Poradna duly
Jana Čurdová
hih tak to já mám normálně taky D, jenže 70, tak se mi podprdy sháněly blbě (a ještě s mejma požadavkama na materiál či ramínka) a su zvědavá co mě čeká teď … zatím mega ztěžkly a jakoby se naplnily … no ale do listopadu mno nevím, nevím ![]()
Chudáku Bibi … tak to ti nezávidím…
mě zatím taky ztěžkly, ale nezvetšily se… tak mažu, mažu ..
už se mi i „formuje“ břiško, ale to je tím, jak žeru a nechodím 4× týdne cvičit, jak jsem chodila.
Jak jste na tom s cvičením, chodítě nějaká?
Já se snažím aspoň víc chodit .. ![]()
Chci začít po 12tt chodit na cvičení pro těhu a jinak plavání to mužu doma.jinak ted jsem na sebe opatrná.nic moc nedělám. ![]()
Ahojky, tak já bych chtěla cvičit, chodit plavat, bruslit..... ale přítel mi to zakazuje, že mám na sebe dávat pozor do toho 3 měsíce. A já už bych tak strašně ráda skočila do bazénu ![]()
ahoj holky jsme tu nová. Mohla bych se k vám přidat? Jsem v 6tt těhu. Je mi 23 let. ![]()
Viktorie
Viktorie20 píše:
ahoj holky jsme tu nová. Mohla bych se k vám přidat? Jsem v 6tt těhu. Je mi 23 let.Viktorie
Ahoj jasný že mužeš
tak jak je?nějaké nevolnosti?první těhu? ![]()
Ahoj holky, vítám Viktorku! Kdy máš termín? Už jsi byla u doktora?
Jinak děvčata, já teda zírám
já mám prsa B, zatím trochu ztěžkly a trochu se zvětšily, ale nic dramatického. A jsem spokojená, ono to musí někdy docela i překážet, takové prsa, ne?
Jinak já ted cvičit nechodím, taky se šetřím, budu chodit na cvičení pro těhule, ale až po třetím měsíci. ![]()
jittu píše:
Ahoj holky, vítám Viktorku! Kdy máš termín? Už jsi byla u doktora?Jinak děvčata, já teda zírám
Jinak já ted cvičit nechodím, taky se šetřím, budu chodit na cvičení pro těhule, ale až po třetím měsíci.já mám prsa B, zatím trochu ztěžkly a trochu se zvětšily, ale nic dramatického. A jsem spokojená, ono to musí někdy docela i překážet, takové prsa, ne?
joo Jitu žádnej med to není tahat se s takovejma mega prsama.ted když mám Ička nemužu sehnat podprdu teda ted mám zamluvenou od Anity maj teda do Iček ale co potom?
mno po dětech pujdu na zmenšení už mě to štve.Už se těším na cvičení pak bych chtěla na předporodní kurz.Co vaši mužský hrnou se k porodu?Náš jo ho chci vidět hrdinu když se hroutí z pohledu na jehlu či krev. ![]()
Bibi - ten můj tam chce taky a já jsem ráda
sama bych rodit nechtěla ![]()
Co myslíte, můžu se opalovat, nemůže to mimču uškodit? A holky, nemáte strach z radioaktivity z Fukušimy? Já vím, je to daleko, ale černobyl byl taky a taky to bylo až u nás.
![]()
Díky holky, že jste mně tu přijaly. U doktorky jsem byla včera a je to potvrzeno
termín prý koncem listopadu, přesně datum nevím. Jinak citlivost prsou, pobolívání v podbříšku, nechutě žádné necítím, naopak jim dost. Velikost mám B.Jinak necvičím teď, přesně jako u Lucí mi to zakazuje přítel a hlídá mě dost. Je to moje první těhotenství. V práci jsem předevčírem skončila, takže si budu užívat těhotenství pěkně v klidu ![]()
Ahoj Viky, také Tě vítám
! Máš moc hezké jméno.
Máš hezkého hafana,to je staford, že? Úžasný pejsek. Dlouho si ho přeju,ale máme menší byt a teď, když čekáme miminko,tak jsem se bála,protože tenhle pes je prý dost náročný na výchovu.Tak ho snad někdy taky budu mít ![]()
Yes Lucí,je to americký staford,máme dva a v bytě,můžu tohle plemeno doporučit,jsou hodní a vydrží i 10 hodin sami.Samozřejmě je to bojové plemeno a hodně lidí je odsuzují,což nechápu.Sousedka má kokra a ten jí už 3 krát dost pokousal a je zlej na děti!Naše můžou běhat bez vodítka a milují všechny pejsky. Je to o výchově,ty naše jsou zlatíčka a to jsme je razantně nevychovávali.Jednomu je 5 a druhýmu rok.
Přítel být u porodu nechce,je mu špatně jen když mu berou krev,ale já bych si moc přála aby tam byl.
Ahojda holky..
na to opalování jsem se taky chtěla zeptat, musím to někde nastudovat, já se zatím slunila v tílku a kalhotkách..
z fukušimi teda strach nemám …
jinak manžel k porodu asi půjde a teď se bavíme jest-li se mnou půjde na UTZ v 13. týdnu…
jittu píše:
Bibi - ten můj tam chce taky a já jsem rádasama bych rodit nechtěla
Co myslíte, můžu se opalovat, nemůže to mimču uškodit? A holky, nemáte strach z radioaktivity z Fukušimy? Já vím, je to daleko, ale černobyl byl taky a taky to bylo až u nás.![]()
Jitu opaluji se ale bříško mám přikrytý,abych pravdu řekla ty radioaktivity se docela bojím.myslim že pravdu neříkaj,víš že to co uniklo ničemu neškodí nevim těžko říct. ![]()