Temperamentní a hlučné děti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1581
17.8.16 09:43

@andelka83 mě to zase přijde báječné jak si s každým chtějí hned povídat a vedou úplně výslech…většinou se tomu lidé smějí a berou to pozitivně a kdo ne, může je požádat, aby mu dali pokoj (a tady už jsme zase u toho respektu) v takovém případě by dítě mělo přestat s dotazy a buď se obrátit na někoho, komu to nevadí nebo přestat (což pro takové Jany Zlatoústé jde těžko. Ti prostě mlčet neumí) :mrgreen: :lol: Ale aby někdo někoho litoval… 8o tomu nerozumím. Proč? Oni nebo ty jste nějací nemohoucí? Či těžce nemocní? Kdyby si do tramvaje nastoupila s umírajícím dítětem na vozíku a s kapačkami, tak bych i pochopila, že tě litují, ale takhle…mít zdravé a veselé děti fakt není nic politováníhodného ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32929
17.8.16 09:46

@aklusim litují že nemám chvíli klid. Občas mám dojem že se mi rozskoci hlava. Jasně že většinou řeknou něco jako " to máte doma veselo co?" Ale víš jak to myslím. Někdy je toho veselá až dost. To děcko půl hodiny nezavře pusu a septat neumí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1581
17.8.16 10:04

@andelka83 to je jasné a to chápu. Večer z toho zvoní v uších. A lidé, kteří jsou přirozeně spíš introverti to snáší o to hůř a u takových lidí mi je i jasné, proč jim „osud“ nadělil takové děti. :mrgreen: Ten život nás tak rád zkouší a testuje a posouvá naše hranice.
Ono zase až nastoupí do školy a budou celý den v čudu, tak toho klidu bude až moc :lol:
Každopádně podle mě je opravdu důležité ty děti prostě přijmout a najít si v tom „chaosu“ svůj vnitřní klid a změnit pohled na celou věc jako místo - Ježíš zase řvou a zlobí a co zase dnes vyvedou na - jsou veselí, zvídaví, zdraví a vitální a těším se, jakou legraci si užijeme a maximálně tedy zapracovat na tom respektu no. Protože to je to, co tyhle temperamentní hlučné a zvídavé děti dělí od „nevychovaných a obtěžujících spratků“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová