Těhulenky Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9099
3.3.10 13:28

No známi taky nechápali proč a za co 3kyla! :cert: A pak mi řekla sestra,ale od 16 tydne budete platit už JEN 100,– sice furt lepší jak 300,– ale i tak stovka :roll: No on je soukromý doktor tak si ceny asi dělá jaké chce! :nevim: Tak to máte super,že platíte jen pajdu! :potlesk:
Evi no 4 košule bych asi nesehnala a kupovat už se mi nic nechce sem ráda,že mám dvě hold mi to bude muset stačit :-) Budu se muset při tom porodu kontrolovat :lol: ať si je moc nezase.u :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
3.3.10 15:32

Ahoj Moni mi pujcily u porodu kosily vypadala po porodu strasne a pak mi pujcily jeste jednu ale jaktoje dneska to nevim uz to jsou peci jenom 4roky. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
3.3.10 15:48

Tak za fotečky platím od začátku 70,–/ks a ten screening mi taky dělal přímo mudr v ordinaci a platila jsem jen regulační poplatek 30,– a dokonce, když jsem byla vyslána na srdíčko do fakultky (dělají to tam od 18tt) tak tam jsem neplatila ani ten regulační poplatek, že prý je to v rámci prevence bezplatně.
Za to u mojí obvoďačky platím 30,– jen co se chytnu kliky,za preventivky a naposledy i když jsem si šla jen pro půjčení karty k prevenci do práce. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
3.3.10 16:58

ahoj holky tak uz mam doma vsechny vecicky na miminko dnes sestenka dovezla hrazdicku a ta je nastesti v poradku jase tesim az vyazime na nakupy pro male cekame na vraceni dani :lol: pritel siice vydelava dost a ja jsem na uadu prace a nedostavam nic tak plati vsechno on.u sveho dr neplatim vubec nic jen za fotecky u prvniho tehu jsem teda calovala snad vsechno za cele tehu mne stahnul skoro o 3tisice a taky mi nabidnul ze pritel muze k utz a zese pak domluvime na castce kdybych vedela ze bude chtit 400 tak ho poslu nekam ale stalo to zato pritelovi tenkrat ukapla slzicka.ted mi slibuje ze pujde k porodu u prvniho mi utekl jak se bal ale ted je hrdina tak jsem zvedava :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
3.3.10 17:25

Tak to teda koukám, peníze za to,že mohl být u ultrazvuku :cert: můj byl u všech utz a u jednoho dokonce i skorotchýně a neplatila jsem nic. Takhle nechutně vydělávat na těhulkách,to je maras…
Na vrácení daní se taky těším, je to takový milý příspěvek k rozpočtu :-) daruju krev, tak mi vždycky něco vrátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
3.3.10 19:29

:roll: 8-o No holky, jak vás tady čtu - ty ceny.. :roll:
Já mám teda taky soukromého doktora a jsem zvědavá, kolik za celé těhotenství u něj zaplatím.. :think:
Poctivě si to píšu, tak uvidíme..

No Ivul, vybírat peníze i za to, že na UTZ vezmeš přítele - tak to už mi připadá jako vrchol - dneska mi to připadá jako samozřejmost, když vidím, kolik je vždycky tatínků u nás v čekárně.. :nevim:

Kurňa Moňa - co tu ještě furt robíš.. :) Malé je asi u tebe v bříšku mooooc dobře.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
3.3.10 19:56

Ivi tak to je ale velkej maras !!!Platit za to že tam tvůj přitel jen stojí a dívá se na monitor?!?!To bych se toho dr. asi zeptala jestli to opravdu myslí vážně?Že mi to přijde divné a ještě 400kyla kdyby chtěl třeba pajdu tak budiž,ale toto :cert: :twisted:
Verčo no já nevím co tu furt straším,ale už mě to nebaví,už bych chtěla rodit :mrgreen: fakt že jo! :pankac: Malá mi dává už pěkné kopance a to se pomalu nedá vydržet :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
3.3.10 21:12

Kopance mi taky dávají zabrat. Dneska se docela blbě „protahuje“. Zapře se mi pod žebra a o močový měchýř :-D Když jsem šla od kamarádky z kafíčka, málem jsem se na ulici počůrala :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
4.3.10 08:46

Holky, jak jsem byla v úterý u toho doktora, tak se tam sestřičky bavily, že neví, co se děje, že vypisujou jednu těhotenskou průkazku za druhou.. Že už to dlouho nezažily.. No to zas budou v září plné porodnice.. :roll: Už to vidím.. :think:
Hlavně ať nejsou STOP stavy.. :cry:

Venku zas kurnik sněžíííí.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
4.3.10 09:20

Verčo,stop stavy jsou každý druhý den :-( dokonce předevčírem byly stop stavy ve všech Ostravských porodnicích. Já jsem vklidu,s rozjetým porodem tě na ulici nevyhodí a porodí tě.
Jj, u nás taky sněží. Hnus jeden fialovej :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
4.3.10 11:38

Fakt??? A to mi připadá, že moc těhulek nevídám.. :nevim: To je mazec.. :roll:
A jak to víš? To se dá někde zjistit? Někde na netu? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
4.3.10 11:45

Na záchrance dělá od kamarádčiné kamarádky manžel :-D ale fakt se tím netrap. Až to na tebe přijde,tak prostě pojedeš do porodnice,kde chceš rodit. Pokud by byl stop stav a nevypadalo by to na to,že porodíš hned za bránou,tak ti domluví příjem v jiné porodnici a převezou tě tam sanitkou. A kdyby byl porod už hoodně na blízku, tak si tě tam nechají a hold porodíš v přecpané porodce. A pokud by jsi, pro klid v duši, chtěla vědět před odjezdem do porodky o stop stavu, tak si tam zavoláš a je to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
4.3.10 14:33

Ahoj Holky ani vas nedoctu jak jemi zle asi naka stevni chipka mam krece v brise a zvracim.pritel jel z malym k rodicum tak odpocivam na gauci achjo tak se opatrujte az mi bude lepe ozvu se a doctu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
4.3.10 14:51

Ahááá Evi.. Tak to jo.. :palec: Já mám zatím ještě času dost.. Jen mě zajímalo, jestli se to dá nějak třeba online sledovat, nebo tak.. :-D :oops:

Že by Monča dneska něco? Ale venku je zima, tak pochybuju, že by se dnes Adriance chtělo ven.. :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
4.3.10 14:52

Ivunko uzdravuj se :kytka: a dávej na sebe pozor!!! Ať je ti co nejdříve lépe. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová