Těhulky ze Zlína?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5492
18.1.08 20:44

Ahoj Macku! Já nemám ráda modrou, tak proto ty zelené oblečky jako pro žabáčka!
Kde je Poly? Dlouho se neozvala!Snad je všechno v pořádku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10190
18.1.08 20:49

Palonko mě zatím nic jiného nezbývá než se dívat po takových neutrálních barvách :) ale zelená je pěkná barva, dívala jsem se na hadříky na netu a jsou tam taky některé moc hezké a hlavně levné www.kvitko.cz a www.mimibazar.cz možná to znáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
18.1.08 20:49

Palonko, nakupuju na obchoďnáku ve druhém patře-polské věci,ale kvalitní,ceny docela dobré. a když chci koupit nějaké hezčí bodyčka-na návštěvy,k doktorce apod.tak ty kupuju na tržnici,mají tam takové hezčí modernější,ale taky dražší.

Macku ahojky :)

bydlím na SNP,je to hned nad přerovankou, bydlím tady od malička,jen jsem vyměnila rodiče za manžu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
18.1.08 20:52

Macku, nic si z toho nedělej, my jsme taky nevěděli, co se narodí, Míša byla stydlivá :P tak jak to má být, že:) a neukázala se ani jednou :D takže celá výbavička byla bílá,žlutá,zelená,pár kousků červené a modré. ale až byla Míša na světě, tak se mi sešlo milion věcí růžových,že už jsem doteď nic růžového nemusela kupovat:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
18.1.08 20:53

Díky holky, mimibazar znám a na Tržku k Vietnamcům, no tam jsem vlastně nebyla!Ale na to je čas, tak mrknu.
Holky dnes budu končit, nějak mě od včera píchá na pravé straně, se bojím, aby to nebyl slepák, jsem jak praštěná… no snad to nic nebude :( dobrou noc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10190
18.1.08 20:54

Tak si běž raděj lehnout at si klidnější:) a neboj určitě to nic nebude. Taky dneska musím končit už mě vyhazují od PC. Dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
18.1.08 20:56

Tak ještě si někdo myslí, že by to mohla být holčička? Tam, kde je šipka jsou kulky a na nich pindík chichi

No, snad to bude dobré, ale jsem z toho taková špatná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
18.1.08 20:56

palonko myslela jsem na tržku vevnitř je obchod s dětskýma věcičkama…
tak dobrou noc :)
macku dobrou noc taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
18.1.08 20:58

jo aháááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
20.1.08 13:27

Ahoj holky, zdravím Irču :P !!!!!!

Palonko- jsem v pohodě, akurát se mi pokazil notebook a kámoš mi ho spravoval, tak se hlásím až teď. Teda ty budeš mít ale chlapiska :lol:. Ta fotečka je moc krásná, vyšla vám pěkně. Vždyť jsem ti říkala, že to bude o.k., ale plně tě chápu, že jsi měla strach, to asi každá mamina. Co dělá bříško nebo ten bok? Jsi v pohodě?
Takže z tebe nakonec bude květňáček jo? To je tak krásný měsíííííííc. To my, co to máme naplánované na velikonoce, no aspoň prvním rokem nedostanu na prdel.
Zítra jdu na ty krevní testy, tak se děsně těším :evil:, já a injekční stříkačka, to nejde dohromady, ale vydržím. Naštěstí si vzal manžílek volno, tak protrajdáme Zlín. Doufám, že na kontrole dopadnu dobře a čípek se mi zastavil, jinak opravdu nevím, do nemocnice se mi opravdu jít ležet nechce. Ty věci jsou náááádherné, asi si tam zítra zajdu.

Iri- máš strašně krásnou a sladkou holčičku. Jak se jmenuje? Pokud jsi to už psala, tak se omlouvám,asi jsem to přehlédla.

Maccku- ty se netrap nad tím, co čekáš, taky se dočkáš, neboj :lol:.

Markýz- to vůbec nevadí, že jsi neporadila, začalo mi to magnézko zabírat asi po týdnu a je to mnohem lepší. Ta paní Gogelová, to je doktorka nebo por. asist. Ve čtvrtek jdeme na prohlídku porodnice, tak jsem strašně zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
20.1.08 13:29

Palonko- a ten předpor. kurz mě mrzí. U nás takové zdržování teda nemívá. Ne, každému to vyhovuje. Uvidíš příště, moc by mě mrzelo, kdybych ti to dohodila špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
20.1.08 14:01

Poly ahoj, no konečně jsi se ozvala, už jsem měla strach, co se děje, psala jsi o tom čípku… no, hlavní je, že jsi v pohodě!
Zítra budu držet palce na krvičce a je dobře, že má manžel dovolenou, aspon si ten Zl projdete, ale já mám pocit, že tu zdechl pes…
Jinak na té pravé straně je to lepší, ale mám pocit, že mě to pobolívá i na levé straně, víš, jako vaječníky nebo co. Možná by mi ted tak nějak vycházela MS tak třeba je to kvůli tomu nebo mi protě byla zima do noh..Malý ale kope, tak snad je to v pořádku…
No, tak ten kurz by mě taky pěkně naštval a mrzel..No, tak uvidím, ale připadala jsem si trochu jako ve škole, uvidím..
Opatruj se

A holky co vy ostatní, jak se máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
20.1.08 14:29

Palonko-já teda pevně doufám, že se čípek zastavil, uvidím zítra co mi na vše řekne. Ozvu se navečer. Možná máš nachlazené vaječníky, jestli jsi někde neprochladla. Mě to teda nikdy nedělalo, tak ti holka neporadím. Včera mě akurát bolelo bříško, tak nevím co se zase dělo, ale je to možná tím, že rosteme, musím to zítra prokonzultovat s doktorem. Zalehni a hlavně se něčím teplým zabal. Opatruj se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
20.1.08 14:32

Holky, maminy, možná to bude hloupá otázka, ale když jste si dovezli mimča domů, spávali vám jen pod kapničkou nebo jste je měli v zavinovačce a přikryté dekou. Pořád nad tím přemýšlím, co bude lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
20.1.08 15:00

Ahoj, pí Gogelová je porodní asistentka. A k druhému dotazu: když jsme si malého přivezli, spával v overálku a byl v zavinovačce. Líp se mu tak spalo, nerušil se vlastním pohybem. Dál už jsem ho nepřikrývala. V paneláku je teplo. Jestli by miminku byla zima, tak to poznáš, když mu sáhneš pod bradičku nebo na zátylek - bylo by tam buď zpocené nebo studené. Ruky a nohy prý nejsou ukazatel-to říkala naše dr. Teď má 13m a spává v overálku a ve vaku. Ten si nemůžu vynachválit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová