Těhulenky Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
541
1.3.10 19:04

moni - já jsem si do porodnice brala kufr na kolečká a super, rptože jak půjdeš domů tak budeš mít nebo budete mít pěkně plné ruce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
1.3.10 19:07

evi - tak ty vaše drbny jsou úplně na odstřel, já bych ji asi v tu chvíli rozbila držku, protože mě takové kecy vytáčely do maxima a v závěru chytala už amoky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
1.3.10 20:01

Moňul No právě - že do té tašky dáš jen ten župan a je plná - proto už teď počítám spíš s kufrem.. :-D
Já už jsem nervoznější víc jak ty.. :oops:

Tinamar Mě ty drbny tež štvou - ale tím, že v tom žiju od malička - tak jsem si na to zvykla a teď se tomu směju.. Taky mě ty blbé kecy někdy štvou - ale co.. Dneska si pokecají o tobě a zítra už neví o čem včera mluvily - drbny jedny… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
2.3.10 12:51

Tak jsem zase tu!! :zed: No ve Vítkovicích mi dělali zase ozvy,pak jsem šla na kontrolu.Prohlížel mě pan primář Mantič a můžu říct,že je velice sympatický a příjemný chlap! :potlesk: Jinač pro změnu zase jiná váha Adrianky tentokrát 3300g,ale myslím,že teď je to nejpřesnější.Přece jenom maj lepší vybavení než u gyndaře.Říkal,že není potřeba zatím vyvolávat,takže v pátek opět na kontrolu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
2.3.10 13:15

Moni pan Mantič je můj gyndař a máš pravdu, je úžasný. Loni mi i operoval mimoděložní a supr - malé jizvičky, žádné pooperační problémy a kontroloval mě pak taky důkladně.
Tak, když jsi zůstala i přes úplněk 2v1, tak ať holka vydrží do soboty :oops: že jí to vzkazuju, to mám totiž narozky :-D A např. se ten den narodil i Einstein, takže samé úžasné dětičky :lol:

tinamar taky jsem měla chuť ji do té držky dát, ale naštěstí jsem se udržela a sice s dost křečovitým směvem jsem tuto nemístnou otázku ustála.

Vercada já mám obrovskou tašku. Většinu místa zabírají plenky, vložky a župan. V porodnici nedostaneme vůbec nic a ve Vítkovicích dokonce ani košili k porodu 8-o :cert: (to jsem vyřešila košilí od vietnamců za 40,–, mamka se mi směje,že jak se malá narodí,tak se mě lekne)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
2.3.10 14:38

Evi tak já to nějak skusím ať je to v sobotu,ale neslibuju :-D leda že bych si tam strčila špunt,ale asi by nepomohl :lol: .Téda ty ho máš jako gyndaře tak to más SUPER je fakt dobrej! :potlesk:
No stěma věcma do porodky je to maras,taky jsem čuměla,že ani košily mi nedaj 8-o
Ale už mám půjčené beru si tam dvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
2.3.10 14:39

Moňulko - vydrž.. :hug: Já si myslím, že to bude každou chvilku - podle mého v pátek už tu kontrolu nestihneš.. :think:

Evča To je v prdeli - oni už ti nedají ani košili k porodu jo? :roll: To je mazec.. :zed:

Jinak dneska jsem byla na ten screening a riziko mi vyšlo 1 / 46 500 takže úplně bomba.. A NT mi vyšlo 0,64 = což je prý taky super..
Tak mám hned lepší náladku.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
2.3.10 14:42

Jen jsem čuměla jak puk - že mi vlastně jen pojezdil po břichu a za to jsem zaplatila 750,–Kč.. Ale vím, že je mimuš v pořádku - to je důležité.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
2.3.10 14:45

Jo jo ty ceny jsou pakárna! :zed: 750 je dost.
Já jsem třeba za první fotku platila 300,– a pak už 100,– taky jsem čuměla jak puk 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
2.3.10 15:30

Ahoj Moni drzim palecky at to mas brzi za sebou.
Verci a kde jsi natom vysetreni byla ja byla ve Vitkovicich a platila jsem pouze 30kc regulacni poplatek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
2.3.10 18:43

Taky jsem platila jen regulační poplatek. To je zajímavé, jak si někteří upravují ceny :nevim:

Mončo tu košili k porodu si neber žádnou pěknou, nejlépe nějakou starou, protože ji po porodu na 99% vyhodíš do koše. Bude od krve a od všeho ostatního,co k porodu patří. Jinak nám na kurzu doporučili košilky čtyři, že se maminky po porodu hodně potí a mají i nehody (proteče vložka, skvrny od mlíka), tak ať se nestresujeme,že nemáme co na sebe :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
3.3.10 10:15

Noo.. Ty ceny jsou fakt mazec :zed: Ale 300 za jednu fotku mi už připadá fakt nahoněné.. :roll:
Ten screening oproti vašim 30 korunám taky.. Ale co.. :roll:
Těhotné jsme jen párkrát za život.. :hug:

Konečně se nám to počasí trochu umoudřilo, co? :dance: Ale prý má zase sněžit.. :zed: :zed:
Tak doufám, že to bude jen takové posněženíčko, které hned roztaje.. :think: :nevim: 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
3.3.10 11:00
Ivunka87 píše:
Ahoj Moni drzim palecky at to mas brzi za sebou.
Verci a kde jsi natom vysetreni byla ja byla ve Vitkovicich a platila jsem pouze 30kc regulacni poplatek.

To vyšetření mi dělal v ordinaci přímo můj doktor.. :nevim: Tak aspoň jsem zas nemusela někde do cizího prostředí.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
3.3.10 13:18

Ahoj verci tak toje super.300 za fotecku utz toje nak moc ne ja platim 50korun za jednu taktoje ficak kazdy si uctuje jak chce :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
3.3.10 13:22

No to jo.. :zed: Já taky pokaždé platím za fotku 50,–Kč, tak mi připadá šílené za to zaplatit 300.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová