jejím stolem viděla nápoj pro nastávající maminky, ale o ten nápoj není o co stát, ta moje kámoška mi ho dala ochutnat a nic moc. Tak mi dej potom vědět, jestli jsi ho dostala.
Měly by v něm být dudlíky, myslím lahvička a dále už nevím co v něm ta kámoška měla. Dudlíky jsem dostala od té kámošky protože ten jeí nedudlá, ale lahvička by se tehdy hodila.
Mona.M jo a já rodila v 39+2, takže si myslím že nebylo na co čekat
Já rodila potom v Porubě (ve Vítkovicích měli stop stav
)a po vyplnění korespoďáku jsem dostala kufřík, ale už pro novorozeně. Ten koresponďák mi ležel na nočním stolku. Při odchodu jsem ho dala sestře a ta mi ten kufřík vydala.