Tělísko Mirena

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3476
18.1.13 16:12
@lilik76 píše:
Ahoj holky,
tak jsem se konečně odhodlala se podívat na nějaké diskuze o Mireně. Mám ji dva měsíce a zatím pořád v kuse buď špiním nebo mírně krvácím. Pleť šílená, neustále mne bolí hlava, neuvěřitelné změny nálad a depky, mám žravou a dost mi krvácejí dásně při čištění zubů.
Z neustálého nošení vložek jsem už hotová a bolavá. Když jsem to tady pročítala, koukala jsem jako blázen, že i jiní mají problémy. Dle mého doktora je Mirena bezproblémová a nejlepší a o žádné případné reklamaci mi nevykládal. Myslíte, že se to zlepší? Zatím se mi to spíš zhoršuje. První tři týdny jsem jen krvácela, ale pak se postupně přidalo i ostatní…
Poraďte!!! :(

Zkus na to špinění a krvácení Ascorutin. Mohl by pomoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
18.1.13 16:18

Mě říkal, že to špinění muže trvat i rok :mrgreen:..a upřímně..celou dobu jsme kupovali vložky..takže peníze lítaly oknem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
R.A.K 177
18.1.13 18:53

Já jí měla, po druhém porodu až do letoška-takže cca 3roky a pak jsem si jí nechala vyndat. Nechci jí zatracovat, ale mně krutě nesedla. Měsíčky mi nezmizely, právě naopak-měla jsem to i 12dní v kuse!!Pleť strašná, ač byla zavedená správně, nikde žádný problém, tak mě to nesedlo v ničem. Ač mi bylo líto peněz, tak jsem si jí nechala teď vyndat a mám pokoj. Pleť se zlepšila, měsíčky zklidnily a celkově je mi líp. Snad jediná výhoda, že člověk nemusel na nic myslet a byl chráněnej. Jinak u mě nee, tělísko už nikdy.Ale jiné si to chválí.

• Citovat
  • Upravit
R.A.K 177
18.1.13 19:10

A ještě musím dodat-měla jsem výtoky, celou tu dobu, bez intimky jsem nevyšla z domu. A když mi jí dr. měl vyndat, tak mu to trvalo, protože jí v podstatě nemohl najít!?!Nakonec se zadařilo, ale byla to úleva, asi hlavně psychická, že už bude pokoj :lol: A já se ptám, je tady někdo kdo nic nebere, kdo spoléhá čistě na manžela, že si dá pozor… Díky za odpovědi mimo mirénové téma :*

• Citovat
  • Upravit
16077
18.1.13 19:53
@R.A.K 177 píše:
A ještě musím dodat-měla jsem výtoky, celou tu dobu, bez intimky jsem nevyšla z domu. A když mi jí dr. měl vyndat, tak mu to trvalo, protože jí v podstatě nemohl najít!?!Nakonec se zadařilo, ale byla to úleva, asi hlavně psychická, že už bude pokoj :lol: A já se ptám, je tady někdo kdo nic nebere, kdo spoléhá čistě na manžela, že si dá pozor… Díky za odpovědi mimo mirénové téma :*

vzhledem k tomu, že už máme dvě deti, tak ne… nikdy se nám to sice nevymstilo před dětmi…ale zákon schválnosti funguje…takže kondomy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
18.1.13 20:58

Já jí mám od půlky prosince 2012, měla jsem donedávna tak šílený bolesti břicha, dost jsem třeba 10 dnů krvácela, a pak dlouho špinila a ted je klid!! nechci to zakřiknout, snad si to sedlo! doktorka mi taky předepsala Ascorutin na větší krvácení! moje doktorka jí právě má a je s nní spokojená!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
19.1.13 12:20

Někomu to sedne a pak je to pohoda, to věřím ;)

holky, která jste si nechala vyndat mirenu, jak dlouho ste krvácely špinily? Já jí mám venku od 7ho a první 4 dny krvácení ted špinění..občas..třeba den nic, pak jasně červneé zakrvácení..ale jednorázově..pak zas nic… proste to ještě blbne… už chci klid :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
19.1.13 15:39

Já krvácela po vyndání mireny asi tři dny a pak vůbec nic, teď čekám na MS jak na smilování, také se nechráním ničím… Jinak dámy co máte problémy s psychikou a chcete změnit styl života, kupte si knihu TAJEMSTVÍ, je natočen i film. Změní Vám to život a naučí Vás myslet pozitivně. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
19.1.13 20:24

Jsem ráda, že jsem si přečetla diskuzi předtím než jsem si nechala mirenu zavést. Jsem rozhodnuta zavolat doktorovi, že ji nechci :-( Mám z toho strach. Měla jsem problém s práškama (bolest hlavy, náladovost…) a jak to čtu mohla bych do toho spadnout znova. Jsem ráda, že tyto diskuze fungují. A to mi doktor říkal, že toho hormonu se do těla dostává tak málo, že by to na mě nemělo působit. Upozornil mě ještě na možnost, že tělo to tělísko nemusí příjmout, ale že se to stává málokdy 8o děkuji nechci :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
19.1.13 22:29
@Esterkaaa píše:
Jsem ráda, že jsem si přečetla diskuzi předtím než jsem si nechala mirenu zavést. Jsem rozhodnuta zavolat doktorovi, že ji nechci :-( Mám z toho strach. Měla jsem problém s práškama (bolest hlavy, náladovost…) a jak to čtu mohla bych do toho spadnout znova. Jsem ráda, že tyto diskuze fungují. A to mi doktor říkal, že toho hormonu se do těla dostává tak málo, že by to na mě nemělo působit. Upozornil mě ještě na možnost, že tělo to tělísko nemusí příjmout, ale že se to stává málokdy 8o děkuji nechci :zed:

Pokud z toho máš opravdu strach, tak do toho určitě nechoď… Opravdu bys to nemusela přijmout. :nevim: Zdraví a pohoda nadevše :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
R.A.K 177
20.1.13 21:54

@Rendyk Tys to viděla taky? Já prvně vloni a teď si to pouštím pokaždé, když cítím, že mi došla pozitivní energie!!Úžasnej film, já koukala s otevřenou pusou, ale neúžasnější je to, že to fakt funguje!!!Už několikrát se mi splnilo něco, co mi přišlo naprosto nemožné. Jen je nejtěžší si to v hlavě nastavit, a fakt 100pro věřit a 100pro si přát. A jak to funguje tobě? A jaká je kniha, tu nemám? Napíšeš mi prosím autora-musím si jí sehnat. :dance: :potlesk: Ale když jsem to pouštěla kamarádce, ta mi řekla, že je to blbost a nemožné :roll: jenže ona na tyhle věci nevěří, takže to šmahem zamítla jako nesmysl a neuvěřila mi.

• Citovat
  • Upravit
9
21.1.13 09:40

Ahojte tak ja idem volat doktorovi, slubil ze si nastuduje v databaze podobne pripady, skonzultujeme to a dam si to vybrat. Je mi to fakt luto, zenam co to perfektne sadlo to trosku zavidim, lebo maju asi fakt bezstarostny zivot, ale myslim ze uz som sa natrapila dost. Este jedna vec ma napadla. Aj vam sa cez menzes polepsilo? Vsetky problemy sa cez kramy akoby utlmili a pak sa zas rozbehli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evule40
21.1.13 16:43

I já se připojuji se svou zkušeností a jak tak čtu, budu asi jedna z mála, která bude spokojena s Mirenou :D. Mirenu mám zavedenou již přes 3roky. Jelikož jsem ze zdravotních důvodů musela přestat užívat HA v tabletách, byla mi doporučena právě tato. I já si přečetla spoustu recenzí, ale naštěstí až po zavedení :D. Upřímně…asi bych si ji zavést nenechala. Pravdou je, že zavedení nebylo nikterak příjemné a i to, že jsem toto podstoupila v měsíci červnu tomu nepřidalo :|.Krvácela jsem celé dva měsíce, což bylo v těchto měsících opravdu nepříjemné. Od té doby jsem špinila asi 3×, tak půl dne a to vždy při nějakém stresu (větším :lol: ) nebo vyčerpání. Takže závěrem mohu jen konstatovat maximální spokojenost :)

• Citovat
  • Upravit
2577
21.1.13 17:45

Ahojky! Tak to jsem ráda, že jsem si teď přečetla něco pozitivního, protože jsem se objednala na zavedení příští týden. Doufám, že nebudu litovat. Mám teď osmiměsíčního prcka a neustále zapomínám si brát antikoncepci, tak jsem to chtěla vyřešit takto :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
21.1.13 20:07

Tak jsem se holky ptala ještě kamarádky co má mirenu a říkala, že půl rok špinila než se to srovnalo. Ale jinak prý zatím ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí