Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ale jooo stále dobře. Sice mě už začíná bolet celý člověk…ale to k tomu asi patří. Otoky nohou a podobně. Začala jsem chodit na těhotenské masáže a jakmile mi začně neschopenka tak snad konečně začnu chodit i procházky. Doteď jsem jen seděla v práci a doma…
No taky už mi pomalu začne 7 měsíc, takže už práci vážně pověsím na hřebík. Semtam si říkám, jestli ještě není brzo, no ale tak proč se trápit. Denně vstávat v 5 hodin není nic moc.
Tak to znam taky mě bolì celì člověk já jsem doma uz od zari, kvuli tomu že jsem pracovala v chemickofarmaceutickym prumyslu. Doma mě to nudì tak už se pomalu modlìm, aby byl březen a hned bude o zabavu postarano. ![]()
Ahoj nebo spíš starosti třeba už pominuly a začínají jiný starosti schánění věcí
@sheila9 myslím že už jsi vydržela víc než dost, já minulý těhu taky do 7měs, myslím že by jsi měla taky začít už odpočívat.
Já už jsem doma taky od začátku, ale asi bych to ted po 2už tak nedala, bolí mě kyčle, pořád únava, a večer už se mi vážně špatně spí k ránu už se budím a to takřka od 4 měs a ted už jdu taky na 7měs. A tělo už si asi i myslí že malej je venku či co už mi teče mlezivo
nepříjemný. ![]()
@darrrsie69 cože, už ti teče mlezivo? Páni…to ani nevím že je možný. To víš, tohle je moje první
Tak to se mám asi naco těšit. Nojo je pravda že už mě taky bolí clý člověk semtam a tak jak píšeš bolí mě kyčle nebo třísla nebo nevim přesně která část to je, ale chodím jak kachna ![]()
@sheila9 jo je to možné i u prvorodiček, nevlastní sestra rikala ze ma taky fleky na tričku
No a právě proto by jsi měla už odpočívat nebo pak už si tolik neodpočineš
určitě kyčle a někdy jsem měla i křeče a z těch mám strach ty kurna bolí.
@sheila9 a nemuzu opomenout že mě bolel i hrudnik nějakou dobu
a to si v prvním těhu nepamatuji ani jednu takovou potíž
jsem starší jen o 6 let ![]()
Ahoj holky, tady je teda mrtvo
tak cooo? Nemáte už některá doma miminko? Já už jsem 37tt, takže předpokládám že některá z vás už má doma ten krásný uzlíček ![]()
@sheila9 ahoj, já už mám po termínu
dnes jdu na kontrolu tak uvidíme, jestli se něco hnulo. Páteční monitor zaznamenal kontrakce, hlavička je sestouplá, ale zatím vše uzavřené, tak uvidím dnes. ![]()
@sheila9 ahoj pojdte se pridat k nam do těhulky termin březen jestli chceš?
ja mam TP 31 azatim jen sem tam poslicky a dnes taky uvidim jestli se neco deje.Taky si rikam ze je tu mrtvo jakoby utlo tady
nebo si holky povidaji v soukrome diskusi.Ale uz nejsi v praci ne? ![]()
Nene do práce už vážně nechodím
termín mám 12.4. takže ještě docela čas. Necvičíte náhodu některá se zdravotnickou pomůckou Aniball/Epino? Já jsem začala minulý týden. U mě zatím žádné náznaky předčasného porodu, jsem ráda že je malý hlavně hlavičkou dolů. Akorát o víkendu jsem měla v moči trošku hlenu když jsem splachovala, tak jsem si toho 2× všimla. Tak jen doufám že to nezačínají být kousky hlenové zátky.
Ahojky holky, já tady nějak zapomněla psát
pradonek
, já mám termín 2.5., takže my ještě čekáme, ale už mám poslíčky…zatím ale předčasný porod nehrozí, vše v pohodě. Hlavičkou jsme ale stále nahoru chjo. A jak se těšíte?
Tak ja mam termin 23.3 ale ted jsem furt unavena a dene me poboliva bricho takze jestli v nejblizssich dnech neporodim tak me ztoho mrskne uz jsem s tech bolesti a td co mam tak tri dny uplne psychicky vycerpana ![]()
@sheila9 tak hlenova zatka pry muze odejít drive ale porod muze přijít treba az za tyden od te doby a nebo odchazi postupne.Ja aniball nemam ale slysela jsem o masirovani hraze ale nedelam to. @Paoooli jeste mate cas na otoceni
no kdyz prijdou bolesti tak se netesim
ale jinak uz bych chtela to miz za sebou a prcka u sebe
a jak se tesis ty? @Tejy přeju aby uz jsi mela prcka u sebe, me se to taky blizi ![]()