Tělísko Mirena

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Katmara
18.2.13 14:28

Mirena

Já jsem se pro Mirenu rohodovala cca 3 měsíce. Taky jsem měla obavy, ale naštěstí zbytečné. Cítím se vyloženě skvěle. Až na to zavádění mohu doporučit. Ale každá jsme jiná, že…

• Citovat
  • Upravit
442
18.2.13 15:32

Ahoj holky…tak už asi půl hodiny pročítám tuto diskusi…No, chytrá z ní nejsem teda :think: Mám tříměsíční holčičku a 6 letého klučiny a děti už nechceme. No, dr.mi doporučil Mirenu, já jsem na to kývla, sestra mě objednala už začátkem února. Páč jsem měla ale chřipku, nešla jsem. Teď znovu mám dilema, jestli do toho jít či ne. Trpím často na výtoky, ale těžko říct, jestli ty „zdravé“ či ty špatné… Stěry mi dělány nikdy nebyly, hned do mě cpal dr. ATB apod. Manžel mi říkal, že by do toho teda nešel, ale že to nechá na mně.. A já nevím… Mám strach, že mi nesedne a co se týče bolestí - ty bych taky nemusela. Trpím na bolesti zad a ty když mě chytnou…no, není co závidět…Fakt nevím. Zatím jsem bez antikoncepce, plně kojím, sex jsme už párkrát měli, ale páč se nechráním, tak moje libido je rovné 0 :( Prášky bych brát taky asi nechtěla do padesátky mám skoro 20 let, a denně je do sebe cpát…no, těžko říct…Tak tápu, zda Mirenu nebo ne… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
18.2.13 18:04

@akinorevna Na tvém místě bych si hlavně rozmyslela, jestli cítíš, že by ti Mirena vyhovovala (co se týče toho, že má cosi v sobě, možná vůbec měsíčky, nemusíš hlídat, jestli to dostaneš, jestli by ses nebála, že jsi těhotná, když bys neměla berličku v podobě krvácení v pauze) a rozmýšlela bych to hlavně pocitově. Diskuze bych moc neřešila, ona je pravda, že většinou do nich píší nespokojené uživatelky, protože ty mají potřebu hledat info na netu.
Jednoduše řečeno je to o náhodě, jestli ti sedne nebo ne. Když to nezkusíš, nikdy to nezjistíš.
A pokud by vážně nesedla, jde vyndat. V některých případech ti vrátí peníze a i kdyby ne - ano, je to hodně peněz, ale tak já myslím, že každý v životě vyhodil peníze za zbytečnost a kdyby ti Mirena sedla, je to skvělá věc. Rozmysli si, jestli bys nelitovala a pořád nad tím nepřemýšlela, kdybys to nezkusila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
18.2.13 18:13

Ja ji mam od Rijna, prvni dva mesice to bylo jak na houpacce a dneska se uz citim v poho. Zrovna mam menstruaci, ale je to jen tak na intimku. Bolesti uz nemam zadne ;).Jedine co me zarazilo, bylo to ze jsem byla po dvou mesicich na kontrole a mudra u me objevila cystu do te doby zadna. Takze nevim jestli tomu Mirena dopomohla nebo ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
18.2.13 20:00

Tak hlásím, že jsem si dnes domu donesla 6500,– takže plnou částku, reklamovala jsem po 6měsících a pár dnech..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
18.2.13 20:08
@t-jani píše:
Tak hlásím, že jsem si dnes domu donesla 6500,– takže plnou částku, reklamovala jsem po 6měsících a pár dnech..

Jako, že tí jí vyndali a vrátili penízky??? :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
18.2.13 21:00

To by mě taky zajímalo jak reklamace funguje, kdyby náhodou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
18.2.13 21:04

@Lindsy jj ;)

reklamace funguje tak, že hodne záleží, co napáíše firme Dr. asi taky kolik si od nich bere telisek a jak je ochotna platit pojištovna..me to klaplo..tak jsem ráda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mojada
18.2.13 21:10

Hm, po dvou mesicech my mirena vypadla, kontrolovali me dva doktori a rekli ze jsem prvni pripad co se setkali. Bohuzel jsme ale nemela takove stesti s reklamaci a vratili jen pulku penez :( :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
7240
18.2.13 21:10

Já bych řekla, že je to hlavně na doktorovi, jestli chce vyjít vstříct nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kackaa22
19.2.13 21:22

Tak já také zrovna zvažuji či si Mirenu pořídit a nebo ne. Zajímalo by mě, jestli bych mohla užívat tampony v případě, že bych po zavedení Mireny začala krvácet. Nikdo z mých blízkých žádné zkušenosti s touto antikoncepcí nemá. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
19692
19.2.13 21:26
@kackaa22 píše:
Tak já také zrovna zvažuji či si Mirenu pořídit a nebo ne. Zajímalo by mě, jestli bych mohla užívat tampony v případě, že bych po zavedení Mireny začala krvácet. Nikdo z mých blízkých žádné zkušenosti s touto antikoncepcí nemá. :nevim:

Me se zda jak jsem to tu kdysik procitala, ze tu nekdo normalne pouzival tampony.
Sama v tom nevidim zadny problem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
19.2.13 21:47
@kackaa22 píše:
Tak já také zrovna zvažuji či si Mirenu pořídit a nebo ne. Zajímalo by mě, jestli bych mohla užívat tampony v případě, že bych po zavedení Mireny začala krvácet. Nikdo z mých blízkých žádné zkušenosti s touto antikoncepcí nemá. :nevim:

Tampony určitě, jen opatrněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
19.2.13 21:50

Já tampony používala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
20.2.13 13:59
@t-jani píše:
@Lindsy jj ;)reklamace funguje tak, že hodne záleží, co napáíše firme Dr. asi taky kolik si od nich bere telisek a jak je ochotna platit pojištovna..me to klaplo..tak jsem ráda..

Tak to je super!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital