Tělísko Mirena

Napsat příspěvek
Velikost písma:
fialka12
21.1.13 20:52

Tak čtu, čtu a čtu a jak sem si byla 100% jistá, že Mirenu chci, tak teď nevím :think: Jsem po plastice ledvin a v rodině máme dědičnou chorobu cév. Doktoři mi doporučují tělísko a přestat brát pilulky, kvůli cévám. Když to tu ale čtu, tak se začínám bát… :,( Ach jo. Ale je pravda, že nikdo nemůže předem vědět, jak to bude snášet, takže mi stejně nezbude nic jiného, než to zkusit ;)

• Citovat
  • Upravit
3476
21.1.13 21:00

Já mám Mirenu 2 roky a jsem spokojená. Začátek byl nic moc, střídalo se mi slabé krvácení se špiněním. Ale zklidnilo se to.
Každé tělo je prostě jiné a jinak to snáší. A těch negativních komentářů tady bude určitě víc jak pozitivních. Ty co jsou spokojeny nemají důvod hledat tyto diskuse ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ena8
21.1.13 22:53

mirena

Pěkný večer všem…já mám mirenu už 5 rokem, měla bych jít na výměnu, jen nevím jestli je PRŮBĚH stejný jako na začátku, myslím tím špinění a opět usazení mireny. Život bez ní nebo spíše téměř bez menzes si už ani neumím předszavit, dámy je to neskutečný luxus. Mám občasné špinění, ale to nestojí za řeč. Když tu čtu o pleti, nespokojenosti, tak se mi tomu nechce věřit, já si hned na začátku řekla, že ji chci a že mi MUSÍ sedět, prostě jsem ji věřila a věřím. Kdyby se tu našla žena, která již má výměnu za sebou a něco mi o tom napsala, byla bych ráda, děkuji předem Ena

• Citovat
  • Upravit
9
22.1.13 09:18

Tak uz to mam za sebou, vcera som si mirenu dala vybrat. Som velmi zvedava ako bude. Zatial sa citim uplne rovnako, ziadna zmena ale ved to chce cas. Tak potom napisem ci sa mi ten zlcnik ukludnil.
Matrix drzim Ti palce nech to mas bez problemov. Mne prve 2 mesiace nic nebolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
korkus
22.1.13 22:40

již potřetí

Ahoj, já mám dnes mirenu zavedou potřetí, tzn. již nepřetržitě 10 let. Výměna trochu bolí, ale vzhledem k tomu, že to trvá chvilku, ujde to. Ale pak ta pohoda, neboť já nemám menstruaci vůbec, jen po zavedení mě vždy trochu pobolívá břicho a špiním, pak už nic. Jen po prvním zavedení jsem 2 kg přibrala, ale kdo bere pilulky a nahradí je mirenou, tak tento problém prý nemá, naopak se prý tak nezadržuje voda. A sexu to neubírá, naopak nemám strach z otěhotnění. Je jasné, že každá jsme jiná, ale mám dvě kamarádky, které jsou na tom stejně jako já. Tak držím palce, pokud se rozhodnete. Platila jsem 5.500,–, pan doktor mi hned udělal ultrazvuk a po 4 týdnech mi udělá další, aby zjistil, zda je vše v pořádku.

• Citovat
  • Upravit
ena8
22.1.13 22:48

kurkus

@korkus píše:
Ahoj, já mám dnes mirenu zavedou potřetí, tzn. již nepřetržitě 10 let. Výměna trochu bolí, ale vzhledem k tomu, že to trvá chvilku, ujde to. Ale pak ta pohoda, neboť já nemám menstruaci vůbec, jen po zavedení mě vždy trochu pobolívá břicho a špiním, pak už nic. Jen po prvním zavedení jsem 2 kg přibrala, ale kdo bere pilulky a nahradí je mirenou, tak tento problém prý nemá, naopak se prý tak nezadržuje voda. A sexu to neubírá, naopak nemám strach z otěhotnění. Je jasné, že každá jsme jiná, ale mám dvě kamarádky, které jsou na tom stejně jako já. Tak držím palce, pokud se rozhodnete. Platila jsem 5.500,–, pan doktor mi hned udělal ultrazvuk a po 4 týdnech mi udělá další, aby zjistil, zda je vše v pořádku.
  • Citovat
  • Upravit
ena8
22.1.13 22:52

Tak to jsem ráda, bála jsem se ne bolesti při výměně, ale spíšd toho špinění po zavedení, aby to nebylo jako poprvé, mě nic neodradí, vím, že život s mirenou je úžas, žádný silný menzes, jen špinění, tudíž jít na nějaký ples bez obav, sex po celý měsíc, jen jsem se obávala, zda volba výměny v únoru je dobrá volba, když chci jet v dubnu i červnu do termálů…j áj iprostě věřím

• Citovat
  • Upravit
ena8
22.1.13 22:55
@korkus píše:
  • Citovat
  • Upravit
19
24.1.13 21:00
@R.A.K 177 píše:
@Rendyk Tys to viděla taky? Já prvně vloni a teď si to pouštím pokaždé, když cítím, že mi došla pozitivní energie!!Úžasnej film, já koukala s otevřenou pusou, ale neúžasnější je to, že to fakt funguje!!!Už několikrát se mi splnilo něco, co mi přišlo naprosto nemožné. Jen je nejtěžší si to v hlavě nastavit, a fakt 100pro věřit a 100pro si přát. A jak to funguje tobě? A jaká je kniha, tu nemám? Napíšeš mi prosím autora-musím si jí sehnat. :dance: :potlesk: Ale když jsem to pouštěla kamarádce, ta mi řekla, že je to blbost a nemožné :roll: jenže ona na tyhle věci nevěří, takže to šmahem zamítla jako nesmysl a neuvěřila mi.

Ahoj já zase četla knihu a film jsem neviděla :jazyk: Kniha je Tajemství od Ronda Byrne a také mě dostala ;) Opravdu doporučuji a také v to věřím, uzdravila mi ty moje depky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
R.A.K 177
25.1.13 10:10

@Rendyk Děkuju moc, hned jak se dostanu někam do většího knihkupectví, tak si ji seženu!!!A film je taky úžasnej, sedíš, koukáš a žasneš-vyprávějí to lidé, kteří to sami zažili a otočil se jim úplně život!!

• Citovat
  • Upravit
16077
25.1.13 10:13

Už si to stahuju, tak jsem zvědavá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
R.A.K 177
25.1.13 18:29

@t-jani Tak schválně pak napiš, první dojem je fakt silnej-já žasla, jak přesně ví, na co se chci v průběhu filmu zeptat! Až uvidíš, tak pochopíš…

• Citovat
  • Upravit
16077
25.1.13 18:34
@R.A.K 177 píše:
@t-jani Tak schválně pak napiš, první dojem je fakt silnej-já žasla, jak přesně ví, na co se chci v průběhu filmu zeptat! Až uvidíš, tak pochopíš…

ok, večer mrknu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
26.1.13 08:16

Tak jsem si to včera večer pustila a ze začátku jsem ten film uplně hypnotizovala :mrgreen: myslím si, že na tom něco je.. vlastně to funguje i v běžném životě v mateřství… dokud jsme si nebyla 100% jistá, že chci přestat kojit(furt jsme mela ten pocit, že malé beru to nej), tak to neešlo a jakmile jsem řekla dost a rozhodla se sama v sobě, pochopila to…myslím, že malé deti to vnímají daleko víc než dospěláci.. to samé druhý porod…celou dobu mě strašili, že malej nemusí být uplně zdravý a já když šla rodit, tak jsem se na něj těšila, těšila jsme se, že budeme spolu, že bude zdravý..a porod byl pro mě neuvěitelnej zážitek..ani jsem nevímala bolest a přijde mi, že je na mě malej od narození hodne napojenej a chápeme se… ještě mám dcerku, kteoru miluju uplne stejne, ale má hodne manželovy povahové rysy, ale i přes to si taky rozumíme..i když tam byl porod trošku horší :mrgreen: ale s detma tu symbiozu mám užasnou..ale to asi většina :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
R.A.K 177
26.1.13 15:36

@t-jani Takže věříš ;) jo, je to tak jak říkáš, a nejenom s dětma. Já první kluk uřvanej, nespal do tří let-při druhým šílená hrůza, že se to zopakuje-ale řekla jsem si, že to prostě už horší být nemůže, leda lepší-a taky že jo, všechno v pohodě, a jak píšeš, do dnes jsme na sebe taky hodně fixovaní, a je to moje v. i.p. dítě :lol: :lol: Takže aniž by si to člověk uvědomoval, síla mysli je neskutečná a jak je řečeno ve filmu:vesmír je katalog přání, stačí si jen vybrat a přát si, a každé přání se splní(tudíž proto je třeba myslet neustále pozitivně)a fakt to funguje :potlesk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1