Těhulenky Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9099
25.3.10 14:13

Hoj holčiny! :mavam:
Ivy gratuluji k holčičce a jaké máte jména?
No dnešní noc nic moc malá se mi na kojo vzbudila v 22:30 tak jsem ji kojila (v leže) samozrejmě,že jsem usla a malá asi taky vzbudím se ve 23:45 a malá furt u cecku oči zavřené a saje 8-o ,tak jsem jí odpojila si říkám že za hodinu a čtvrt už by mohla být najezená :roll: dám ji do postýlky a ona ta potvora začne řvát! 8-o .Tak z postýlky zase ven a dala jsem si ji břichem na sebe tak přestala a zase jsme usly obě :-D vzbudím se v 0:45 tak ji znova dám do postýlky a světe div spí,tak si lehám a usínám.Hm na moc dlouho ne ve 2:30 se mi opět budí na kojo.Tentokrát si dávám pozor abych neusla,malá je za 15minut hotová,tak šup do jejího pelechu.Pak kojo „až“ v 7 ráno,8:30,9:30,11:30,13h a teď už konečne usla.Byla vzhůru od pul 9.Poslední dobou se častěji hlásí o jídlo,tak si říkám že mám asi málo mlíka že si moc nevytáhne bo pak ji tak po hodině dam znova ,ale už z flašky tam aspoň vím kolik vypije.
Jinač jsme dnes byly na kyčlích a přesně jak jsem si myslela-málo roztahuje nožky.Takže 8 týdnů jí teď budu dávat ještě dvě látkové pleny na tu papírovou.Sice jsem to čekala ale nadšená nejsem.
S takovou ji do ničeho neobleču bo bude jak malé sumo s takovým velkým zadkem :-) .
Já jsem to měla taky jako mimi měla jsem i půl roku řemínky,mamka říkala,že je to dědičné :-?
No sice bych si pospala,ale musím jít vařit a umýt nádobí,tak práci zdar! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4834
25.3.10 16:07

Zdravím!
Ivi-gratuluji k holčičce,budete mít páreček.Mě to nevyšlo
Evi-Tak dej vědět,jak jsi na tom.Držím palce,kdyby už to bylo
Verči-přítel taky nechtěl k porodu,ale nakonec bude i u císaře
Dneska je tak protivný vítr,že se mi ani nechce ven.Byla jsem akorát nakoupit a stačilo mi.
Bolí mě v krku a kašlu suchý kašel tři dny,beru od včerejška paralen,piju lípu a bezinkami a lížu cibulovou šťávu s medem.Jsem zvědavá,jestli mě to přejde.Na císaře chci být v poho.Nerada bych pak po porodu lehla a brala nějaká antibiotika.Celou dobu zdravá jak řípa a na finiš se to po…
Půjdu se psem,tak :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
25.3.10 17:22

Ahojky holky :-)
Kdepáák, pořád jsem 2v1 :-D na to,jak mě v úterý honil na dnešek mudr na kontrolu do porodky - prý ale pokud ještě neporodíte, tak si vesele nosím pupendo dál a necítím že bych měla rodit :-D i ti poslíčci mě přešly. Dopoledne jsem teda byla na kontrole ve Vítkovicích,malá zlobila, celý záznam spala a nechtěla se potvůrka vzbudit (třepali mi s břichem, cvičila jsem nohou a pak mě nechali vyjít pěšky 3 patra a zpět na monitor) No jo, když dopoledne fakt není její čas, nejaktovnější je vždy večer, je po tatínkovi, spí ráda dlouho. A po obědě jsem šla na cvičení a plavání. Zase to bylo parádní a cítím se skvěle!!! Kdo ví, třeba půjdu ještě v úterý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4834
25.3.10 19:11

Evi-tak ještě vydrž
Moni-stejně ti malá krásně spinká,jak já si pamatuju na to moje první,tak jsem se nevyspala první půl roku.Z porodnice jsem jela s 72kg a do dvou měsícu jsem měla 62kg a moje normální byla 68kg.Dal mi zabrat.Mlíčko se ti upraví,jestli kojíš a jestli nespí přes den,tak je fajn,že v noci.Toho si važ.Mají mrňousci větší výdej,když jsou vzhůru,tak mají brzy hlad.Na druhou stranu se může trochu rozhlédnout kolem sebe malá a začít vnímat okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
25.3.10 21:20

Ahoj Holky jdu vas pozdravit a zaroven se rozloucit budem tedy vikendovat u te nasi tchyne domu prijedem az v pondeli…Moni neboj stim mlickem seto upravy jato mela u maleho podobne hodne papej nicemu se nevyhybej ja jedla vsechno co jsem jedla v tehu dokonce i segedysky gulas a malemu nic nebylo…posilame hodne sily a Evy pokud se mala o vikendu rozhodne na svet tak drzime palecky at mas rychli a bezproblemovy porod :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
25.3.10 22:10

Ivunko děkuji ti za přání! A já přeju krásný víkend!
Froggy držím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
25.3.10 22:38

Evy i ja dekuji :hug: nak nemam spani.
Doufam ze bude hezky podle predpovedi to moc slavne nevypada achjo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
25.3.10 22:44

Taky nějak čumákuju do tmy :-D Vidím,že jsme se potkaly na jiné diskuzi. Taky jsi neměla jednoduchou cestu k mimi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
26.3.10 08:55

Ahoj Evy ta cesta byla promne hozne dlouha maly mel 2roky kdyz jsme se zacali snazit o miminko doufala jsem ze do pulroku byto mohlo vyjit a nevyslo pak jsem nato kaslala a rekla si mozna tojednou vyde a taky ze vyslo po roce apul jsem chtela jit na gyndu ze mam asi problem a ejhle // na testiku tak jsem byla stastna ale nedopadloto a ted podruhe je vse vporadku…kdybych tenkrat o mimi neprisla takjsem mela termin na 5dubna jeto sice smutne ale ted mne asi fakt dzi to mimi v brisku a nejvetsi oporou mi byl mujmaly raubir snim jsem nato zapomela a venovala se naplno jemu…tak ja se jdu oblect a jedem autobus namjede po 10 pak uz nic az odpoledne tak ahojky a krasny vikend :kytka: (kuknu na na vas tchyne) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
26.3.10 10:38

Holky, vy jste teda spisovatelky.. :)
To máme krásný pátek, že?

Ivunko Přeji hezký víkend u tchýně.. :hug: :mavam:

Evi Tak jak se cítíš? Malá ještě nechce na svět? že by nedělňátko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4834
26.3.10 15:03

Zdravím holčiny!
Počasí je krásné,jen ten vítr.Zítra bude hůř,tak peru a smejčím,ať je tady čisto.Musím vše stihnout do úterý.
Ještě se půjdu mrknout na zahrádku.Nebyla jsem tam od podzimu,co jsem překopala jahody.Uvidíme,co po těch mrazech nepřežilo.
Ivu- do Děhylova můžeš jet ke tchýni i vlakem z O-Svinova nebo Třebovic.Každou hodinu.
Ještě na vás kouknu k večeru. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
26.3.10 20:04

Ahojky holky :-)
Dneska byl opravdu krásný den, odpo jsem byla na velké procházce a jen v halevce :jazyk: super!

Verčo cítím se pořád stejně,na to, jak mě mudr v úterý strašil, tak mi přijde, že já tu budu s pupíkem strašit ještě v dubnu :lol: no uvidím, mudrova předpověď končí v neděli. Zítra bych rodit ale nemusela, jsem pozvaná na narozeniny a ráda bych na ně šla :mrgreen:

Včera jsem se dala na žehlení a ve chvíli, kdy se mi nažhavila žehlička plná vody,tak mi spadla. Vypadalo to jako by blila :poblion: z otvorů na páru chrlila vařící vodu a rovnou do zásuvky :lol: Samozřejmě to nepřežila a odešla do věčných lovišť :cert: tak jsem dneska na rychlo jela kupovat novou. A zrovna před mateřskou… :-( no,na posraného i hajzl spadne… Nedovedu si představit fungovat s mimčem bez žehličky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
26.3.10 22:13

Před chvilkou jsem si objednala šátek na nošení :-) přikládám fotečku. Mám radost, barva je přesně jak jsem si ji představovala. Snad mi to půjde vázat :lol: jsem tak trošku jelito…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
27.3.10 07:00

Evi to je krásná barva :potlesk: a jaky máš šátek myslím značku a na kolik tě vyšel,taky uvažuju jestli ho pořídit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
27.3.10 07:00

Evi to je krásná barva :potlesk: a jaky máš šátek myslím značku a na kolik tě vyšel,taky uvažuju jestli ho pořídit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová