Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky chtěla jsem si ten film stáhnout, ale když jsem zadala tajemství vyjelo mi tam toho hodně, můžete mi to nějak specifikovat? (rok, kdo tam hraje atd.) Děkuji
![]()
@Esterkaaa r. 2006 myslím
je to spíš dokument, kde mluví ruzní psychologive, metafyzici, atd…
Tak já patřím k těm, které na mirenu nedají dopustit…mám jí čtyři roky a naprostá spokojenost…začátky byly trochu krušný, krvácela jsem skoro dva měsíce bez přestávky, pak další dva měsíce klasická menstruace, další tři měsíce místo menstruace lehké špinění a ale od té doby nic (žádná menstruace, žádné špinění) a je to paráda (si to už ani nedovedu představit jinak)…
rozhodně plánuju příští rok novou mirenu…
Panebože to jsou ale strašné začátky. Když to tak slyším tak se mi do toho vůbec nechce. Ale snad pak budu taky tak spokojená. Jdu na to v úterý…
Holky, po vyndání mireny- kdy mám očekávat MS. Skoro dva měsíce po vyndání a pořád nic ![]()
@Rendyk no, mě když jí vyndaval, tak jsem špinila… málokdy jsem byla čistá, takže mě se to rozjelo po vyndání, tak 5 dní krvácení a pak ještě do 14 du nepravidelné špinění, ted nic.. ty jsi asi nešpinila, co?
Já špinila celé dva měsíce co jsem ji měla. Po vyndání asi ještě dva dny. Pak už nic.
Tak uvidím no ![]()
Holky včera jsem byla u doktora a ještě jsem se s ním bavila o tom tělísku a sám mi řekl, že by mi doporučil obyč. stříbrné bez hormonu, že tu Mirenu doporučuje ženám po čtyřicítce. Takže mě jen utvrdil v tom co jsem si myslela.
@Esterkaaa píše:
Holky včera jsem byla u doktora a ještě jsem se s ním bavila o tom tělísku a sám mi řekl, že by mi doporučil obyč. stříbrné bez hormonu, že tu Mirenu doporučuje ženám po čtyřicítce. Takže mě jen utvrdil v tom co jsem si myslela.
A neříkal proč až po čtyřicítce?
Taky jsem slyšela spoousta názorů, že až po čtyřicítce, že pomáhá ženám do přechodu. A Těhotná nejsem a nekojím… MS nikde ![]()