Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Faninacek neboj se, to bude dobré, jak to popisuješ, tak takto já špiním, krvácím, před menstruací i 6 dní a pořád přemýšlím, zda je to špinění nebo slabé krvácení…
@Faninacek To já až tak úplně nevím, ještě jsem nebyla u doktorky, ale asi 4+1. Ale právě při poslední menstruaci jsem špinila déle než obvykle, těch 6 dní, menstruace byla slabší a těhu test negativní, ale testoval jsem to jen jednou a nevím už kdy, takže by to klidně mohlo být už v těhotenství…nevím. Ale myslím, že pokud nekrvácíš hodně, tmavě červenou krev, tak to nemusí nic znamenat.
@muchomurka3 tak snad budeme obě v pořádku… a ty už nějaké děti máš? stávalo se ti to v předchozím těhotenství?
@Faninacek Mám syna. Vůbec jsem nešpinila, ani nekrvácela, ale vím, že se to stává dost často a nic špatného to neznamená.
@muchomurka3 tak super, diky moc, jsi me uklidnila
tak at probiha vse ok… a ozveme se jak se nam daří.. mej hezký víkend. ![]()
Holky, mě začaly nevolnosti a mlátí se mnou hormony.. Chudák manžel.
A je fakt, že první těhu jsem mohla prospat, teď už to tak lehké není
K
Tak ja odjela holky na víkend na chatu, tak tady na to nebudu snad mys let. Tak vám přeji hezký a pohodový víkend ![]()
Holky, držím vám pěstičky, ať to nic není a mimi jen krásně sílí
Také přeji hezký víkend VŠEM
![]()
Ahoj holky, přidávám se k Vám těhulkám, podle kalkulačky jsem 4+4,na těhotenském testu krásné 2//,bolí mě záda, prsa, a těžko od žaludku, ale nezvracím, skoro nic nesním.
V pondělí mám dovo tak si zavolám k dr.na ultrazvuk.
A holky jak to je, že dle kalkulačky jsem 5týden a 4+4 děkuji za info