Těhulky 2015 Brno

• Otevřená skupina

Těhulky 2015 Brno

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23.2.15 21:22

@Domek2
vše ok, na cukrovku jdu příští týden. Ve 30tt se už chodí do porodnice na utz? Jinak malá už mě pěkně kope :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.15 21:23

Zdravím nově příchozí :mavam:

v kolikátém jste týdnu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
23.2.15 21:31

Ahoj. Ve 30. týdnu jsem. Začínáme se hrozit toho, co všechno ještě nemám nachystany…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.15 22:18

@kacabosom

co už máš? Já skoro nic :) Jsem ve 23 tt, tak si furt říkám času dost :) stejně zatím mají spíš to zimní. Já mám zatím, kočárky, vajíčko a mobilní monitor dechu, to je všechno. Ve středu se budu koukat na nějaké věci. Tak možná připořídím :) Jinak se zatím pořád koukám na všemožné stránky na postýlku, chůvičky apod. :) Ve 30 tt, to ještě stihneš ;) Jak se cítíš? Jsi ok, nebo máš nějaké to trápení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
24.2.15 14:31

Kočárek máme u pribuznych. Vajíčko v komoře;-) dneska mi došly látkové pleny. A pořídila par věci do porodnice. Přítel je v pohodě az moc. :-D trápí me horší dýchání. Večer skoro nemuzu usnout a budí me to. Navic se mi na uchu udělal výrůstek, se kterým asi ještě budu muset na zákrok. Ale nestresuju se. Dokud je mimi v pořádku, tak se všechno zvládne. ;-).
Co ty, nějaké nepříjemnosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
24.2.15 14:32

@boogie.monous mimochodem, kde jsi koupila ten monitor dechu, prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
24.2.15 18:25

@boogie.monous: do porodnice se chodí myslím nejdříve od 36tt. Záleží kdy tě pošle MUDr. To jdu ještě ke své doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
24.2.15 18:26

Já teda ještě taky nic nemám nachystaný. Začnu až tak v půlce března.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
25.2.15 21:24

@Domek2 tak to já to raději chystam dopředu, kdyby náhodou. Navíc se doma nudim, tak pomalinku shromažďují. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.15 22:24

@kacabosom

já cítím dobře. Ten monitor je Snuza halo, koupila jsem ho přes sbazar od jedné paní za 1000 Kč, nechtělo se mi za to dávat 2500.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.15 22:25

AHoj holky,

jak se máte. Dneska jsem pořídila pár oblečků na malou. Ty malé věci jsou fakt k sežrání a nedovedu si představit, že se do něčeho tak malého vleze a že něco tak malého budu oblékat :D :D :D už se moc těším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
26.2.15 11:42

@boogie.monous já jsem predevcirem malému věci přála a celou dobu, co jsem je vesela na snuru, tak jsem se u toho Čulíka. Je to jak na panenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.15 21:58

Chtěla jsem se zeptat, co říkáte na ten 3D ultrazvuk, má to cenu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
26.2.15 22:01

Myslís ten ve 21.týdnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
27.2.15 10:37

@boogies.monous: já byla s prvním cca ve 24 tt v Sanatorium Helios. Už si přesně nepamatuji kolik to stálo. Máme z toho DVD a nějaký fotky. Malej, ale nechtěl moc spolupracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny