Těhulky 2015 Brno

• Otevřená skupina

Těhulky 2015 Brno

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
873
12.3.15 10:22

@kacabosom: No já to dýl jak do konce 38tt nevidím, ale třeba vydržím. :lol: U nás v rodině všichni rodí ve 36tt až 38tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
12.3.15 10:23

domek2

Ano len na slovensku som zan neplatila a tu mi doktor hovoril ze ak bude treba musim si ho kupit sama ze vraj on sa da potom sterilizovat a v pripade potreby zas pouzit tak ma to trocha zarazilo ale co som pozerala stoji nejak okolo 1550kc tak to nie je az taka horibilna suma aj ked na slovensku by sa mi zdalo vela dat zato 65eur tak som zvedava co povie doktor v stredu na kontrole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
12.3.15 10:31

@Domek2 no, u nás též… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
8.4.15 21:58

:)

Ahojte :)
tak se vam tu trosku predstavim :) jsem ve 30tt :) termin mam 24.6.2015 :) cekam chlapecka :) a bude mi 23 :) a i kdyz tu bydlim odjakziva vubec nikoho tu neznam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
8.4.15 22:47

Vitaj ja mam termin 25.6. a malo by to byt dievcatko :) tiez tu nikoho nepoznam ale pomaly spoznavam ludi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.15 09:21

Ahoj holky,

tak to se možná potkáme v porodnici :D Já mám termín 25.6. :D Čekám holčičku. Už víte jakou porodnici si zvolíte? Příští týden jdu na třetí ultrazvuk, tak se těším. Jsem zvědavá kolik už váží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.15 09:23

Jinak jak se holky cítíte? Zvládáte? Mě je zatím fajn. Už jste byli na těhotenském focení? Já ho budu mít v květnu. Tak se těším, ale doufám, že do té doby nebudu vypadat jak mamut :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
9.4.15 14:21

Ahojky no ja som rozmyslala nad Bohunicami ak bude vsetko OK ak nie tak Obilnak…ja som bola vcera na poradni a vazi 1030g uz ;) a co sa tyka zvladania a pocitov tak kedze chodim na rizikovu poradnu tak pred kazdou kontrolou som napata ako struna na gitare ci neskoncim v nemocnici kvoli cipku…uz som 2× lezala kvoli tomu zaciatkom marca 4 dni a potom o tyzdne po kontrole zasa 4 dni ale odvtedy sa to nastastie len zlepsuje ale aj tak sa bojim pred kazdou kontrolou…ale inak fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.15 12:28

@Stevka

Ahoj tvoje obavy chápu. Mě doktorka na začátku, pěkně vystrašila a úplně zbytečně, takže jsem se ze začátku taky klepala. Jdu určo do Bohunic. Držím palce, ať nemusíš ležet v nemocnici :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
11.4.15 10:21

Dakujem pekne pevne verim ze bude vsetko uz len dobre ;) tak mozno sa vidime v Bohuniciach ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
12.4.15 07:17

Ahoj holky. U mě zatím všechno dobrý. Jen jsem už jako hroch a začíná mě to zmáhat. Dneska mám 30 dní do porodu, tak doufám, že ještě aspoň 14 dní vydržím. Náš první se narodil už za dva dny, tam uvidím jak to bude teď. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
12.4.15 19:39

Ahoj
tak drzim prsty nech to vydrzite co najdlhsie :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.15 20:24

@Domek2

ahoj, taky držím palce, ať si ještě u tebe v bříšku pobude co nejdéle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny