Těhulenky Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10018
4.3.10 14:53
Ivunka87 píše:
Ahoj Holky ani vas nedoctu jak jemi zle asi naka stevni chipka mam krece v brise a zvracim.pritel jel z malym k rodicum tak odpocivam na gauci achjo tak se opatrujte az mi bude lepe ozvu se a doctu :hug:

Tak přeju, ať jsi co nejdříve v pohodě.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
4.3.10 14:55

Monča ráno psala na naši diskuzi březňátek, že ji asi odtéká plodová voda, nebyla si jistá. Takže asi jela do porodnice se nechat prohlédnout a jak to tak vypadá,tak si ji tam asi nechali? Že by byla dnes Adrianka na světě? :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
4.3.10 18:13

Nekeceeeej.. No ty jo.. A je to tu.. 8-o :roll:
Tak to si taky myslím, že s nemocnice vrátí jako maminka.. :palec:
Moc jí přeju, aby bylo všechno v pohodě - a hlavně rychlé…

Evi, tobě už se to taky krátí.. Kdy máš přesný termín? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
4.3.10 18:39

mám dva 18.3. a 30.3. tak si vyber :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
5.3.10 07:47

Všem na vědomost se dává skvělá zpráva od Monči!
Dnes,5.3.2010 v 1:45hod vykoukla na svět hočička Adrianka s krásnýma mírama 2.8kg a 49cm! :kytka:
Maminka psala,že ji potrápila celkem dlouho, ale přisátí už šlo dobře, až mamču bolely cecky :lol:

:kytka: :potlesk: :dance: GRATULUJI!!! :srdce: :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
5.3.10 10:42

Tak koukám, že máme ostravské miminko - Moni moc moc gratuluju ke krásné holčičce a přeji jí, ať je zdravá a spokojená :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
5.3.10 10:56
EvaOstrava píše:
Všem na vědomost se dává skvělá zpráva od Monči!
Dnes,5.3.2010 v 1:45hod vykoukla na svět hočička Adrianka s krásnýma mírama 2.8kg a 49cm! :kytka:
Maminka psala,že ji potrápila celkem dlouho, ale přisátí už šlo dobře, až mamču bolely cecky :lol::kytka: :potlesk: :dance: GRATULUJI!!! :srdce: :palec: :hug:

Juvááááááááááááá… No tak to je supeeeer zprávička.. :potlesk: :potlesk: :potlesk: :kytka:
Tak to taky strašně moooc gratulujiiii.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
5.3.10 10:59

Já mám úplnou radost.. :roll: Nikdy jsem nevěříla, že bych to tady s váma tak mohla prožívat.. :oops:

Hlavně, že jsou holky obě v pořádku a zdravoučké.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
5.3.10 11:14

moni - gratuluji a ať ti dělá samou radost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
5.3.10 19:03

Tak jsme si to myslely dobře,že se už to na Monču přišlo :-) Už se těším až si najde chvilku a napíše nám první maminkovské dojmy! :-)
Už abych taky ňuchňala malou v náručí :hug: ještě si musím chvilku počkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
6.3.10 09:44

Krásné ráno :kytka:
sice napadalo zase to bílé svinstvo a ven by člověk ani psa nevyhnal, ale svítí krásně sluníčko a když se na to tak dívám z okna, je mi krásně.
Nálada mi sice klesne když kouknu pod okno, kde stojí plný koš věcí na žehlení, ale možná se hecnu a dneska to vyžehlím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
6.3.10 10:23
EvaOstrava píše:
Krásné ráno :kytka:
sice napadalo zase to bílé svinstvo a ven by člověk ani psa nevyhnal, ale svítí krásně sluníčko a když se na to tak dívám z okna, je mi krásně.
Nálada mi sice klesne když kouknu pod okno, kde stojí plný koš věcí na žehlení, ale možná se hecnu a dneska to vyžehlím.

Jé, Evi, tak to máme úplně stejně, taky mám plný koš prádla a zatím se tomu úspěšně vyhýbám…ale asi ne dlouho :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
6.3.10 11:13

Škoda,že se nám ty koše taky nechtějí samy od sebe vyhýbat,co? :-D Jenomže ony jsou to potvory a stále zůstávají na očích… Žehlení nemám ráda, to už bych šla raději umýt okna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
6.3.10 18:16
EvaOstrava píše: Škoda,že se nám ty koše taky nechtějí samy od sebe vyhýbat,co? :-D Jenomže ony jsou to potvory a stále zůstávají na očích… Žehlení nemám ráda, to už bych šla raději umýt okna…

Já to taky nesnáším, vždycky musím koukat na nějak zajímavý film nebo seriál. Ale dneska jsem to zvládla. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
6.3.10 18:43

Dneska jsem se na to nakonec vybodla :oops:
Odpoledne jsme slavili narozky a teď už se mi nechce ani chodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová