Těhulky od června/července 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
177
21.6.15 21:08

@Micheillle pro upřesnění posílám odkaz :lol:
 http://www.clearblue.com/…m-poceti.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
510
21.6.15 21:29
@kalipa píše:
@Micheillle pro upřesnění posílám odkaz :lol:
http://www.clearblue.com/…m-poceti.php

Aha, díky už to chápu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
21.6.15 21:40

@antoinnetka no to tedy :lol: nam se povedlo prvni sex v dobe ovulace po tom co sme si rekli ze teda jeste rok pockame :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
21.6.15 21:41

@antoinnetka tak to je super, a přeji ať je vše v pohodě :)

@Micheillle není zač… máš v plánu s ním testovat? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
510
21.6.15 21:42

@kalipa No člověk nikdy neví a aspoň jsem zase o něco chytřejší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
21.6.15 23:57

@antoinnetka no ani nevis jaky, koukali sme oba na ten test :lol: ted jeste vydrzet do toho 29 na to co mi rekne doktorka :lol: asi ani nedospim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
22.6.15 12:18

Tak my furt krasne stoupame v odstinu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.15 13:07

Ahojky, můžu se přidat? Dnes potvrzené těhotenství (cca 5+4), doma jedno dítko. Zatím bych raději přispívala anonymně..Při prvním těhotenství jsem si zažila nepěkné chvíle a zatím to nechci moc roztrubovat. I kvůli práci. A jsem z Ostravy. K.

• Citovat
  • Upravit
1252
22.6.15 13:21
@Anonymní píše:
Ahojky, můžu se přidat? Dnes potvrzené těhotenství (cca 5+4), doma jedno dítko. Zatím bych raději přispívala anonymně..Při prvním těhotenství jsem si zažila nepěkné chvíle a zatím to nechci moc roztrubovat. I kvůli práci. A jsem z Ostravy. K.

Jasnacka vitam te a gratuluji :-) po kolika budes prtousky mit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.15 14:05

@Davima - kdyby se dcera narodila v termínu, tak skoro přesně o 3 roky..Dřívější porod. K.

• Citovat
  • Upravit
1252
22.6.15 14:45
@Anonymní píše:
@Davima - kdyby se dcera narodila v termínu, tak skoro přesně o 3 roky..Dřívější porod. K.

Takze budes mit mrnousky o 3 roky cca :-) no my skoro o 4 a uz ted si rikam jak to zvladnu malej je trosku narocnejsi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.15 16:48

nováček

Ahoj holky :) Ráda bych se pridala. Sice jsem objevila // 30.5. A to po 4dennim zpozdeni. Prekvapeni jak blázen. V listopadu 2014 po ivf jsem mela mimodelozni tehot. Tak mam jen 1 vejcovod. Takze to bylo prekvapeni ze se to potvedlo prirozene. Nosifol jsem take brala, ale nepravidelne. Ted zacinam 8 tyden, bobkovi bije srdicko a je 7mm velikej ;-) Mame s manželem ohromnou radost. A jak se daří Vám? Nemáte nektera zvýšenou teplotu? Me uz trapi tyden, ale pry je to hormonama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
22.6.15 17:57

@Kameramannova ahojky srdecne te vitam :-) no trisku zvysenou mam a problem ze jsem alergik a ted neberu prasky, mam kortikoidy :-/ tak mam jen bylinkove kapky do nosu, takze trosku dutiny zlobi, zacinam se v obliceji pupinkovat furt bych spala a ta nalada no jeje :lol: a o navalech horka ani nemluve :lol: :lol: :lol: ja jdu pristi pondeli k doktorce tak uz se nemuzu dockat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
22.6.15 18:39

@Davima taky jsem dneska pořád unavená hrozně spavá a taky jdu příští pondělí k doktorce, tak doufám, že vše bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.15 18:40

@Davima. Ahoj. Tyjo, tak navaly horka? To Ti nezavidim. U doktory preju dobre zpravy! a mas uz nevolnosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí