Tělísko Mirena

Napsat příspěvek
Velikost písma:
cecillkka
10.11.12 16:05

spokojenost

Ahoj, dlouho jsem se rozhodovala jestli do toho půjdu, nakonec po všech úvahách vyhrálo to, že jsem měla premenstruační syndrom a to bylo peklo. Mirenu mám přes měsíc, zavádění dost bolelo, ale za 3 minutky bylo po všem, pak cca 14 bolest břicha jako při menstruaci a velmi slabé špinění, pak se to asi usadilo a já jsem bez bolesti, bez špinění a hlavně hormony pořád v hladince :mrgreen: takže zatím spokojenost veliká :lol:

• Citovat
  • Upravit
5606
5.12.12 10:22

Ahojky holky už jsem tady psala, Mirenu jsem měla rok a měsíc. Mám ji týden vytáhnutou a zatím mám klid no holt mi asi nesedla. Doktor ji nemohl vytáhnout pry tam byla nějak pokroucena, ale na ultrazvuku byla OK no 10 minutový porod :mrgreen:. Důvod vytáhnutí byl ten, že jsem neustále špinila a tekl ze mě neustále výtok :cert: bez intimky a vložky jsem nikde nešla. Ještě jsem u toho měla bolesti v podbříšku. Vše mi začalo když mi ten konec co má být trčící z čípku zalezl dovnitř. Po vytáhnutí se mi ulevilo ;) momentálně nešpiním :potlesk: Jsem tak trošku naštvaná, protože finančně to bylo velmi výhodné a teď nastopí drahé prášky. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
5.12.12 11:52

@gsimča A to ti nevrátili žádné peníze (třeba aspoň část), když ti nesedla? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
5.12.12 18:04

Jj penízky dostanu zítra okolo 5 000,–.No,ale žádna sranda to nebyla, reklamace jsou do roka a já to mněla přes rok sice krátce, ale mněla. Já jsem problémy s Mirenou řešila půl roku a tak to prezentoval můj doktor. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barbora164
28.12.12 23:37

Ahoj, nevim jestli se tu uz nekdo na to ptal, ale je normalni, kdyz si to necham zavest, kdyz jsem jeste nemela deti a jeste tak 10 let neplanuji? Kdyz to prepocitam s prasky, vyjde me to o 4000,– levneji a to je prinosne, ale trochu se bojim, me pribuzne si to chvali, ale uz obe rodili. dekuji

• Citovat
  • Upravit
7240
29.12.12 08:24
@Barbora164 píše:
Ahoj, nevim jestli se tu uz nekdo na to ptal, ale je normalni, kdyz si to necham zavest, kdyz jsem jeste nemela deti a jeste tak 10 let neplanuji? Kdyz to prepocitam s prasky, vyjde me to o 4000,– levneji a to je prinosne, ale trochu se bojim, me pribuzne si to chvali, ale uz obe rodili. dekuji

Normální určitě, ale nevím, jestli Mirena je i pro nerodící. Kdyby ne, jsou jiná tělíska, která mít klidně můžeš, neboj. Dr ti poradí. Tuším Gynefix je stopro pro nerodící.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
29.12.12 21:29

Ahoj holky mám necelý rok Mirenu a čas od času cítím bodání vlevo v podbřišku. Krvavý výtoky mám po namáhavější práci. Ještě chvilku vydržím, jestli se to zhorší, půjde ven. Ještě dočtu celou diskuzi, jestli nemá náhodou někdo jiný stejný problém :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
29.12.12 22:41

Ach jo, stále špiním. Už asi tři měsíce. :/ A pobolívání mám občas také. Přestává mě to bavit. Kdybych aspoň věděla, že to přejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
30.12.12 17:23

Taky jsem nevěděla jestli to přejde, ale po půl roce špinění kdy jsem už nemohla vyjít ven bez intimky se nedalo vydržet. Začala jsem brát opět prášky a mám svatý klid, nic mě nikde nepíchá a hlavně nešpiním a konečně můžu s dětmi na bazén :pankac:.Tomu komu Mirena sedla gratuluji :kytka:.Jinak do roka se řeší reklamace pak je to problém. U mě to šlo, protože mě i tak trošku doktor přemlouval ať vydržím a pak jsme to o měsíc prošvihli, ale prostě to zařídil ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kač32
30.12.12 17:29

Já ji mám, jsem nerodička a hodně jsem se toho bála. Trpěla jsem velkými bolestmi zad při menstruaci, aplikace bolela, hodně, ale s pár práškama proti bolesti i tohle přešlo :) Teď ji cítím jen výjiměčně a věřím, že dlaších 4 a půl roku bude bez problémů :)

• Citovat
  • Upravit
9
1.1.13 19:06

Mirena

Pre cate 16

Rada by som sa spytala ako ste dopadli nakoniec s tou Mirenou. Citala som Vase prispevky a musim povedat ze vedlajsie ucinky, ake ste popisali su 100% totozne s mojimy. Dala som si Mirenu zaviest koncom septembra a asi tak po mesiaci mi zacalo byt strasne zle od zaludku. Nevolnost potom prestala a nastupil zvlastny tlak na zaludok. Nie bolest skor tlak. Okrem toho aj zla nalada a nervozita a pod. Ale to uz je v podstate ok. Ten zaludok ma ale stale trapi a zajtra mam sono a tiez som si naplanovala gastroskopiu. Nerada by som podstupovala vysetrenia a utracala peniaze, ked mi vlastne nic nie je.
Stale uvazujem ze si to dam vybrat. Preto som sa chcela spytat Vas, ci ste si to nakoniec dali vybrat a ci Vam tie problemy presli.

Velmi pekne dakujem, Vasa odpoved by mi moc pomohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
1.1.13 20:41

@Misutovo Aby si tě Cate16 všimla, tak zmáčkni Zmínit u jejího příspěvku. Nebo ještě líp, klikni na její profil a napiš jí SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
1.1.13 20:42

SZ= soukromá zpráva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
2.1.13 06:29

Elilnen dakujem za info uz som SZ Cate napisla, len ma to najprv nepustilo. Kym uzivatel nema prispevok v diskusii, nomoze poslat SZ. Tak som to vlastne napisala aj sem. Mozno sa najde este volakto, kto ma podobne problemy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
4.1.13 18:52
@Misutovo píše:
Pre cate 16

Rada by som sa spytala ako ste dopadli nakoniec s tou Mirenou. Citala som Vase prispevky a musim povedat ze vedlajsie ucinky, ake ste popisali su 100% totozne s mojimy. Dala som si Mirenu zaviest koncom septembra a asi tak po mesiaci mi zacalo byt strasne zle od zaludku. Nevolnost potom prestala a nastupil zvlastny tlak na zaludok. Nie bolest skor tlak. Okrem toho aj zla nalada a nervozita a pod. Ale to uz je v podstate ok. Ten zaludok ma ale stale trapi a zajtra mam sono a tiez som si naplanovala gastroskopiu. Nerada by som podstupovala vysetrenia a utracala peniaze, ked mi vlastne nic nie je.
Stale uvazujem ze si to dam vybrat. Preto som sa chcela spytat Vas, ci ste si to nakoniec dali vybrat a ci Vam tie problemy presli.

Velmi pekne dakujem, Vasa odpoved by mi moc pomohla.

Já mám podobný problém, po dvou měsících depresí, panické úzkosti a nevolna jsem si mirenu nechala odstranit, mám jí venku asi tři týdny a nevolnosti (silné nevolnosti a pocity na omdlení) přetrvávají, už brečím zoufalstvím, jsem navíc kuřačka a cigarety mi přestali chutnat(je to divné). Nevím co se to se mnou děje. Kdy mi ty problémy skončí :( :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí