Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hoj holčiny! ![]()
Ivy gratuluji k holčičce a jaké máte jména?
No dnešní noc nic moc malá se mi na kojo vzbudila v 22:30 tak jsem ji kojila (v leže) samozrejmě,že jsem usla a malá asi taky vzbudím se ve 23:45 a malá furt u cecku oči zavřené a saje
,tak jsem jí odpojila si říkám že za hodinu a čtvrt už by mohla být najezená
dám ji do postýlky a ona ta potvora začne řvát!
.Tak z postýlky zase ven a dala jsem si ji břichem na sebe tak přestala a zase jsme usly obě
vzbudím se v 0:45 tak ji znova dám do postýlky a světe div spí,tak si lehám a usínám.Hm na moc dlouho ne ve 2:30 se mi opět budí na kojo.Tentokrát si dávám pozor abych neusla,malá je za 15minut hotová,tak šup do jejího pelechu.Pak kojo „až“ v 7 ráno,8:30,9:30,11:30,13h a teď už konečne usla.Byla vzhůru od pul 9.Poslední dobou se častěji hlásí o jídlo,tak si říkám že mám asi málo mlíka že si moc nevytáhne bo pak ji tak po hodině dam znova ,ale už z flašky tam aspoň vím kolik vypije.
Jinač jsme dnes byly na kyčlích a přesně jak jsem si myslela-málo roztahuje nožky.Takže 8 týdnů jí teď budu dávat ještě dvě látkové pleny na tu papírovou.Sice jsem to čekala ale nadšená nejsem.
S takovou ji do ničeho neobleču bo bude jak malé sumo s takovým velkým zadkem
.
Já jsem to měla taky jako mimi měla jsem i půl roku řemínky,mamka říkala,že je to dědičné ![]()
No sice bych si pospala,ale musím jít vařit a umýt nádobí,tak práci zdar! ![]()
Zdravím!
Ivi-gratuluji k holčičce,budete mít páreček.Mě to nevyšlo
Evi-Tak dej vědět,jak jsi na tom.Držím palce,kdyby už to bylo
Verči-přítel taky nechtěl k porodu,ale nakonec bude i u císaře
Dneska je tak protivný vítr,že se mi ani nechce ven.Byla jsem akorát nakoupit a stačilo mi.
Bolí mě v krku a kašlu suchý kašel tři dny,beru od včerejška paralen,piju lípu a bezinkami a lížu cibulovou šťávu s medem.Jsem zvědavá,jestli mě to přejde.Na císaře chci být v poho.Nerada bych pak po porodu lehla a brala nějaká antibiotika.Celou dobu zdravá jak řípa a na finiš se to po…
Půjdu se psem,tak
![]()
Ahojky holky ![]()
Kdepáák, pořád jsem 2v1
na to,jak mě v úterý honil na dnešek mudr na kontrolu do porodky - prý ale pokud ještě neporodíte, tak si vesele nosím pupendo dál a necítím že bych měla rodit
i ti poslíčci mě přešly. Dopoledne jsem teda byla na kontrole ve Vítkovicích,malá zlobila, celý záznam spala a nechtěla se potvůrka vzbudit (třepali mi s břichem, cvičila jsem nohou a pak mě nechali vyjít pěšky 3 patra a zpět na monitor) No jo, když dopoledne fakt není její čas, nejaktovnější je vždy večer, je po tatínkovi, spí ráda dlouho. A po obědě jsem šla na cvičení a plavání. Zase to bylo parádní a cítím se skvěle!!! Kdo ví, třeba půjdu ještě v úterý ![]()
Evi-tak ještě vydrž
Moni-stejně ti malá krásně spinká,jak já si pamatuju na to moje první,tak jsem se nevyspala první půl roku.Z porodnice jsem jela s 72kg a do dvou měsícu jsem měla 62kg a moje normální byla 68kg.Dal mi zabrat.Mlíčko se ti upraví,jestli kojíš a jestli nespí přes den,tak je fajn,že v noci.Toho si važ.Mají mrňousci větší výdej,když jsou vzhůru,tak mají brzy hlad.Na druhou stranu se může trochu rozhlédnout kolem sebe malá a začít vnímat okolí.
Ahoj Holky jdu vas pozdravit a zaroven se rozloucit budem tedy vikendovat u te nasi tchyne domu prijedem az v pondeli…Moni neboj stim mlickem seto upravy jato mela u maleho podobne hodne papej nicemu se nevyhybej ja jedla vsechno co jsem jedla v tehu dokonce i segedysky gulas a malemu nic nebylo…posilame hodne sily a Evy pokud se mala o vikendu rozhodne na svet tak drzime palecky at mas rychli a bezproblemovy porod
![]()
Ivunko děkuji ti za přání! A já přeju krásný víkend!
Froggy držím ![]()
Evy i ja dekuji
nak nemam spani.
Doufam ze bude hezky podle predpovedi to moc slavne nevypada achjo ![]()
Taky nějak čumákuju do tmy
Vidím,že jsme se potkaly na jiné diskuzi. Taky jsi neměla jednoduchou cestu k mimi ![]()
Ahoj Evy ta cesta byla promne hozne dlouha maly mel 2roky kdyz jsme se zacali snazit o miminko doufala jsem ze do pulroku byto mohlo vyjit a nevyslo pak jsem nato kaslala a rekla si mozna tojednou vyde a taky ze vyslo po roce apul jsem chtela jit na gyndu ze mam asi problem a ejhle // na testiku tak jsem byla stastna ale nedopadloto a ted podruhe je vse vporadku…kdybych tenkrat o mimi neprisla takjsem mela termin na 5dubna jeto sice smutne ale ted mne asi fakt dzi to mimi v brisku a nejvetsi oporou mi byl mujmaly raubir snim jsem nato zapomela a venovala se naplno jemu…tak ja se jdu oblect a jedem autobus namjede po 10 pak uz nic az odpoledne tak ahojky a krasny vikend
(kuknu na na vas tchyne) ![]()
Holky, vy jste teda spisovatelky.. ![]()
To máme krásný pátek, že?
Ivunko Přeji hezký víkend u tchýně..
![]()
Evi Tak jak se cítíš? Malá ještě nechce na svět? že by nedělňátko?
Zdravím holčiny!
Počasí je krásné,jen ten vítr.Zítra bude hůř,tak peru a smejčím,ať je tady čisto.Musím vše stihnout do úterý.
Ještě se půjdu mrknout na zahrádku.Nebyla jsem tam od podzimu,co jsem překopala jahody.Uvidíme,co po těch mrazech nepřežilo.
Ivu- do Děhylova můžeš jet ke tchýni i vlakem z O-Svinova nebo Třebovic.Každou hodinu.
Ještě na vás kouknu k večeru. ![]()
Ahojky holky ![]()
Dneska byl opravdu krásný den, odpo jsem byla na velké procházce a jen v halevce
super!
Verčo cítím se pořád stejně,na to, jak mě mudr v úterý strašil, tak mi přijde, že já tu budu s pupíkem strašit ještě v dubnu
no uvidím, mudrova předpověď končí v neděli. Zítra bych rodit ale nemusela, jsem pozvaná na narozeniny a ráda bych na ně šla ![]()
Včera jsem se dala na žehlení a ve chvíli, kdy se mi nažhavila žehlička plná vody,tak mi spadla. Vypadalo to jako by blila
z otvorů na páru chrlila vařící vodu a rovnou do zásuvky
Samozřejmě to nepřežila a odešla do věčných lovišť
tak jsem dneska na rychlo jela kupovat novou. A zrovna před mateřskou…
no,na posraného i hajzl spadne… Nedovedu si představit fungovat s mimčem bez žehličky.
Před chvilkou jsem si objednala šátek na nošení
přikládám fotečku. Mám radost, barva je přesně jak jsem si ji představovala. Snad mi to půjde vázat
jsem tak trošku jelito…
Jé Evi to je krásná barva
a jaky máš šátek myslím značku a na kolik tě vyšel,taky uvažuju jestli ho pořídit ![]()
Jé Evi to je krásná barva
a jaky máš šátek myslím značku a na kolik tě vyšel,taky uvažuju jestli ho pořídit ![]()