Těhulky ze Zlína?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5492
10.1.08 09:58

Poly, držím palce, aby jsi to zvládla, ale já se nad tím potila dost dlouho!
Tak jsem dnes kurz zaplatila. to cvíko mě přesvědčilo. Ty dvě hodiny pokecu nějak vydržím a pak si protáhnu hrb a i když na to u porodu zapomenu, tak aspon budu vědět co a jak a seznámím se tam s holkama, které jsou ve stejném kurzu. Holky z diskuze psaly, že jim to přijde moc dlouho, mě taky, ale když je to jednou za tři týdny..Ony chtějí chodit až jakoby ke konci těhu, ale to mi přijde, že je pozdě, to už budu ráda, že budu doma ležet s nohama nahoře, už bude třeba vedro a s pupkem někde vysedávat…ale je to každého věc!
Tu !Grosmanku zkus, ještě je dobrý Brychtová a ta je taky na Tomášově a prostředí tam je úžasné, ordinace vůbec nevypadá jako ordinace a kozu má růžovou polstrovanou jak pro panenku. Napiš, jak jsi dopadla!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
10.1.08 10:11

Tak, měřítko už mám vybrané, postavičku taky, ale nejde mi tam dostat ta adresa. Do nastavení se dostanu, to je v poho, ale nejde mi to zkopírovat,to je divné. Tam jsou jakési 2 adresy pod sebou, ale ani jedna mi nejde ko kopírování, pomooooooooc.

Musím se toho Barana opatrně zeptat, kdy končí, doufám, že se neurazí. Ty jdeš na ten kurz 23.1., že? My máme 24.1. tu prohlídku porodnice, jsem na to moc zvědavá, jestli to tam je nějak opravené nebo barevně laděné, nevíš náhodou?

A ke konci těhot. bych ten kurz asi neabsolvovala, zvlášť kdybych to čekala v létě 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
10.1.08 11:42

Poly, ty pokoje jsou normál ale jak je to na sále a hekárně nebo jak se tomu říká to nevím, ale zkus si najít na modrém koníkovi nějaké diskuze, kde holky píšou, jaké měly porody a jsou tam i holky ze Zl

S tím metříkem to je děs,co? Já fakt nevím, jak ti poradit, ale já to mám takhle.. akorát mi tam chybí u toho posledního img závorku uzavřít, to aby se mit tam nezobrazil metřík.Ty to budeš mít stejné, akorát to číslo p… budeš mít jiné, tak to zkus a kdyžtak ještě napiš. Jo a vrazíš tu adresu do Podpisua dáš puntík vždy připojit můj podpis, ale to asi máš
http://image.lafemmebonita.com/c/p614270.png[/img

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
10.1.08 11:43

Některým holkám to nešlo vůbec, tak to musely celé opsat,ten začátek opiš dle mě a jen to p… napiš jaké tam je,ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
10.1.08 11:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
10.1.08 11:47

http://image.lafemmebonita.com/c/p686325.png[/img

opiš to tak a dopiš tu závorku uzavřít na konci!! :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
11.1.08 15:11

Palonko-děkuji moc, jsi zlatíčko, promiň, že ti odepisuji až teď,ale včera mi kiksl počítač a nahodila jsem ho až teď.

O těch pokojích to vím,že jsou neutrální, jen jsem byla zvědavá, jestli je porodní sál třeba nějak pěkně barevný. Třeba se ozve Leňule a popíše nám to.

A kde se ztratil maccek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
12.1.08 10:51

Palonko- mrkla jsem na ty stránky modrého koníka a na ty porodnice. Jen jedna mamina asi z 15 nebyla spokojená, jinak si to maminy pochvalovaly. Jak PA, tak lékaře a dokonce i sestřičky na 6-tinedělí a to je co říct. Říkaly,že v 3.patře je to horší, jak ve 4.p.,ale necháme se překvapit, co ty na to?
Kámošce se na tři krále narodila holčička. Rodila v Kyjově. Říkala,že děs, ale ona je taková drobotina a říkala, že byla na sále 13 hodin. No moje nervy. Většinou jsi na hekárně a jak se to spustí,tak valíš na sál a je to, ale tak dlouho na sále :cry: ? Malé se nechtělo ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
13.1.08 16:38

Ahoj Poly!
To je bezva, že se ti povedl ten metřík. Jupííí!!
Jo, tak co se týká jiných přístupů na různých etážích v porodce jsem taky něco četla!No, doufám, že chytneme nějaké dobré PA a hodné sestry!Manžel říkal, že kdyby na mě řvali, tak je seřve taky a bude žádat, aby tam přišel někdo jiný - vtipálek, se ho asi budou bát,že
Jinak jak se cítíš?Doufám, že to bříško netvrdne, aspon ne tak moc a magnézko ti zabírá!
Jinak my jsme ve fázi vybírání kočárků. Jsou všechny hrozně drahé. Vy máte jaký? No a taky čučím na postýlky atd.Ale pořád si ještě říkáme, že se uvidí až po středě, to jdem na velký UTZ ve 20tt. Ty jo, já už jsem v polovině!Hrozně to utíká!Jinak ve středu jdu taky poprvé na ten kurz, no, ale abych pravdu řekla, trochu se bojím co bude. holky už se budou trochu znát a já budu nová.. toto nemám ráda. Tak říkáš, že jsi spokojená s tím cvíkem po pokecu? Já už mám nachystaný cvičební úbor a obůvky :D
Dávej na sebe pozor a určitě se ozvi papa P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
13.1.08 19:36

ahoj holky, i kdyz nejsem uz rok tehulka, chtela jsem vas pozdravit. dnes jsem k vam ze zvedavosti nakoukla. pochazim ze zlina, zije tam cela moje rodina,a le my bydlime momentalne s manzelem v praze. ale asi jeste letos bychom se chteli do zlina vratit.
jinak sem chodim do Prosince 2006

jestli se nebudete zlobit, napsala bych par komentaru, co me napadlo, kdyz jsem vas procitala.
zlinska porodnice je super. ja jsem rodila v praze, ale v lete jsem byla u porodu kamaradky ve zline-ne az do konce samozrejme. ale byla jsem na sale, ani bych tomu nerikala sal, jsou to takove utulne boxy a myslim si, ze vetsinou jsou maminky od zacatku az do konce na jednom miste. coz je parada. asi jen, kdyby bylo preplneno, tak je to jinak. PA byly uzasne, mile, vsechno vysvetlily. akorat tam byla takova trochu neprijemna blondata starsi doktorka.
no a ze sestinedeli maji maminky smisene pocity vsude, co jsem tak postrehla. vsechno je nove, clovek je takovy precitlively, ale pro setricky je to kazdodenni rutina.
jo a jeste ty kurzy. ja jsem chodila chvili na cviceni, ale jen parkrat, porad jsem pracovala, tak jsem nemela moc cas. no a na predporodni kurzy jsem nechodila a nijak mi to nechybelo. byla jsem se podivat do porodnice, to bylo fajn. ale jinak musim rict, ze ty porody jsou tak nepredvidatelne, ze se na to pripravit neda. a techniku dychani mi ukazaly PA primo pri porodu, kdyz to bylo aktualni.
omlouvam se za roman, ja zlin miluju a i kdyz uz tam 8 let trvale nebydlim, kazdy mesic tam stejne vikend nebo nekdy i cely tyden stravime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
13.1.08 19:39

jo a jeste jsem chtela, kocarky mam docela sjete, ta bych vam treba mohla poradit. my mame Jane Slalom Pro, kupovali jsme ho jako trojkombinaci. i kdyz ma sve mouchy, ale to vsechny kocary, jsem s nim spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
14.1.08 02:47

Ahoj Katy, vítám tě :)
Jsem moc ráda, když k nám někdo zavítá a poradí s nějakými zkušenostmi. Vy nejste spokojeni s Prahou,že se budete opět stěhovat na Zlín? S tou porodnicí jsi mi udělala radost,člověk to rád slyší takové pozitivní informace. Druhé mimi už nechcete nebo čekáte až prcek povyroste?

Palonko- doslova živě si dovedu představit, jak tvůj manžílek vykazuje někoho ze sálu :lol:. Že bych se přišla k tvému porodu podívat :P :lol: ? Jinak je fajn, že tam bude s tebou. Musím ti říct, že z těch asi 11 holek, které se mnou chodí do kurzu, tak jsou asi jen 3 tatínkové, kteří jdou k porodu. Já bych si nedovedla představit, že se mnou můj nejde. Určitě bych to respektovala, to je pochopitelné, ale jsem ráda, že půjde :wink:.
S těmi kočárky, to je problém. Každá mamina říká něco jiného. My jsme si koupili trojkombinaci TAKO, vím, že někteří říkají, že je to nekvalitní a je z Polska, ale 2 kamarádky ho mají a jsou moc spokojené. Jinak v zásobě mám po kámošce X-Lander, má ho po jednom dítěti, tak kdyby náhodou. Mají moc pěkný výběr nad Priorem, jak je ČSOB banka, tam jsem pokoupila snad vše. Teď čekám na balík. Objednala jsem si přes internet nějaké poslední věci, když teď nemůžu trajdat nikam. Ono je to vážně pohodlnější a zvlášť, když ti maminy poradí, kde mrknout a víš, že ti nepošlou nějaké hrůzy :x.
S tím kurzem se netrap, uvidíš,že tam zapadneš. Chodí tam fakt bezva holky. Tepláčky a cvičečky máš, tak to je důležité :lol: :o . A jestli máš z toho strach, tak vem tvoje taky.
Břicho už celkem ujde, ono to magnézko začalo zabírat. Sem tam se ozve, ale to je normální. Příští pondělí jdu na kontrolu, na poslední odběry a dostanu už pozvánku na ten poslední velký UTZ, tak se strašně těším, až tu našu prdélku zase uvidím a jak je přetočená.
S tím kočárkem počkejte,až jak dopadnete na tom UTZ, on člověk nikdy neví, i když to bude v pohodě, uvidíš. Každopádně držím pěstičky.
Ozvi se pak, jak na tom kurzu a hlavně po UTZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10190
14.1.08 08:35

ahojky moje kámoška má kočárek Dorjan a není s ním vůbec spokojená, byli s malým 5× venku a už ho museli reklamovat. Jinak my už máme taky vybraný Jané Nomad tak uvidíme:). Začátkem února taky začínám chodit do kurzu tak jsem zvědavá. Chtěla jsem se zeptat chodíte do kurzu s vašima polovičkama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
14.1.08 08:47

Ahojky
Mackku, jsem moc ráda, že jsi se ozvala! Jak se máš a kam budeš chodit do kurzu?Tak manželovi jsem řekla narovinu, že po něm nevyžaduju, aby se mnou na kurz chodil - pro ně je to moc dlouho, ale že bych byla ráda, kdyby se mnou šel až půjdeme s kurzem na omrknutí porodnice, tak to půjde a chodí se mnou na takové důležitější UTZ.
No, tak my jsme chtěli koupit Jané Slalom pro, ale je hrozně drahý, manželovi se vždy líbil Raptor a včera jsme zjistili, že ho někdo prodává za poloviční cenu a cca rok používaný, ale je v modré barvě a modrou nemám ráda, ale čekáme asi kluka a kvůli ceně nebudu dávat za nový jednou tolik peněz. Dnes se rozhodne, jestli pro něj pojedem a je to tento http://www.kocarky-zlin.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
14.1.08 09:12

No ahoj maccku, není možná, ty ses na nás přišla podívaz? Že ty jsi nám dala košem a trajdáš na jiných inter. stránkách :lol:????
Omlouvám se, ten kočárek, co máš vybraný neznám, ale určitě bude dobrý a pěkný a hlavně každému vyhovuje něco jiného.
Jak půjdeě do kurzu poprvé, tak to omrkni co a jak, běž tam sama a pak uvidíš. Já jsem trvala na tom, aby tam manžel byl se mnou, protože dítě není jen moje, že jo :), ale když jsem viděla,jak se vykrucuje, tak jsem to vzdala.
Akurát ten příští týden půjde se mnou na prohlídku té porodnice, to si myslím, že by polovička měla jít s tebou, ale říkám, jen svůj názor.

Palonko- ten kočárek je moc pěkný, je pravda, že já nemám ráda tříkolky, ale pokud vám se líbí, ber ho všema deseti a za 1/2 cenu??, kde bys to sehnala. A to, že je modrý, na to se vyprdni, kdyby byla druhá holka, tak co, holčičky taky nosí modrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová