Těhulky TP červen 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1826
9.10.15 07:24

Ja na gyndu jeste ani nezavolala :oops: Stejne me objednaji az tak za mesic a co se ma stat stane se… Ale pred trema lety s prvnim tehotenskym testem v ruce jsem tam taky cela splasena volala hned - a sestra me nejak v tomhle smyslu uzemnila :lol:
Jinak neco o me - je mi 31, mam uz 2 rarasky 2,5r holcicku a 1r klucinu. Tohle dalsi je tak nejak planovane neplanovane, chteli jsme urcite jeste jedno ditko, jen ve me vedla vnitrni boj touha mit deti blizko k sobe s pudem sebezachovy :D Tak se to vyresilo samo a asi to bude fajn.. Bydlime na JZ od Prahy v takovem tom sirsim okoli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoy
1495
9.10.15 07:50

Já jsem teda na gyndu volala a objednali mě na 23.10., podobně jako minulé, nicméně shodou okolností jsem byla těsně před otěhotněním na prevenci a tam mi dr. říkala, že mám volat, co nejdřív, že má dlouhé čekací doby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
9.10.15 09:33

https://www.emimino.cz/…ceni-238581/ jeste jednou vas zvu do skupiny. zatim je otevrena, ale az bude clenek akorat a bude se diskutovat tam, skupinu uzavru pro vetsi soukromi. Je to lepsi zpusob jak pokecat, sdilet fotky, radit se o intimnich vecech…Aspon to neuvidi nekdo, kdo nema ;)

• Citovat
  • Upravit
582
9.10.15 09:39

Ha ha, já taky našla dvě čárky a ĺetěla jsem na gyndu :-) a doktor mi vysvětli, že je to moc brzo :-) jsem myslela, že čím dřív, tím líp :-) a objednal mě za měsíc, coč je za 12 dní - ano, stále to počítám :-) to budu v 8 týdnu. my teda zapadli na druhý pokus, na dovolené. ještě přítel říkal v cestovce, že tam jedeme sice dva, ale vracet se budeme tři :-) a měl pravdu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
9.10.15 10:17

To já si volala k doktorovi a čekala jsem že mě vezme taky tak za tři týdny a naopak chtěl abych přišla nejlépe okamžitě :mrgreen: Ono je to zase jiné když jsme na tohle těhotenství čekali přes 2,5roku. Sestry na recepci to prožívají s námi asi proto že jsme tam v posledním roce víc jak doma :lol:

Jinak já na sobě zatím žádné „vedlejší účinky“ těhotenství necítím, snad to nezakřiknu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
9.10.15 10:47

@Zupa jééé tak to vám moc gratuluju :-) a je krásné, že sestřičky to prožívají s vámi :-) mám husí kůži :andel:
já jsem hrozně unavená a usínám na počkání. a večer mám vždy zvýšeniu teplotu a je mi divně. ale nic, co by se nedalo zvládnout :-) a mám teda konečně plnou podprsenku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
9.10.15 11:18

Ahoj holky, můžu se k Vám taky přidat? Terminek mi vychází kolem 7.6. Doma už máme 20-ti měsíční princeznu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2811
9.10.15 11:25

@Zupa neboj, bude všechno v pohodě ;)

Já jsem teda volala na gyndu taky hned, ale to spíš proto, že jsem měla jít i na prevenci a chtěla jsem se domluvit, kdy mám tedy dorazit…
Příznaky zatím žádné a doufám, že ani nebudou. Milulé těhotenství mi nebylo zle ani jednou, tak snad to teď bude stejné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
9.10.15 12:15

@vikintha vítej :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567
9.10.15 12:56

@Lucinka_sf

Začínám být taky unavená, hrůza! Usínám před 22h totálně vyřízená. Sotva dojdu ráno do práce, zavírají se mi oči…
To bude morálka teď :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
9.10.15 12:59

Ahoj, tak jsem se k vám přesunula ze snažilek, kde jsem moc nepobyla… tady to doufám bude jinak… :mrgreen:
První den MS jsem měla 4.9., takže jsem hrozně čerstvá těhule, ale už jsem tu gyndu stihla… Byla jsem včera na krvi. A holky, není se kam hnát. Mám hodnotu HCG jen 155, takže musím jít znova v pondělí, kdy by měla být hodnota dvojnásobná… pokud je vše ok…
Mám strach, aby se něco nepokazilo.
A jako na potvoru - už 3 měsíce mám koupený letecky Londýn - odlet ve čtvrtek 15.10, tak si říkám, aby se něco „někde neutrhlo“… :oops:
Myslíte, že to bude ok? (klidně mi lžete :pankac: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2811
9.10.15 13:06

@Efkaaa já letěla do Anglie ve 22tt a pohoda ;) podle mě není čeho se bát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
9.10.15 13:09

Ha ha ha klidně mi lžete :-)
@Efkaaa já letím ve středu na otočku do Varšavy - pracovně. neměl by to být problém, pokud vyloženě nějaký neřešíme. spíš se bojím, aby mi nebylo blbě. jak jsem psala, mímo jsme si vezli z dovolené a už po cestě domů mi bylo v letadle blbě a to mi nikdy nebývá. takže ty dva lety po sobě, přítí středu, mě trochu děsí po téhle stránce :-) Londýn zvládneš, je to krátký let :-)

my měli na ten svátek plánováný výlet do Německa do Europaparku a ten jsme tedy zrušit museli. horské dráhy a kolotoče asi teď není to pravé a bezpečné :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
9.10.15 14:49

Tak já volala a jsem objednaná už a úterý :nevim: tak snad alespoň něco pozná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1138
9.10.15 20:08

@andys3 Ahoj, mám to úplně stejně jako ty :D Taky jsem měla poslední ms 1.9. Nečetla jsem celou diskuzi…kdy jdeš na gyndu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí